Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب اسدالله نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در نامه‌ای به محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور تذکرات مهمی را در حوزه تولید گوشت مرغ مطرح و عنوان کرد که نهاده‌های خریداری شده توسط بسیاری از واحدهای مرغداران علیرغم گذشت ٢ تا ۴ ماه هنوز برای آنان ارسال نشده در حالی که تعهد تحویل ١۵ روزه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه آمده است: نظر به ضرورت استمرار و پایداری تولید و حفظ مزیت اشتغال و تأمین مرغ مورد نیاز کشور و ایجاد امنیت غذایی موارد ذیل را به استحضار می‌رساند و با توجه به مطالبات به حق مرغداران و اهمیت موضوع تقاضای صدور دستور مقتضی را دارد.

۱- بسیاری از واحدهای مرغداری که از ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ تا تاریخ ۱۴۰۱.۲.۲۱ (زمان حذف ارز ترجیحی و تعهد تأمین نهاده با نرخ قدیم تا این تاریخ توسط دولت) جوجه ریزی نموده و گاهاً مرغ را کمتر از نرخ مصوب عرضه نموده اند، نهاده در سامانه بازارگاه با نرخ ارز ترجیحی برای آنان بارگذاری و طبعاً خرید شده اما ارسال نشده است و برای بازگشت این مرغداران به تولید و جلوگیری از زیان سنگین و کمترشکن نیاز هست با درایت و تدبیر حضرتعالی به قید فوریت نسبت به تأمین ارز و امکان خرید نهاده از سوی این دسته از مرغداران در سامانه بازارگاه اقدامات لازم صورت گیرد.

۲- بسیاری از واحدهای مرغداران علیرغم خرید نهاده با ارز ترجیحی گاهاً با گذشت بین دو تا ۴ ماه از سامانه بازارگاه با تعهد تحویل ۱۵ روزه، متأسفانه به بهانه‌های مختلف از جمله عدم تخصیص ارز یا مورد شرکت آریو تجارت سهیل، سریر تجارت، صبا پیشرو و … نهاده‌ای برای آنان ارسال نشده است. صدور دستور مقتضی برای بارگیری فوری نهاده‌ها برای مرغداران مورد استدعاست.

عدم اقدام فوری در خصوص بندهای ۱ و ۲ می‌تواند بخش عظیمی از مرغداران را از چرخه تولید خارج نماید.

۳- قیمت اعلامی غیررسمی مرغ زنده که هر کیلوگرم حدود ۴۱ هزار تومان تعیین شده فاقد مبانی استدلالی و کارشناسی و موجب زیان سنگین مرغداران خواهد بود. فلذا تقاضای تجدیدنظر و اجرای مصوبه مورخ ۱۴۰۱.۲.۱۸ که در آن قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۴۹۰ هزار ریال تعیین شده و اصلاح قیمت مرغ گرم در بازار متناسب با قیمت مرغ زنده را دارم.

کد خبر 5530328 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: جوجه ریزی محمد مخبر مرغداری نهاده های دامی رستم قاسمی بانک مرکزی زلزله هرمزگان وزارت نفت مصرف برق بورس وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن اعزام حجاج قیمت سکه بهار آزادی بیمه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • قلک پورشه خالی شد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی