Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، جمعیت اتباع خارجی در کشور سالهاست که میلیونی شده و ایران مدت هاست که به پناهگاه مهاجرین کشورهای مختلف خصوصا افغان‌ها تبدیل شده است. افزایش مهاجرت به ایران و میلیونی شدن جمعیت اتباع خارجی آن هم بدون ثبت اطلاعات هویتی آنان، زمینه را برای بروز مخاطرات مختلف برای مردم، کشور و حتی خود این اتباع فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به حضور میلیونی اتباع خارجی به ویژه مهاجرین افغانستانی و ناآگاهی دولت از اطلاعات هویتی آنان، مشکلات و بعضا سوءاستفاده‌هایی از این اتباع به ویژه در مسیر قاچاق کالا و ارز صورت می‌گرفت. با این حال تا کنون اقدامی جدی در شناسایی و ساماندهی امور مرتبط با اتباع خارجی انجام نشده است. اکنون اما دولت سیزدهم بنا دارد با شناسایی اتباع خارجی، سیاستگذاری در حوزه‌های مختلف مرتبط با مهاجرین را ارتقا بخشد. بر همین اساس از تمامی اتباع خارجی ساکن در کشور خواسته شد تا برای دریافت کد یکتای اتباع خارجی که کارکردی مشابه کد ملی برای ایرانیان دارد، اقدام کنند.

لزوم جلوگیری از ورود گسترده اتباع به کشور

وزیر کشور در نشست دیروز (یکشنبه) کمیسیون سامان‌دهی اتباع و مهاجران خارجی که در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به لزوم شناسایی اتباع ساکن در کشور گفت: باید محل زندگی و فعالیت اقتصادی اتباع خارجی مشخص باشد تا سیاست گذاری دقیقی در حوزه‌های مختلف انجام شود.

احمد وحیدی همچنین اظهار داشت: تکمیل فرایند ثبت نام اتباع خارجی در طرح سرشماری ضروری است. با هماهنگی دستگاه قضایی با اتباعی که در طرح سرشماری شرکت نکرده‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

وزیر کشور در رابطه با موج گسترده ورود اتباع افغانستانی به کشور گفت: جلوی حرکت انبوه اتباع افغانستانی به سمت مرزهای کشور با هماهنگی مسؤولان افغانستانی باید گرفته شود. از دید دولت ایران، حضور آن‌هایی که در طرح سرشماری ثبت نام نکرده‌اند، غیر قانونی است. آن‌هایی که در این طرح شرکت کرده‌اند، از خدماتی چون امور بانکی بهره‌مند می‌شوند.

ارائه خدمات بانکی به اتباع دارای کد یکتا همچون ایرانیان

روز گذشته همچنین رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوالی درباره ارائه خدمات بانکی به اتباع خارجی اعلام کرد: برای اتباع خارجی به مانند ایرانیان، سقف کارت به کارت روزانه ۱۰ میلیون تومان است و این مهم برای اتباع و هموطنان هیچ تفاوتی ندارد.

علی صالح آبادی همچنین گفت: سقف خرید روزانه اتباع نیز مانند ایرانیان ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر و برای هر کارت ۵۰ میلیون تومان است.

وی تصریح کرد: در مجموع خدمات بانکی که به اتباع ارائه می‌شود سازوکار لازم در قانون پیش بینی شده و اخیراً‌ نیز از سوی مراجع ذی صلاح بخشنامه‌هایی در این باره صادر شده که اتباع بایستی کد یکتایی را از مرجع قانونی دریافت کنند و آن کد مبنای تمام خدمات دریافتی تبعه خارجی از شبکه تلقی می‌شود، از همین رو ما نیز تأکیداتی را در این خصوص به شبکه بانکی داشتیم.

در ادامه این تحولات، از امروز اینترنت بانک و همراه بانک برای اتباع باز شد و آنها می‌توانند تا سقف ۱۰ میلیون تومان در روز از این خدمات استفاده کنند.

همچنین استفاده از کارت به کارت تا ۱۰ میلیون تومان، تراکنش درون شعبه بانکی (پایا) تا سقف ۱۰ میلیون تومان و خرید با کارتخوان مثل ایرانیان تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای اتباع خارجی، فراهم شده است. البته استفاده از این امکانات فقط در داخل ایران، ممکن است.

ضمن آن که هر یک از اتباع که کد یکتا بگیرد خدمات بانکی برای آنها به صورت عادی ارائه می‌شود.

کد خبر 688259 منبع: ایرنا برچسب‌ها علی صالح آبادی وزارت کشور بانک بانک مرکزی مهاجرت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی صالح آبادی وزارت کشور بانک بانک مرکزی مهاجرت ۱۰ میلیون تومان اتباع خارجی خدمات بانکی برای اتباع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،‌سیروس دهقان شیری گفت: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این بخش امکان پذیر است .
ایرنا نوشت: وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می آید.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه های مشاوران املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهند شد.
وی تاکید کرد: براین اساس این بنگاه های مشاوران املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره ،رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900703

دیگر خبرها

  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • کارگران رکن تولید هستند
  • اوکراین سربازان فراری را از خدمات کنسولی محروم می‌کند
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • توزیع دفترچه های سپرده گذارای اتباع در یزد
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع