Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دولت مصر امروز یکشنبه از مرگ دو زن در نتیجه حمله کوسه در یک اقامتگاه توریستی در جنوب غرقاده در ساحل دریای سرخ خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل آریا؛یاسمین فواد، وزیر محیط زیست، گفت: «کوسه به این دو زن در حالی که در حال تمرین شنای سطحی در منطقه رو به تفرجگاه سهل حشیش در جنوب غورغاده بودند، حمله کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فواد خاطرنشان کرد که "گروهی متشکل از متخصصان ذخایر دریای سرخ و انجمن هپکا" تشکیل شد، در حالی که سرلشکر عمرو حنفی، فرماندار دریای سرخ تصمیم گرفت "تمام فعالیت‌های انسانی در مجاورت حمله را متوقف کند."

" وزیر محیط زیست گفت که او "به کمیته ای که تشکیل شده بود دستور داد تا در مورد وضعیت بحث و بررسی کند و دلایل علمی و شرایط حمله را بررسی کند."

بر اساس این بیانیه، تیم کاری تخصصی همچنان در تلاش است تا دلایل رفتارهای ناشی از برخورد کوسه را نسبت به دو قربانی به طور دقیق مشخص کند.

وزارت محیط زیست با خانواده های این دو قربانی تسلیت گفت. در حالی که این وزارت ملیت دو قربانی را فاش نکرد، گزارش های مطبوعاتی اعلام کردند که یکی از آنها اتریشی است.

حملات کوسه ها در مصر نادر است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصر کوسه دریای سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است