Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی در یونان به شدت از آنچه حضور چهار کشتی جنگی ایران در دریای سرخ طی ماه‌های اخیر خوانده شده ابراز نگرانی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنی گانتز» وزیر دفاع رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه با انتشار تصاویر ماهواره‌ای مدعی شد چهار کشتی نظامی ایرانی در دریای سیاه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که این سخنان را در جریان میزگرد سالانه اقتصادی در یونان مطرح می‌کرد، مدعی شد: «ایران در حال توسعه عملیات‌های تهاجمی خود در منطقه به طور کلی، و در عرصه دریایی به طور خاص بوده و ایران به طور غیرمعمول در حال گشت زنی در دریای سرخ با کشتی‌های نظامی خود است».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «در تصاویر ماهواره‌ای که من اینجا نشان می‌دهم شما می‌توانید چهار کشتی نظامی ایرانی در دریای سرخ را ببینید. حضور نیرو‌های نظامی ایران در دریای سرخ طی ماه‌های اخیر، موضوعی بسیار مهم در یک دهه گذشته به شمار می‌آید. این تهدیدی مستقیم برای تجارت، انرژی و اقتصاد جهانی به شمار می‌آید».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه سخنانش اضافه کرد: «ایران مثال برجسته یک تهدید گسترده جهانی و منطقه‌ای است. این کشور اخیرا آزمایشی در استان سمنان با یک پرتابگر ماهواره‌ای انجام داده که از این فناوری می‌توان برای توسعه موشک‌های بین قاره‌ای دور بُرد استفاده کرد که بُرد آن به چند هزار کیلومتر می‌رسد و می‌تواند مناطق مرکزی اروپا را تهدید کند».

روابط عمومی وزارت دفاع ایران روز یکشنبه ۵ تیر ۱۴۰۱ از دومین پرتاب موفق ماهواره‌بر «ذوالجناح» خبر داد. نخستین پرتاب ذوالجناح ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ انجام شده بود.

ماهواره بر ذوالجناح در بهمن ماه سال ۹۹ برای نخستین بار با هدف دستیابی به فن آوری قدرتمند‌ترین موتور سوخت جامد در کشور مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.

وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در ادامه سخنانش در خصوص اقدام اخیر حزب‌الله لبنان در ارسال سه پهپاد به سوی میدان گازی کاریش گفت: «نیروی دریایی و هوایی اسرائیل سه پهپاد را که از لبنان به سوی سکوی گازی کاریش پرتاب شده بودند، رهگیری کرد».

وی مدعی شد که این اقدام با هدف اختلال در مذاکراتی است که در خصوص مرز‌های دریایی میان رژیم صهیونیستی و لبنان در جریان است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «این اقدام در درجه نخست علیه شهروندان لبنانی است. اقدامات حزب‌الله که هیچ محدوده عملیاتی نداشته پتانسیل منجر شدن به اشتباه محاسباتی و بی‌ثباتی را دارد. تجربه حزب‌الله نشان می‌دهد که آن‌ها هیچ واقعیتی را در منطقه به طور صحیح نمی‌بینند».

گانتز اضافه کرد: «اسرائیل در راستای دفاع از شهروندان و منافع خود عمل خواهد کرد و در همان حال نیز، آماده همکاری با شرکا برای ایجاد ثبات و موفقیت در منطقه است».

گانتز در جریان سفر خود به یونان و قبرس و در حاشیه این میزگرد، با وزرای دفاع یونان و قبرس دیدار کرد.

در جریان دیدار گانتز با «کارالامبوس پتریدس» وزیر دفاع قبرس، دو طرف درباره منافع و چالش‌های مشترک در منطقه شرق دریای مدیترانه رایزنی کردند.

روزنامه جروزالم پست نوشت که گانتز در دیدار با «نیکولاس پاناجیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان، درباره افزایش همکاری میان ارتش‌های اسرائیل و یونان و چالش‌هایی که با آن مواجه هستند که در راس آن و تهدید ایران قرار دارد، گفتگو کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنی گانتز دشمنی اسراییل مبارزه با صهیونیزم نابودی اسراییل دریای سرخ روی دریایی ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دریای سرخ وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران به «حراره» و سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران اظهار داشت: این تعاملات نشان‌دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی‌مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه، یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای «مانانگا گوا» رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متأثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه‌طلب بوده است.

امیر آشتیانی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال‌طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وزیر دفاع تأکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به‌ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین‌الملل اظهار داشت: متأسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به‌ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین‌المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را درخصوص توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان‌دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تأثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6092264 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • نتانیاهو: دادگاه لاهه به جنگ ما آمده است | سایه اتهام ارتکاب جنایات جنگی بر سر رهبران صهیونیست
  • نتانیاهو نشست کابینه جنگی را لغو کرد/ احتمال حمله زمینی به رفح
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ