Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@08:56:27 GMT

ورود رسمی «فرود» به فرابورس

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۱۱۹۰

ورود رسمی «فرود» به فرابورس

روز گذشته ۱۳۵ میلیون سهم شرکت فولاد شاهرود در بازار دوم فرابورس ایران روی میز فروش رفت و از میان ۸۹ سرمایه‌گذار واجد شرایط، ۴۴ صندوق موفق به خرید ۵ درصد از سهام «فرود» شدند. در مرحله بعدی ۱۸ درصد سهام فولاد شاهرود از طریق پذیره‌نویسی به عموم عرضه خواهد شد.

 به نقل از فرابورس ایران، امروز ۱۳۵ میلیون سهم فولاد شاهرود روی میز فروش رفت و در نهایت پس از رقابت ۸۹ صندوق، متوسط قیمت معاملات در سفارش‌گیری نماد «فرود» معادل ۴ هزار و ۱۱۷ ریال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت ۹:۳۰ صبح روز گذشته، سفارش‌گیری برای عرضه سهام شرکت فولاد شاهرود طبق پیام ناظر آغاز شد و طی ۳ ساعت تعداد ۸۹ سرمایه‌گذار واجد شرایط سفارش‌های خود را از طریق ایستگاه‌های معاملاتی ارسال کردند و در نهایت ۴۴ صندوق موفق شدند صاحب سهام شرکت فولاد شاهرود شوند.

در این سفارش‌گیری که بدون سقف قیمتی انجام گرفت، مشارکت‌کنندگان امکان تعدد ثبت سفارش را داشتند و کف قیمت ۳ هزار و ۲۰۰ ریال در نظر گرفته شده بود و هر کد معاملاتی قادر بود حداکثر ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار سهم خریداری کند.

در این عرضه که اولویت تطبیق سفارشات ابتدا قیمت بوده و در قیمت‌های برابر اولویت با زمان ارسال سفارش بود، کمترین قیمت معامله شده ۳ هزار و ۸۰۰ ریال و بیشترین قیمتی که روی آن معامله‌ای صورت گرفت ۵ هزار و ۴۰۰ ریال بود.

در عرضه اولیه فرود، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان متعهدین عرضه و شرکت کارگزاری ستاره جنوب به عنوان مشاور عرضه ایفای نقش کردند. همچنین شرکت تامین سرمایه امید متعهد خرید و صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی امید ایرانیان عنوان بازارگردان عرضه روز جاری را عهده‌دار بودند.

نماد «فرود» از فردا به منظور طی کردن فرآیند افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم متوقف خواهد شد. طبق اطلاعیه عرضه فرود، قیمت کشف شده در عرضه روز جاری که معادل ۴ هزار و ۱۱۷ ریال است مبنای مرحله دوم پذیره‌نویسی سهام شرکت فولاد شاهرود است. در این مرحله ۱۸ درصد از سهام فرود به عموم سهامداران از طریق واگذاری حق‌تقدم‌های سلب‌شده در فرایند افزایش سرمایه عرضه خواهد شد.

فرود را بیشتر بشناسیم

پیش از این سید محمد میرحسینی مدیرعامل فولاد شاهرود در نشست یک دیدار یک عرضه که به منظور معرفی این شرکت در فرابورس برگزار شده بود، در توضیح ترکیب سهامداران فرود گفته بود: آهن فولاد غدیر ایرانیان با ۵۳.۶ درصد سهام، چادرملو ۳۴.۶ درصد سهام و سایر سهامداران که مردم ساکن شاهرود هستند، حدود ۱۰.۶ درصد از سهامداران عمده شرکت را تشکیل می‌دهند. باقی سهام نیز در اختیار شرکت‌های شمال شرق شاهرود، موسسه فرهنگی عمرانی شاهرود، سیمان شاهرود و جام امید البرز است.

طبق گفته‌های مدیرعامل فرود، در حال حاضر ۲۰۰ هزار تن ذوب القایی و ۲۰۰ هزار تن میلگرد در این مجموعه تولید می‌شود و در سال ۱۳۹۹ معادل یک میلیون تن از محصولات فولاد شاهرود به کشورهای همسایه صادر شده است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت فولاد شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه