Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فاتحی‌نژاد روز یکشنبه در جریان بازدید از روند احداث مرکز خدمات جامع سلامت در منطقه زیباشهر قرچک گفت: توجه به حوزه درمان به ویژه در مناطق روستایی از اولویت‌های دولت مردمی سیزدهم در شهرستان قرچک است و این امر باعث شده تا مراکز جامع خدمات در مناطق روستایی و کمتربرخوردار شهری احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دومین مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان قرچک در منطقه زیباشهر با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال آغاز شده و هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی همراه است.
نماینده دولت در شهرستان قرچک  اظهار داشت: منطقه زیباشهر به دلیل واقع شدن چندین شهرک مسکونی، بیش از ۳۵ هزار نفر از جمعیت شهری قرچک را در خود جای داده است و با پیگیری‌های صورت گرفته و همراهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مسئولان ملی و محلی این طرح در حال احداث است.

فاتحی‌نژاد گفت: این طرح هم اکنون در مرحله آرماتوربندی فونداسیون است و با تکمیل آن ، کلیه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان منطقه زیباشهر و شهرک‌های اطراف ارائه می‌شود.
وی تصریح کرد: هم اکنون کلیه خدمات درمانی به مردم این منطقه از سوی مرکز شماره ۱ خدمات جامع سلامت زیباشهر و پایگاه‌های تحت پوشش انجام می‌شود.

فرماندار قرچک اظهار داشت: پیش از این نخستین پایگاه بهداشتی روستای قشلاق جیتو از توابع بخش مرکزی قرچک که یکی از روستاهای پرجمعیت شهرستان است به منظور خدمت‌رسانی بهتر به ساکنان این منطقه و جلوگیری از تردد آن‌ها به مناطق شهری و روستاهای اطراف افتتاح شده بود.

وی گفت: در این پایگاه بهداشتی پزشک عمومی، ماما و کارشناسان بهداشتی حاضر بوده و خدمات تخصصی به روستائیان ارائه می‌دهند که با بهره‌برداری از آن، تمامی مناطق روستایی شهرستان از پایگاه‌ و مراکز حوزه سلامت برخوردار شدند.

شهرستان قرچک از ۴ پایگاه بهداشتی روستایی، ۳ مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ مرکز سلامت روستایی شهری برخوردارند و ساکنان آن از تمامی خدمات بهداشتی استفاده می‌کنند.
علاوه بر این ۴ پایگاه بهداشتی و ۴ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق شهری قرچک به شهروندان خدمات ارائه می‌کند.
شهرستان قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرچک دولت سیزدهم بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرچک دولت سیزدهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرچک دولت سیزدهم بهداشت و سلامت مرکز خدمات جامع سلامت پایگاه بهداشتی منطقه زیباشهر شهرستان قرچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد