Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران به ریاست حشمت اله عسگری بعد از در استانداری تهران برگزار شد.

معاون اقتصادی استاندار تهران اظهار کرد: ۱۷ مورد از مشکلات شرکت‌هاهی تولیدی با بانک‌ها در جلسه بررسی شد که در خصوص آنها تعیین تکلیف شد.

وی با اشاره به اینکه هیچگونه انباشت پرونده در ستاد تسهیل وجود ندارد گفت: در کنار این ستاد تسهیل، یک کمیته نظارت تشکیل شده که کار آن رسیدگی به مصوبات هر جلسه از ستاد تسهیل است و با این کار می توان گفت ۱۰۰ درصد مصوبات ستاد تسهیل ضمانت اجرایی پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری افزود: در مورد عدم تمکین بانک‌ها هم هیئت خبرگان بانکی که متشکل از پنج نفر از اعضای مورد اعتماد رئیس بانک مرکزی هستند تشکیل شده و جلسات به صورت مرتب برگزار و هر جایی که در ستاد تسهیل مسئله‌ای بوجود آمد در این هیئت بررسی و حل می‌شود که تا امروز هم ۸۵ شکایات بانکی بررسی و تعیین تکلیف شده است.

معاون استاندار تهران درباره طرح لکه‌های صنعتی که در این جلسه مطرح شد گفت: در تهران حدود ۴۸ لکه صنعتی وجود دارد که آنها بی‌صاحب هستند، در مصوبه اخیر هیئت دولت ما 38 مورد از این ها را به شهرک های صنعتی اضافه کردیم و دیگر به این ها «لکه صنعتی» نمی گویند وباید برای این ها پروانه صادر بشود و بصورت قانونی می توانند از خدمات دستگاه های دولتی بهره مند بشوند.

عسگری در ادامه گفت: این مصوبه هیئت دولت بیشتر جنبه ساماندهی دارد و البته باعث اشتغال زایی هم می شود که باید با جدیت دنبال شود چرا که در قبل این لکه‌های صنعتی از هیچگونه امتیازات وارادات و صادرات و تسهیلات بانکی به صورت گسترده بهره مند نبودند و امروز و با تبدیل شدن به شهرک‌های صنعتی باعث جهش تولید خودشان و رونق بخش اشتغال در منطقه شده اند.

معاون استاندار در پایان درباره مسائل نانوایان و طرح هوشمند سازی یارانه آرد گفت: از ابتدای طرح حدود 2400  واحد نانوایی در سطح تهران متصل به دستگاه‌های هوشمند شده‌اند که باید تا پایان هفته آینده حدود 10 هزار واحد نانوایی در استان تهران به این دستگاه‌ها متصل بشوند و به طور مثال اگر همین امروز یک واحد نانوایی این دستگاه را نصب کند در پایان روز شامل مساعدت 15 درصدی دولت در فروش نان هایش  می شود که همان شب به حساب آن نانوایی واریز می شود.

انتها پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون اقتصادی استاندار تهران حشمت اله عسگری هوشمند سازی یارانه آرد واحد نانوایی ستاد تسهیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد

داریوش حسن‌نژاد اظهار داشت: در راستای حفاظت و حراست از منابع آب استان به‌خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی در دست اقدام هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به پروژه تقویت استقرار گروه‌های حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان به تعداد ۱۸ گروه و ۴۵ نفر اشاره کرد که وظیفه این اکیپ‌ها گشت‌زنی مداوم در سطح دشت‌های استان برای جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها است.

وی افزود: دو پروژه انسداد چاه‌های غیرمجاز در سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به‌صورت سالانه در حال انجام است که در این راستا تعداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه‌جویی ۱۱.۷ میلیون مترمکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد هفت هزار و ۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

حسن‌نژاد در خصوص چاه‌های صنعتی، بیان داشت: تعداد ۱۵۰ حلقه چاه صنعتی به کنتور هوشمند تجهیز شده است که ۱۰ درصد کل چاه‌های صنعتی را تشکیل می‌دهد، از سوی دیگر سامانه پایش از راه دور کنتورها در حال راه‌اندازی است که تعدادی از شرکت‌های کنتور ساز، سامانه پایش را تحویل داده‌اند و تعدادی دیگر در حال تکمیل آن هستند

وی گفت: چاه‌های فاقد کنتور برابر بند ب تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مکلف به پرداخت آب‌بها بر اساس پروانه بهره‌برداری و مبالغ اعلام شده هستند؛ ازاین‌رو توصیه می‌شود مالکین چاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر جهت خرید و نصب کنتور هوشمند به شرکت آب منطقه‌ای لرستان مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • پلمب یک واحد نانوایی در شهر آبگرم
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند