Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه تعاون در سال گذشته 129 هزار فقره تسهیلات مجموعاً به مبلغ 173 هزار میلیارد ریال به بخش تعاون پرداخت کرده است

به گزارش ایران اکونومیست، این بانک در سال گذشته تسهیلاتی به بخش‌های مختلف پرداخت کرده است که شامل پرداخت به تشکل‌ها و شرکت‌های تعاونی و اعضای آن‌ها بوده است.
مناسبت روز جهانی تعاون فرصتی برای یادآوری عملکرد توسعه‌ای نهادهای حاضر در این فرا بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شعار روز جهانی تعاون در سال جاری «تعاونی‌ها جهان بهتری می‌سازند» بوده است که تداعی‌کننده نام‌گذاری سال 2012 به‌عنوان سال بین‌المللی تعاون می‌باشد.
تعاونی‌ها با فعالیت در بسیاری از بخش‌های مختلف اقتصاد در سراسر جهان، نقش مثبت و سازنده خود را در برابر بحران‌ها، بالاتر از حد متوسط نشان داده‌اند. آن‌ها از طریق مشارکت اقتصادی، کمک به توسعه پایدار و حفظ محیط زیست و تغییرات آب و هوایی، ایجاد مشاغل شایسته، کمک به امنیت غذایی، حفظ سرمایه مالی در جوامع محلی، ایجاد زنجیره ارزش و نیز با بهبود شرایط مادی و امنیت مردم، به صلح و رفاه در جهان کمک می‌کنند.
روز جهانی تعاون که از سال ۱۹۲۳ توسط تعاونی‌ها در سراسر جهان به رسمیت شناخته‌شده و به‌طور رسمی توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدمین سالگرد تأسیس اتحادیه بین‌المللی تعاون در سال ۱۹۹۵ اعلام‌شده است، هر ساله در اولین شنبه ماه جولای جشن گرفته می‌شود. بانک توسعه تعاون از نهادهای تخصصی حاضر در بخش تعاون کشور است که از سال 1388 تأسیس گردیده و پیش از آن نیز نزدیک به دو دهه تجربه فعالیت به‌عنوان «صندوق تعاون کشور» داشته است.
جشن و گرامیداشت امسال در واقع صدمین سالگرد روز جهانی تعاون و یک دهه پس از سال جهانی تعاون در سال ۲۰۱۲، می‌باشد.
هدف از گرامیداشت روز جهانی تعاون که در رسانه‌های اجتماعی با CoopsDay# دنبال می‌شود، افزایش آگاهی تعاونی‌ها و ترویج ایده‌های نهضت تعاون در مورد همبستگی بین‌المللی، کارایی اقتصادی، برابری و صلح جهانی است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روز جهانی تعاون تعاون در سال تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان