Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز جمعی از دانشجویان علوم پزشکی یزد در تجمعی خواستار بررسی و برطرف شدن مشکلات آموزشی و صنفی خود شدند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، صبح امروز جمعی از کاروز دانشگاه علوم پزشکی یزد به منظور پیگیری مطالبات صنفی و اموزشی در دانشگاه شهید صدوقی تجمع کردند.


این تجمع که ۲ ساعت به طول انجامید با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد به عنوان نماینده وزارت بهداشت در میان دانشجویان خاتمه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواسته این دانشجویان اصلاح مصوبه آموزشی در خصوص کاهش ظرفیت در آزمون دستیاری، پرداخت کارانه کرونا و به رسمیت شناختن مشکلات صنفی و رفاهی بود.


یک فعال صنفی - دانشجویی در مصاحبه با خبرنگار ما به انتقاد از به رسمیت نشناختن دانشجویان به عنوان نیرو‌های پرسنلی گفت: در بسیاری از کشور‌ها اینترن‌ها به عنوان دانشجویان سال اخر به عنوان پزشک محسوب می‌شوند، اما در کشور ما زمانی که کرونا و بحرانی پیش می‌اید ما را به عنوان پرسنل می‌شناسند، ولی هنگام پرداخ حقوق و خدمات رفاهی ما را به عنوان یک دانشجو می‌پذیرند.


این فعال دانشجویی ادامه داد: پس از درخواست دانشجویان از رهبری و دستور وزیر بهداشت مبنی بر افزایش حقوق دستیاران پزشکی، دیگر جای شک و ابهامی باقی نمی‌ماند. از سال گذشته تاکنون نه تنها کارانه کرونا به ما پرداخت نشده است بلکه خدماتی، چون غذای رایگان هم حذف شده است.


وی ادامه داد: شان و جایگاه ما در بیمارستان‌ها به دور از انتظار است. جایگاه پزشک عمومی هم در دید مردم و هم در مراکز درمانی به گونه‌ای شده که درخواست برای دستیاری را زیاد کرده است. از طرفی با کاهش ظرفیت آزمون دستیاری، راه رسیدن به تخصص هم سخت شده است.


این فعال دانشجویی با انتقاد از رویکرد وزارت بهداشت نسبت به پزشک‌های عمومی تصریح کرد: در بسیاری ازکشور‌های دنیا سیستم درمانی به صورت ارجاع تدوین شده است. یعنی قبل از آنکه مریض برای علت‌یابی به متخصص رجوع کند برای معاینه اولیه به پزشک عمومی مراجعه می‌کند. در حالی که در کشور ما سال‌هاست طرح هایی، چون پزشک خانواده مورد غفلت واقع شده است.


وی با اشاره به تعهد وزارت بهداشت برای گذراندن طرح دو ساله گفت: دستمزد دستیاران بسیار پایین و کشیک‌های ما زیاد است کار در مراکز و بیمارستان‌های دیگر غیرقانونی است. یعنی ما اجازه نداریم با مهری که داریم، مریضی را جز در مراکز دیگر ملاقات کنیم.

در پایان وی با انتقاد از عملکرد مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد نسبت به فراهم کردن امکانات رفاهی دانشجویان خاطرنشان کرد: بار‌ها جلساتی را با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار کرده ایم و در آن مسئله حقوق انترن‌ها و پاویون مطرح شد، که هر بار به بهانه‌های واهی از عمل به وظایف خود سر باز زدند. ما پیگیر خواسته‌های خود تا حصول نتیجه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی یزد وزارت بهداشت تجمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد

در شرایطی که سرکوب دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس افزایش یافته و شمار بازداشتی‌ها در دانشگاه‌ها از ۲۲۰۰ نفر فزونی یافته، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار وضع مجازات جدید ضد معترضان شد.

به گزارش مهر، پس از تعلیق و بازداشت بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک، خیزش اعتراضی دانشجویان در سراسر آمریکا گسترش یافته و باوجود مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات، اینک مقام‌های آمریکایی درصدد تشدید فشار به دانشجویان با استفاده از ابزارهای دیگر برای جلوگیری از اعتراضات حمایت از غزه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحت فشار قرار دادن دانشگاه‌های این کشور با هدف ممانعت از ادامه اعتراضات حمایت از غزه شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس روز شنبه گزارش داد که رئیس کنگره آمریکا اعلام کرد که راه‌های قانونی برای افزایش فشار بر مسئولان دانشگاه‌ها وجود دارد و به طور مثال حذف معافیت‌های مالیاتی و لغو روادید دانشجویی باید جز گزینه‌های احتمالی برای مقابله با معترضان قرار گیرد.

این مقام آمریکایی مدعی شد دانشجویان خارجی که «با گروه‌هایی مثل حماس همدردی می‌کنند، حق ندارند در آمریکا باشند».

گفتنی است که دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا در ابتدای خیزش اعتراضی خود خواستار شفافیت بودجه دانشگاه و عدم دریافت پول یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی هستند. آنها همچنین خواستار عفو دیگر دانشجویان یا اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات در ماه‌های اخیر، با جریمه، تعلیق یا اخراج مواجه هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • دانشجویان آمریکایی، خواستار انتفاضه جهانی
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد