Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان سیروان با اشاره به اینکه مسئولین در اجرای پروژه های خود جدیت را سرلوحه کارهای خود قرار دهند،گفت: اتمام پروژه های نیمه تمام در اولویت کاری قرار گیرد.

 به گزارش ایران انلاین ، علیرضا رئیسی در جلسه برنامه‌ریزی این شهرستان افزود: حضور رئیس جمهوری در سفر به استان‌های مختلف از جمله ایلام و تلاش های بی وقفه و میدانی با حضور در میان مردم حتی در روستاها را نشان دهنده عزم راسخ دولت سیزدهم برای خدمت رسانی به مردم بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی رویکرد اصلی دولت سیزدهم را  محرومیت زدایی عنوان کرد و اظهار داشت: مجموعه مدیران منطقه نیز به عنوان خادمان مردم در جهت احصا و رفع مشکلات روستائیان بویژه روستاهای محروم شهرستان تمام توان خود را بکار گیرند.
فرماندار سیروان تصریح کرد: به برکت نظام و انقلاب اقدامات قابل قبولی در زمینه های مختلف و اجرای طرح های روستایی در منطقه انجام شده که خروجی آن برای آحاد مختلف مردم قابل لمس است.
رئیسی با بیان اینکه می بایست عدالت در توزیع اعتبارات لحاظ شود،گفت: باید بر اساس جمعیت، وسعت، نیاز منطقه ، محرومیت زدایی و غیره در بین مناطق روستایی اعتبار تخصیص یابد تا شاهد پیشرفت آنها در زمینه های مختلف باشیم.
فرماندار سیروان افزود: تمرکز و اولویت ما اتمام پروژه‌های نیمه تمام و به انجام رساندن مصوبات سفر ریاست جمهوری در این شهرستان است.
وی به اهمیت کمیته برنامه ریزی در شهرستان ها اشاره کرد و اظهار داشت:  این کمیته به دلیل آنکه وظیفه پیشرفت و آبادانی هر شهرستان را بر عهده دارد از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و تصمیماتی که در آن اتخاذ می شود برای توسعه هر شهرستان مورد توجه ویژه قرار می گیرد تا اجرایی شود.
رئیسی تصریح کرد: برخی دستگاه‌های اجرایی، اعتبارات ملی خوبی دارند که مدیران دستگاه‌ها باید پیگیری کنند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند، سهم شهرستان را از ادارات کل مطالبه کنند.
فرماندار سیروان گفت: کار یک مدیر وقتی ارزشمند است که بتواند با ادارات کل مربوطه تعامل و همکاری داشته و بتواند از آن طریق اعتبارات لازم را جذب کند، که اینگونه مدیری را می‌توان نمونه بارز یک مدیر جهادی و انقلابی دانست.
وی اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را براساس حل مشکلات مردم در حوزه‌های موجود انجام دهند.
همچنین امام جمعه شهرستان نیز در تخصیص بودجه بین دستگاه ها و تلاش مدیران و روسای ادارات را برای اجرای پروژه های نیمه تمام و جذب اعتبار برای پروژه های مذکور خارج از اعتبارات استانی تاکید کرد.
حجت الاسلام محمدحسن فریادی افزود: مسئولین شهرستان با کار و تلاش جهادی در مسیر خدمت به مردم رضایت خداوند را ملاک کار خود قرار دهند تا به پشتوانه آن رضایت خلق حاصل شود.
در ادامه خانم نعمتی دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان و نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: براساس پیشنهاد دستگاه اجرایی، مبلغ اعتبارات به شهرستان ها تخصیص داده می شود که از طریق مدیران دستگاه های اجرایی منطقه باید این مبلغ مورد پیگیری قرار گیرد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پروژه های نیمه تمام برنامه ریزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری