Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت الکترک، همواره یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان خودروهای برقی (EV)ها برد این خودروها است یا به عبارتی مسافتی که خودوری برقی بتواند بدون نیاز به شارژ مجدد طی کند.
برخی خودروسازان برقی چون اپترا موتورز (Aperta)، سونو (Sono) و لایت‌یر (LightYear) در به‌کارگیری انرژی خورشیدی برای شارژ خودروها با برد مناسب خود سرآمد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما زمانی که بحث درباره خودروهای برقی در ابعاد کامل است، از آن جهت که انرژی خورشیدی بهره‌وری کمی را در اختیار قرار می‌دهد، چندان در این نوع خودروها کاربردی و پر طرفدار نبوده است.
با این حال، بسیاری از سازندگان خودروهای برقی از فکر بهره‌گیری صفحات خورشیدی برای افزایش برد خودروهای برقی خود غفلت نکردند. ایده اولیه برای به‌کارگیری انرژی خورشیدی با بهره‌وری مناسب در خودروهای برقی با ابعاد کامل، صفحات خورشیدی قابل استقرار و حمل بوده‌ است که گاهی اوقات می‌تواند در قالب یک یدک‌کش به خودرو متصل باشد.
این روش را می‌توان به عنوان راه‌حل شارژ مستقل خودروهای برقی به منظور افزایش برد آنها در نظر گرفت.
در نمایشگاه IdeenExpo در هانوفر آلمان، این هفته، تسلا با رونمایی از سیستمی که یک کامیون کوچک را به  صفحات خورشیدی قابل نصب مجهز می‌کند، حاضران را شگفت زده کرد.
نکته شگفت انگیز دیگر این نوآوری تسلا در مجموعه افزایش دهنده برد خورشیدی کامیون، مجهز بودن آن به گیرنده اینترنت ماهواره‌ای استارلینک از شرکت اسپیس‌ایکس است. استارلینک اخیرا سیستم خود را به‌روزرسانی کرده تا با استفاده از ایستگاه دریافت اینترنت در وسایل نقلیه در حال حرکت را فعال کند.
اگر همه صفحات خورشیدی ۳۰۰ واتی باشند (با وجود آنکه در ابعاد کمی کوچک از توان ۳۰۰‌ واتی به نظر می‌رسند)، خروجی بهینه ۲.۷ کیلو وات خواهد شد. این بدان معناست که کمتر از ۸۰ کیلومتر برد در روز یا یک سوم‌ برد قبلی افزایش می‌یابد.
مشخص نیست که چرا تسلا این مجموعه ساخته شده یدکی انرژی خورشیدی کامیون را در نمایشگاه هانوفر رونمایی کرده است، چرا که  انتظار نیست این خودروساز به این زودی‌ها آن را برای فروش به شکل عمومی عرضه کند.

بیشتر بخوانید:

۸.۵ میلیارد تومان برای خرید نخستین خودروی خورشیدی جهان | تصاویری از رقیب سرسخت برقی‌سازها
تسلا همچنین در این نمایشگاه یک نمایی از  مدل Y را به نمایش گذاشت که مجهز به بسته باتری ساختاری جدید خود  با سلول های باتری ۴۶۸۰ تایی است‌.

کد خبر 688339 برچسب‌ها خودرو - جهانی خورشید انرژی‌ تجدیدپذیر اینترنت شرکت‌ خودروسازی تسلا خودرو مدرن، لوکس و هوشمند اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی خورشید انرژی تجدیدپذیر اینترنت شرکت خودروسازی تسلا اسپیس ایکس فضا خودروهای برقی انرژی خورشیدی صفحات خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!

آفتاب‌‌نیوز :

ضربان‌ساز‌ها دستگاه‌های الکترونیکی در دنیای پزشکی هستند که اطمینان حاصل می‌کنند قلب کاربر به شکل نرمال کار می‌کند. اگر ریتم قلب ضعیف شود، ضربان‌ساز با افزایش جریان الکتریکی موجب می‌شود تا قلب به ریتم اصلی خود بازگردد. هر زمان که لازم باشد، ضربان‌ساز تلاش می‌کند و در صورت لزوم پالس‌های سریع‌تری را ارائه می‌دهد تا فرد زندگی نرمالی را تجربه کند. ضربان‌ساز برای ایجاد پالس به برق نیاز داشته و این انرژی از طریق یک خازن تامین می‌شود که باید سریع شارژ و تخلیه شود. این انرژی الکتریکی باید به اندازه کافی باشد تا برای تنظیم مجدد قلب مناسب باشد.

مین دوک نگوین و همکارانش برای بهبود ذخیره‌سازی انرژی، روی طراحی جدیدی برای خازن‌ها کار می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند میزان انرژی از دست رفته بعد از هر بار شارژ/دشارژ را کم کنند و تعداد دفعاتی که خازن با اطمینان شارژ یا تخلیه می‌شود را افزایش دهند.

مین دوک نگوین می‌گوید: «ضربان‌ساز باید با ضربان قلب شما همگام باشد، بنابراین باید بتواند تا میلیارد‌ها بار شارژ و تخلیه شود. در غیر این صورت، شما باید هر چند ماه یکبار ضربان‌ساز را تعویض کنید.»

نگوین و تیمش روی نوعی خازن کار می‌کنند که از چندین لایه نازک از مواد مختلف استفاده می‌کند. آن‌ها با افزودن لایه‌ها توانستند راندمان را به بیش از ۹۰ ٪ افزایش دهند. این بدان معنی است که کمتر از ۱۰ ٪ از بار الکتریکی مورد استفاده برای شارژ را از دست می‌رود. این طراحی جدید دو برابرکمتر از طراحی‌های قدیمی انرژی از دست می‌دهد. این دستگاه در محدوده دمایی گسترده ۲۵ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد کار می‌کند و می‌تواند تا ۱۰ میلیارد بار شارژ و تخلیه کند. در واقع این دستگاه می‌تواند تا ۳۰۰ سال عمر کند.

نتایج یافته‌های آن‌ها در قالب مقاله‌ای با عنوان “Towards Design Rules for Multilayer Ferroelectric Energy Storage Capacitors – A Study Based on Lead-Free and Relaxor-Ferroelectric/Paraelectric Multilayer Devices” در نشریه Advanced Materials به چاپ رسیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان