Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: سال گذشته ۷۷ نفر از متوفیان در سواری پراید و ۳۹ نفر در پژو ۴۰۵ جان خود را از دست داده اند و ۴۷ نفر از متوفیان سرنشین موتورسیکلت بوده اند.

سرهنگ محمد پورشمس ۱۳ تیرماه ۱۴۰۱ در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به کاهش ۹ درصدی تصادفات منجر به فوت و افزایش ۵۸ درصدی مجموع تصادفات در محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: در بهار ۱۴۰۱، در مجموع ۳۶۸۰ فقره تصادف رخ داده  و میزان مجروحین افزایش ۲۷ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش ۲۴ درصدی تردد در محورهای مواصلاتی استان مرکزی و کاهش تلفات، افزود: بیشترین سهم تصادفات استان مربوط به بزرگراه ها و سپس آزادراه هاست. علت اصلی تصادفات عدم توجه به جلو و انحراف به چپ گزارش شده و بیشترین تصادفات در ساعات ۱۶ تا ۲۴ ثبت شده است. ۵۵ درصد تصادفات در راه های دوطرفه و ۲۱ درصد در محورهای اصلی، ۲۰ درصد محور فرعی و ۱۹ درصد آزادراه و۱۴ درصد راه روستایی رخ داده است.

وی ۵۶ درصد فوت را در بیمارستان و ۴۴ درصد را در صحنه تصادف عنوان کرد و افزود: بیشترین موارد فوتی در سنین ۳۰ تا ۵۰ سال به میزان ۵۱ درصد بوده اند که ۶۱ درصد زن و ۳۹ نفر مرد بوده اند، سهم پلاک های بومی در تعداد متوفیان ۵۲ درصد است.

رییس پلیس راه استان مرکزی با اشاره به محورهای بحرانی استان، اضافه کرد: در این راستا به جهت رفع مشکلات، نیاز است که مدیریت سرعت، مدیریت هوشمند، اجرای اقدامات مهندسی و رفع نواقص، آموزش رانندگان و ارتقای فرهنگ ترافیک و اجرای طرح تابستانی و طرح اربعین اجرایی شود.

پور شمس ادامه داد: از مجموع ۶۴۰۰ کیلومتر راه های استان مرکزی، ۲۲۷ کیلومتر معادل ۴ درصد آزادراه، ۴۸۲ کیلومتر معادل ۷ درصد بزرگراه و ۷۰ درصد معادل ۴۴۵۶ کیلومتر راه های روستایی هستند. را، وسیله نقلیه و انسان سه عامل مهم در تصادفات هستند.

وی اضافه کرد: استان مرکزی در کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق شاهد روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تردد در روزهای عادی و ۷۰۰ هزار تردد در روزهای تعطیل است، در ایام نوروز معمولا رتبه سوم تردد مربوط به استان مرکزی است، سهم تصادفات برون شهری استان مرکزی نسبت به تصادفات درون شهری بالا است.

رئیس پلیس فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: سال گذشته استان مرکزی رتبه ۱۶ تصادفات جاده ای را در کشور داشته است.

پورشمس ادامه داد: سال گذشته ۷۷ نفر از متوفیان در سواری پراید و ۳۹ نفر در پژو ۴۰۵ جان خود را از دست داده اند، ۴۷ نفر از متوفیان سرنشین موتورسیکلت بوده اند. در سه ماهه امسال ۲۲ نفر در پراید و ۱۱ نفر در پژو ۴۰۵ و در مجموع ۹۵ نفر فوت شده اند، در بحث تصادفات در سال گذشته ۲۹ درصد پراید و ۱۷ درصد پژو مقصر تصادفات بوده است.

وی ادامه داد: رانندگی در برون شهر اهمیت بالایی دارد، بخش زیادی از تصادفات خارج شهر به سبب کمبود در مهارت رانندگی است، ۷۳ درصد وسایل نقلیه مقصر در تصادفات از نوع سواری است. در سه ماهه سال جاری ۹ درصد کامیون و ۸ درصد وانت در تصادفات مقصر بوده اند.

رئیس پلیس فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: در این سه ماهه محوررهای فرعی روستایی بیشترین سهم را در تصادفات داشته اند همچنین ۴۲ درصد از تصادفات رخ به رخ و۲۴ درصد انحراف به چپ و بیشترین علت درتصادفات فوتی عدم توجه به جلو به میزان ۴۹ درصد بوده است.

پورشمس بیشترین تصادفات را در محور اراک-توره با تعداد ۲۰ فوتی عنوان کرد و گفت: آزادراه ساوه- همدان ۱۶ فوتی و آزاد راه ساوه- تهران نیز ۱۶ فوتی داشته است که نبود مجتمع خدماتی در بین راه یکی از علل افزایش تصادفات به سبب خستگی است. تردد کامیون در آزادراه قم- تهران ممنوع است و این تردد در آزادراه ساوه-تهران انجام می شود که این مهم سهم مشخصی در تصادفات این محور دارد و می طلبد که ایمنی در این محور افزایش یابد و محور به سه بانده تغییر پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۸ نقطه حادثه خیز احصا شده که سال گذشته یک نقطه برطرف شد. مقصر ۶ مورد از تصادفات امسال راهداری و دهیاری ها و پیمانکار بوده که یک نفر منجر به فوت شده است، امسال ۳ نفر در نقاط حادثه خیز فوت و ۳۵ نفر مجروح شدند و در مجموع ۹۸ تصادف در این نقاط حادثه رخ داده است.

پورشمس اضافه کرد: ۳ ماهه امسال ۸۰ فقره تصادف منجر به فوت حادث شده در ۵۰ مورد سواری مقصر و ۹۵ نفر در این تصادفات فوت شدند.

وی ادامه داد: در سطح استان مرکزی ۷۲ دستگاه دوربین مکانیزه کنترل سرعت و تخلفات وجود دارد که ۶۸ دوربین سالم و مورد استفاده است. میانگین سرعت در استان مرکزی ۱۰ کیلومتر از کشور بالاتر است.

پورشمس در رابطه به خودروهای شوتی گفت: با هماهنگی صورت گرفته با مرجع قضایی دستور ثبت سیستمی توقیف این خودروها اخذ شد، سال گذشته بیش از ۲۴۰۰ مورد ثبت سیستمی صورت گرفته که ۱۴۲۱ مورد در جاده ها توقیف شد، امسال یک مورد تصادف خودروی شوتی و سال گذشته ۸ فقره تصادف شوتی رخ داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان مرکزی تصادف نفر از متوفیان استان مرکزی سال گذشته بوده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سرهنگ فیروز کشیر درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می‌گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می‌شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بار‌ها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند؛ تمام حواسش را می‌گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است، زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می‌دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی، ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودرو‌ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می‌شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می‌شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی، درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می‌شوند را حذف کنند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • داداش کلاه یادت نره 
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد