Web Analytics Made Easy - Statcounter

الکتروکاردیوگراف یا دستگاه نوار قلب یکی از مهم‌ترین تجهیزات پزشکی است که فعالیت قلب مراجعه کننده را مورد سنجش قرار می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا داوری مدیرعامل شرکت امواج نگار سپاهان با اشاره به این که نمایش همزمان ۱۲ کانال سیگنال بر روی صفحه نمایش رنگی ۷ اینچ از جمله قابلیت‌های دستگاه نوار قلب ایران ساخت است، گفت: چاپ همزمان سه، شش یا دوازده کانال بر روی چاپگر حرارتی با عرض کاغذ ۲۱۰ میلی متر از ویژگی‌های این دستگاه ایران‌ساخت به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ذخیره سیگنال‌های ۴۰۰ بیمار به صورت همزمان

همچنین حفاظت در مقابل دفیبریلاتور و ورودی‌های ایزوله از برق شهر، قابلیت اتصال مستقیم به چاپگر‌های لیزری از طریق درگاه‌های ارتباطی رایانه‌ای، امکان ذخیره سیگنال‌های ۴۰۰ بیمار همراه با درج تاریخ به صورت شمسی، قابلیت اتصال به چاپگر‌های بیسیم از طریق بی‌سیم، برخی از دیگر قابلیت‌های دستگاه نوار قلب ایران ساخت است.

قابلیت ارسال سیگنال‌ها در محیط بیمارستان از طریق شبکه‌های کامپیوتری یا خط تلفن، دارا بودن نمایشگر قطعی لید‌ها و هشدار صوتی را نیز می‌توان جزو این ویژگی‌ها دانست.

صادرات دستگاه نوارقلب ایران‌ساخت به کشور‌های همسایه

این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: بیش از تولید دستگاه نوار قلب ایران ساخت، نیاز کشور با واردات تامین می‌شد، اما امروز این قابلیت نیز بوجود آمده است که صادرات در دستور کار قرار گیرد و دستگاه نوار قلب ایران ساخت به کشور‌های عراق، ترکیه و افغانستان صادر می‌شود و برای کشور ارزآوری به دنبال دارد.

طراحی و تولید دستگاه نوارقلب سبب شد تا حدود ۱۵ فرصت شغلی نیز در مجموعه شرکت امواج نگار سپاهان به وجود آید.

دستگاه نوار قلب ایران ساخت هم قیمت با نمونه چینی است، اما یک چهارم نمونه آمریکایی قیمت دارد با وجود این که از همان کیفیت برخوردار است و در عمل نیز کیفیت بالای آن نیز مشخص شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سلامت بیماران نوار قلب ایران ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟

به گزارش همشهری آنلاین، کارشناسان می‌گویند حتی در دهه‌های ۶۰، ۷۰ و بالاتر زندگی نیز امکان ساختن عضلات و حفظ آنها وجود دارد و انجام این کار شیوه خوبی برای سالم باقی ماندن است.

بررسی‌های زیادی درباره اثر محافظتی عضلات و توده عضلانی بر دستگاه‌های گوناگون بدنی از دستگاه عضلانی-اسکلتی گرفته تا دستگاه عصبی مرکزی یا مغز انجام شده است.

بررسی‌ها نشان داده‌اند که ساختن عضلات می‌تواند شروع زوال عقل (دمانس) و اثرات زیان‌بار زوال عقل را به تأخیر بیندازد و کارکرد شناختی را حفظ کند.

همچنین در سنین بالا نباید سلامت استخوان‌ها را فراموش کنید و ساختن عضلات تنها شیوه‌ای است که اثر آن در کمک به حفظ تراکم و استحکام استخوان‌ها ثابت شده است.

البته قبل از شروع هر برنامه ورزشی جدید باید با یک کارشناس مثلا یک مربی شخصی مشاوره کنید.

به عنوان یک راهنمای کلی بهتر است با تمرین‌های کنترل‌شده مقاومتی شروع کنید و بعد به سراغ زدن وزنه‌های آزاد بروید و به دنبال مسلط شدن بر یک تکنیک مناسب و ایمن وزنه زدن باشید.

زدن وزنه‌های آزاد هم برای ساختن عضلات خوب است و هم یک جزء تعادلی دارد که عضلات مرکزی‌تان را تقویت می‌کند و به پایداری بیشتری آنها یاری می‌رساند.

به یاد داشته باشید که پیش از شروع هر برنامه وزنه زدن در سال‌های بالای زندگی باید به‌وسیله پزشک معاینه شوید. اما حتی اگر دچار بیماری‌های مزمن دوران سالمندی مانند نارسایی قلبی باشید، با راهنمایی مناسب وزنه زدن به سلامت شما کمک کند، چرا که قلب را به تلمبه زدن بیشتر خون وادار می‌کند.

بنابراین سالمندان نباید از وارد شدن به اتاق وزنه زدن هراسی داشته باشند.

کد خبر 847868 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم ورزش سالمندی

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت