Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۳۰۰ نوع از انواع گیاهان دارویی در شرایط اقلیمی خراسان شمالی کشت می‌شود و می‌توان گفت این استان ظرفیت تبدیل شدن به قطب گیاهان دارویی کشور را دارد. - اخبار استانها -

سیدمحمد پاکمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به اهمیت تولید در استان اظهار داشت: باید از تولیدکنندگان فعال در استان تقدیر و نهایت حمایت را از این جهادگران عرصه تولید را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گیاهان دارویی را فرصتی ویژه برای استان بیان کرد و افزود: حمایت از صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی و فعالان این عرصه از وظایف مسئولان استانی است زیرا این صنعت زمینه ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی و همچنین رفع نیاز جامعه در حوزه گیاهان دارویی را فراهم می‌کند.

فاز اول مجموعه کشت و صنعت گیاهان دارویی آلکان الیگودرز افتتاح شد3 هزار هکتار به رویشگاه‌های گیاهان دارویی در استان خراسان شمالی افزوده شدمازندران میزبان کنگره بین المللی زیست فناوری گیاهان دارویی انتخاب شد
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: با فعالیت این کارخانه‌ها و تامین گیاهان دارویی مورد استفاده از داخل استان، زمینه ایجاد اشتغال در حوزه تولید و کشت این گیاهان فراهم شده است و موجب شده است که بسیاری از مردم کشت این گیاهان را شروع کنند.

پاکمهر شرایط اقلیمی خراسان شمالی را برای کشت گیاهان دارویی بسیار مناسب ارزیابی کرد و گفت: بیش از 300 نوع از انواع گیاهان دارویی در شرایط اقلیمی خراسان شمالی کشت شود و می‌توان گفت این استان ظرفیت تبدیل شدن به قطب گیاهان دارویی کشور را دارد.

وی با اشاره به صادرات در این حوزه نیز اظهار داشت: استان خراسان شمالی در حوزه گیاهان دارویی علاوه بر رفع نیاز کشور توانایی حضور در بازار های بین‌المللی را نیز دارا است که با صادرات محصولات تبدیلی در این حوزه نه تنها به اشتغال پایدار استان کمک می‌شود بلکه در معرفی خراسان شمالی نیز بسیار موثر است.

پاکهر گفت: صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی علاوه بر تولید محصولات غذایی و عرقیجات می‌تواند زمینه تولید محصولات در زمینه آرایشی و بهداشتی را نیز فراهم کند که محقق شدن این امر نیاز به مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و درمان دارد که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تولید این محصولات نیز در استان باشیم.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در پایان ارائه تسهیلات کم بهره به تولیدکنندگان این عرصه را لازمه توسعه این کارخانه‌ها دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم با ارائه تسهیلات به این کارخانجات زمینه رفع مشکلات اقتصادی این تولیدکنندگان از جمله سرمایه در گردش، بیمه های کارگری و سایر مشکلات پیش روی آنها رفع کنیم تا شاهد رشد بیش از پیش این صنایع در استان باشیم.

انتهای پیام/314/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه گیاهان دارویی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه