Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: این ورزش، رشته‌ای صنعتی - ورزشی است اما متأسفانه از این ورزش استقبال خوبی صورت نمی‌گیرد و ضمن آنکه به دلیل استاندارد نبودن پیست و نبود امکانات نمی‌توانیم میزبان مسابقات بین‌المللی باشیم.

مازیار ناظمی روز دوشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست، ‌با اشاره به قدمت ۷۰ ساله انجمن و فدراسیون اتومبیلرانی در کشور یادآور شد: ابتدا کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در سال ۱۳۱۴ تشکیل شد و بعدها در قالب انجمن و پس از انقلاب در قالب فدراسیون موتورسواری و سپس اتومبیلرانی فعالیت خود را ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی هم از دهه ۷۰ تأسیس و شاهد برگزاری رقابت‌ها در ۱۷ کمیته از جمله کمیته ریس، ریس اتومبیل، ریس موتور، آفرود و ‌ شتاب در کلاس‌های موتور بودیم؛ ورزشی جوان‌پسند، فعال و پرانگیزه که متأسفانه در طول این سال‌ها نتوانسته خود را بازسازی کند که شاهد این وضعیت نامناسب پیست، جایگاه تماشاگران، نورپردازی و سایر امکانات هستیم.

ناظمی با اشاره به اینکه اتومبیلرانی، رشته‌ای صنعتی - ورزشی است اما با وجود آنکه در کشوری دارای صنعت خودرو و موتورسازی هستیم متأسفانه از این ورزش استقبال خوبی صورت نگرفته است، ‌افزود: این در حالی است که بسیاری از کمپانی‌های خودروسازی دنیا این ورزش را مدیریت می‌کنند و بر عهده و متکی به دولت نیست.

رئیس فدراسیون اتومبیلرانی یادآور شد: ‌ در تمام دنیا، مسابقات اتومبیلرانی پس از جام جهانی فوتبال، پربیننده‌ترین است زیرا هم نمایش زیبا، هم رقابت و هم هیجان دارد؛ سه عاملی که آن را صنعتی و پردرآمد می‌کند.

ناظمی گفت: بعد از حضورم در فدراسیون تلاش شد تا همه موانع و مشکلات کنار گذاشته شود. ورزشی که هم تماشاگر دارد و هم زیبایی، همواره شاهد کم‌لطفی رسانه‌ها بوده است. مسابقات از تلویزیون و شبکه ورزش پخش نمی‌شود و مجبور هستیم مسابقات را در پلتفرم‌های دیگر در معرض دید عموم قرار دهیم.

رئیس فدراسیون اتومبیلرانی با تأکید بر اینکه این رشته به دلیل هزینه‌های جانبی و ایمن‌سازی خودرو، رشته گرانی است، تصریح کرد: اما واقعیت این است که جای نمایش بیشتری دارد. از وزارت ورزش، برای تعمیر و تأمین روشنایی پیست حمایت خواستیم تا بتوانیم این ورزش جوان پسندانه را در سانس‌های مختلف ارائه بدهیم زیرا متأسفانه به دلیل شرایط نامناسب نور، فقط در سه سانس تفریحی، آموزشی و مسابقه‌ای می‌توانیم خدمت‌رسانی کنیم.

 

ناظمی با تأکید بر اینکه پیست اتومبیلرانی و موتورسواری بهترین مکان برای کشاندن جوانان و نوجوانان از خیابان‌ها و به‌ اصطلاح کنارگذاشتن دور دورکردن بی‌هدف در معابر عمومی است، خاطرنشان کرد: در صورت حمایت و تأمین زیرساخت‌های پیست، علاوه بر اینکه تفریحات سالم جوانان جهت‌دهی می‌شود، محلی برای آموزش‌های بهتر به رانندگان و در نتیجه کاهش آمار تصادفات شهری و جاده‌ای خواهد بود.

وی درباره افزایش تعامل با کشورهای دیگر در جهت توسعه و رشد این رشته در کشور افزود: تلاش کردیم بیشتر در حوزه آموزشی و تبادل تکنولوژی با سایر کشورها مکاتبه کنیم؛ کشورهای همسایه از جمله امارات، بحرین، جمهوری آذربایجان، ترکیه و قطر که برای همکاری دعوت به‌عمل‌آمده است. درست است که از وضعیت پیست مناسبی برخوردار نیستیم اما رانندگان و مربیان خیلی خوبی داریم و بیشتر به دنبال این هستیم تا در ارتباطات بین‌المللی تجربیات ارائه و امکانات و تجهیزات دریافت کنیم.

ناظمی با ابراز تأسف از اینکه به دلیل نبود امکانات مناسب و استاندارد نبودن پیست نمی‌توانیم میزبان مسابقات بین‌المللی باشیم، اظهار داشت: اما تلاش کردیم با وجود هزینه بَر بودن اعزام رانندگان به مسابقات بین‌المللی، این کار را انجام دهیم تا از سایر کشورها عقب نمانند.

 

رئیس فدراسیون با تأکید بر اینکه استقبال بانوان از این ورزش بسیار چشمگیر و مدال آورانه بود، تصریح کرد: بهناز شفیعی از جمله بانوان ایرانی است که بنا دارد پیام صلح را با موتور در دور اروپا بچرخاند. همچنین هستی رضایی ۱۵ ساله که به‌عنوان نماینده کشورمان در مسابقات امارات، قهرمانان بزرگی را شکست داده است. فهمیه نعمت الهی هم اولین زن کراس سوار ایرانی است که در کشور ترکیه مسابقه می‌دهد؛ افرادی که الگوهای خوبی برای سایر ورزشکاران و جوانان کشورمان هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی ، قطر ، ورزشگاه آزادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی قطر ورزشگاه آزادی رئیس فدراسیون بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرمهدی علوی، مدیر روابط عمومی فدراسیون عنوان کرد: پیرو نامه حائز اهمیت اخیر وزیر محترم ورزش و جوانان و به دنبال آن دستورات اکید ریاست فدراسیون فوتبال، نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها جهت اعمال رویه‌های قانونی متقن، به زودی با حضور دستگاه‌های ذیربط، مقامات و مدیران مسؤول به میزبانی فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.

وی افزود: بدیهی است، با عنایت به وظایف ذاتی فدراسیون و وفق آئین نامه‌های مصرح در فرایند صدور مجوز حرفه ای و همچنین با توجه به الزامات بالادستی، تخلفات احتمالی از سوی افراد حقیقی یا حقوقی با جدیت مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

کد خبر 6096589

دیگر خبرها

  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • پیست موتورسواری بندرعباس غیراستاندارد و حادثه‌آفرین ‌است
  • حسینی آذرخوارانی سکان دار هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری استان اصفهان شد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است