Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله سیداحمد علم الهدی روز سه شنبه در همایش دهیاران شهرستان مشهد در تالار قدس حرم مطهر رضوی افزود: برق، آب و تلفن جزو نیازهای درجه ۲ روستاییان محسوب می شود چرا که روستاها قبلا نیز بدون بهره داشتن از این امکانات به صورت آباد فعالیت داشتند، زیرا دغدغه و نیاز اصلی روستاها درآمد پایدار و معیشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اداره منابع طبیعی چرای دام را در برخی مناطق ممنوع اعلام کرده است، و در شرایطی که دامداری شغل آبا و اجدادی روستاییان بوده، اکنون با قُرق و منع چرای دام مواجه شده اند و حال آنکه همان مراتع برای چرا به دامدارانی از دیگر استانها واگذار می شود و این مساله دامداری روستاها را  مختل کرده است.

امام جمعه مشهد افزود: اینگونه قراردادها و مقررات، آسایش را مردم روستاها گرفته است، این گونه برنامه های غلط و ندانم کاری ها بعضا معیشت را در یک روستای ۵۰۰ ساله از بین می برد و ضروری است جهاد کشاورزی و دیگر دستگاهها موضوع را بررسی کنند تا روستاییان مظلوم واقع نشوند.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد امکانات رفاهی بیشتر در روستاها گفت: رفع مشکلات اصلی روستاها از حوزه مدیریت استان خارج است و باید توسط نمایندگان مجلس پیگیری شود و باید مساله تامین شغل پایدار در روستاها و اشتغال متناسب با فرهنگ روستاییان مد نظر قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در برخی روستاهای مشهد اختلاط اجتماعی ساکنان بومی با مهاجران خارجی به صورتی درآمده است که بافت اصلی و همگن روستاهای شرقی را برهم زده است و بعضا دیده می شود که جامعه روستایی بافت صمیمی و یکدست خود را از دست داده است.

آیت الله علم الهدی گفت: این عارضه اجتماعی نتیجه تحولات سیاسی در کشور همسایه است و البته دخالت دستگاههای اجرایی در آن نیز کار صحیحی نیست و نه تنها کار را به نتیجه نمی رساند که بر دامنه مشکلات می افزاید.

وی گقت: در این خصوص باید خود روستاییان با حرکتی جهادی، اقدام کرده و از فروش خانه و زمین خود به افرادی که با فرهنگ آنان بیگانه هستند، پرهیز کنند تا بافت روستاها به هم نخورد و پیامدهای نامطلوب آن گریبانگیر آنان نشود.

امام جمعه مشهد در خصوص کوچ روستاییان به شهرها، گفت: شما روستاییان باید در داخل خود مدیریت داشته باشید، یقینا هجرت یک خانواده از مرکز فرهنگی روستا و حضور در فضای غریبه حاشیه شهر، زندگی باارزشی را برای شما رقم نخواهد زد.

وی تاکید کرد: باید به مردم روستا تفهیم شود که این هجرت نباید صورت گیرد تا چهره فرهنگی و اجتماعی روستا به هم نریزد.

برچسب‌ها مشهد سید احمد علم الهدی روستائیان مهاجرت توسعه روستایی اشتغال پایدار اقتصاد روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سید احمد علم الهدی روستائیان مشهد سید احمد علم الهدی روستائیان مهاجرت توسعه روستایی اشتغال پایدار اقتصاد روستایی علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم