Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@16:29:14 GMT

هرکاری در فضای‌مجازی شود فکر می‌کنند گناه است

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۶۱۷۵

عزت‌الله ضرغامی با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی دچار عقب‌ماندگی هستیم گفت: اصولاً فضای مجازی به رسمیت شناخته نشده است، فعالیت استارت‌آپ هم به رسمیت شناخته نشده است و هر کاری در این فضا می‌خواهند انجام دهند، می‌گویند غیرقانونی است و چون به رسمیت شناخته نشده، فکر می‌کنند گناه شده است. ناطقان: همزمان با آیین رونمایی از محصولات گردشگری و صنایع دستی تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از حمایت همه‌جانبه از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعطای وام، تسهیلات و معرفی به دستگاه‌های دیگر را از جمله شمول این حمایت‌ها برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ضرغامی همچنین ایران را در حوزه تنظیم و رگولاتوری برخلاف حوزه نوآوری با توجه به رتبه ۱۳۰ که در سال ۲۰۲۰ به‌دست آورده است، عقب‌مانده دانست و تاکید کرد که این عقب‌ماندگی با حمایت‌های همه جانبه از استارت‌آپ‌ها باید برطرف شود و از همین رو وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از پلتفرم برنامه‌ریز سفر «بزنیم بیرون» حمایت کرده است.

او با تاکید بر لزوم احصاء موانع و کمبودهای سفر در مناطقی که چندان مقصد سفر نیستند، اظهار کرد: برای یکپارچه‌سازی ارزش جدی قائلم، ‌ می‌تواند مشکل ما را حل کند. در حوزه بین رشته‌ای و یکپارچه‌سازی مشکل و کمبود داریم، در این حوزه عقب‌ماندگی ها را باید جبران کنیم. ما درباره گردشگری صحبت می‌کنیم، اما مسائل صنایع دستی و میراث فرهنگی به شدت در آن تنیده شده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه درباره دغدغه‌هایی که برای حذف کسب و کارهای سنتی با ظهور مشاغل جدید وجود دارد، اظهار کرد: هرگز کسب‌وکارهای سنتی از بین نخواهد رفت، اگر کسی خواست بازی راه بیاندازد، حتما آن بازی ناصواب است. وجود هر دو کسب‌ و کار، لازم و تقویت‌کننده است.

ضرغامی همچنین تاکید کرد: گردشگری را باید آسان و تسهیل کنیم، چون حق همه مردم است. معتقدم گردشگری بیمار است که اگر از سر جای خود بیدار شود، حال همه را خوب می‌کند و کمبودهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را حل خواهد کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که پس از معرفی محصولات هفت استارت‌آپ در زمینه گردشگری و صنایع‌دستی سخن می‌گفت، ارائه و ایده‌های آن‌ها را جسورانه، در فضایی راحت و سرشار از اعتمادبه‌نفس توصیف کرد و پارک ملی علون و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی که از آن‌ها حمایت کرده است را سرمایه‌گذار خوبی در این زمینه دانست و آن را شجره طیبه جهاد دانشگاهی توصیف کرد.

او همچنین گفت: ما دنبال تقویت زیرساخت‌ها هستیم، هر کجا مانع دیدیم، آن را برطرف می‌کنیم. کارهای زمین مانده زیاد داریم، وقتمان کم است، باید حمایت کنیم تا با این ظرفیت ذی‌قیمت، مشکلات مردم را برطرف کنیم.



به نوآوری نیاز داریم

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی ـ رییس جهاد دانشگاهی ـ‌ با بیان این‌که اکنون در دورانی زندگی می‌کنیم که نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و فرهنگی، اقتصادزا است، اظهار کرد: آینده بشر و سال‌هایی که در آن زندگی می‌کنیم، سال‌های رونق و شکوفایی نوآوری‌ها و فناوری‌ها است. در این سال‌ها خوب به فناوری‌ها توجه کردیم و در کشور نیز فناوری‌ها را توسعه دادیم؛ گردشگری، نقاشی، فیلمبرداری، دوربین عکاسی و... یک فناوری به شمار می‌روند، اما آنچه که امروز به آن نیاز داریم، نوآوری است. به واقع باید اندیشید که چه کالا، محصول و خدماتی را می‌توانیم ارائه کنیم که نوآورانه باشد.

او نیاز امروز کشور را گسترش نوآوری دانست و گفت: این امر باید به صورت خاص در حوزه فناوری نرم و گردشگری صورت گیرد. جهاددانشگاهی دو ماموریت برای خود قائل است، ابتدا توسعه صنعت و فناوری‌های نرم فرهنگی در کشور که تاکنون اتفاق افتاده و در مرحله بعد حرکت به سمت ایجاد زیرساخت‌های نوآوری و محصول نرم فرهنگی است.


تعطیلی گردشگری در ماه محرم را حذف کنید

محمد حسین ایمانی خوشخو ـ رییس پارک ملی علوم وفناوری های نرم و صنایع فرهنگی ـ که نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان گردشگری و صنایع دستی به همت این پارک در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت:‌ با حضور آقای ضرغامی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اتفاقات خوبی می‌افتد، یکی از کارهای خوب ایشان کشف ظرفیت‌های ناشناخته گردشگری است، اصفهان و شیراز بسیار شناخته شده‌اند، اما ایشان در سفرهایشان در حال کشف جاذبه‌های گردشگری هستند.

او همچنین از این فرصت استفاده کرد و با یادآوری تعطیلی پارک‌ها، سینما، تئاتر و گردشگری در ایام محرم، به جذابیت آیین‌های محرم برای گردشگران خارجی اشاره کرد و از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درخواست کرد پیگیر رفع تعطیلی گردشگری در محرم باشد.

امید رضایی فر ـ مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ـ هم در راستای اظهارات ضرغامی برای حمایت این وزارتخانه از استارت‌آپ‌ها اعلام آمادگی کرد و خطاب به مسؤولان جهاد دانشگاهی اظهار کرد: انتظار داریم مجموعه‌هایی شبیه به پارک صنایع فرهنگی بتواند به یک پیوست برای کلیه فناوری‌هایی که در حال ظهور و بروز است، تبدیل شود.

رییس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق نیز در اهمیت گسترش نگاه نوآورانه در اتمداد توسعه فناوری سخن گفت.

سیدمجتبی حسینی‌ـ موسس و مدیرعامل «بزنیم بیرون» ـ که از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان پلتفرم برنامه‌ریز سفر رونمایی و معرفی شد، توضیح داد که هدف از راه‌اندازی این پلتفرم، توزیع متوازن سفر در سراسر کشور است. منبع: ایسنا برچسب ها: وزیر میراث فرهنگی ، عزت الله ضرغامی ، فضای مجازی ، گناه ، غیر قانونی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر میراث فرهنگی عزت الله ضرغامی فضای مجازی گناه غیر قانونی گردشگری و صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی فناوری های نرم فناوری های نرم صنایع فرهنگی فناوری ها فضای مجازی استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است