Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان حاکم شرع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: متاسفانه نداشتن یک سامانه جامع الکترونیکی از معضلات اصلی همه استان‌های کشور در اعلام کالاهای متروکه است.

عباس پوریانی در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، با بیان اینکه متاسفانه نداشتن یک سامانه جامع الکترونیکی از معضلات اصلی همه استان های کشور است که با آن درگیر هستند اظهار کرد: به عنوان مثال کالایی که متروکه می شود گمرک مدعی است که به سازمان اموال تملیکی اعلام کرده است و سازمان اموال تملیکی هم می‌گوید که اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چون سامانه جامعی در این زمینه وجود ندارد که این دو سازمان به یکدیگر متصل بشوند به همین خاطر اختلاف در رویه ها و تعداد پرونده ها وجود دارد و این موارد به عنوان یک مشکل و معضل باید حل بشود.

پوریانی با بیان اینکه ما این پیشنهاد را داده ایم و به صورت جدی پیگیر هستیم که در سطح کلان، ایجاد سامانه جامع الکترونیکی را در این زمینه داشته باشیم افزود: در ماده پنج قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به این موضوع صراحتا تاکید شده است و بسیار مهم است.

حاکم شرع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: دولت باید به صورت جدی در این رابطه ورود بکند تا این موضوع محقق شود و اگر انجام شود قطعا شفاف‌سازی ایجاد خواهد شد و جلوی خیلی از مفسدها و همچنین کالاهای قاچاق در این رابطه گرفته خواهد شد.

وی افزود: از مزایای این سامانه جامع الکترونیکی این خواهد بود که دستگاه ها و ارگان های ۱۲ و ۱۳ گانه اگر این لینک را داشته باشند می‌توانند عملکرد یکدیگر را نظارت بکنند.

پوریانی با اشاره به بازدید نمایندگان قوه قضاییه از انبارهای عمومی و خدمات گمرکی و همچنین مجتمع بندری این شهرستان مرزی اظهار کرد: در بازدیدی که از این انبار ها در آستارا شد خوشبختانه کالاهایی که به عنوان قاچاق محسوب شوند ما در آستارا نداریم و اگر هم باشد بسیار کم است.

حاکم شرع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی عنوان کرد: آنچه که در انبارهای گمرک آستارا بود کالاهای متروکه ای بودند که بعضا سال های متوالی در آنجا مانده بود و ما در جلساتی که با مسئولان گمرک و سازمان اموال تملیکی استان داشتیم تذکرات لازم را در این زمینه دادیم.

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون و دستورالعمل همین که صاحب کالا ظرف دو ماه تشریفات گمرکی را انجام نداده باشد، کالا متروکه می‌شود و وقتی کالا متروکه شد حتما گمرک باید موضوع را به اموال تملیکی استان اعلام بکند و اموال تملیکی در اینجا در ماده ۳۳ قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی باید موضوع به اطلاع حاکم شرع رسانده و حاکم شرع هم باید اذن فروش آن را بدهد تا مراحل به صورت قانونی طی شود.

پوریانی در رابطه با بازدید از انبارهای عمومی و خدمات گمرکی آستارا گفت: پرونده‌هایی بود که سال های زیادی در انبارهای آنجا بود و در مواردی ما مشاهده کردیم که کوتاهی از گمرک و در جایی هم کوتاهی از سوی سازمان اموال تملیکی بود و به وظایف مقرر قانونی خود این دو عمل نکرده بودند.

وی ادامه داد: تعدادی پرونده هم وجود داشت که لیستی که در اختیار ما قرار داده شده است این پرونده ها در دستگاه های مختلف از جمله تعزیرات حکومتی و دادگستری قرار دارند و اطلاعات دقیق در این رابطه به ما داده خواهد شد تا در جلسه ای که با ریاست دادگستری استان گیلان خواهیم داشت ایراد ها و اشکالات مربوط در این زمینه بررسی و رفع شود.

حاکم شرع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: در همین رابطه از ظرفیت بسیار خوب دادگستری و دادستان های شهرستان های استان گیلان در راستای رسیدگی به پرونده‌های موجود استفاده خواهد شد تا مشکلات در این رابطه رفع شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان اموال تملیکی سامانه جامع الکترونیکی سازمان اموال تملیکی پرونده ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضائیه، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع پرونده‌های رسیدگی شده در مراکز پزشکی قانونی طی سال گذشته پرداخت و گفت: طی سال ۱۴۰۲ در ۴۵۰ مرکز پزشکی قانونی سطح کشور، بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که از این تعداد، ۸۷ درصد مربوط به معاینات بالینی، حدود ۷ درصد در زمینه خدمات آزمایشگاهی، نزدیک به سه‌ونیم درصد مربوط به معاینات اجساد و حدود یک‌ونیم درصد در حوزه کمیسیون‌های تخصصی بوده است.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضائی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضائی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

علی صالحی دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسؤولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلا صاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کد خبر 6092178

دیگر خبرها

  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان