Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@05:06:39 GMT

کمکش هند و توییتر بر سر قانون فراگیر فناوری اطلاعات

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۱۵۷۴

کمکش هند و توییتر بر سر قانون فراگیر فناوری اطلاعات

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، پس از گذشت بیش از یک سال از افزایش تنش ها بر سر قانون فراگیر IT هند در سال 2021، توئیتر از دولت این کشور شکایت کرد. نیویورک تایمز گزارش داد که این شرکت روز سه شنبه شکایتی را به دادگاه عالی کارناتاکا در بنگلور تسلیم کرد تا دستور اخیر برای سانسور محتوای داخل کشور را به چالش بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته توئیتر، این شرکت تا روز دوشنبه فرصت داشت تا حدود دوازده حساب و پست را مسدود کند یا با اقدامات قانونی احتمالی روبرو شود. در حالی که این شرکت از این دستور پیروی کرد، اکنون به دنبال غرامت حقوقی است.

توئیتر تابستان گذشته به دولت هند اعلام کرد که با قوانین فناوری اطلاعات این کشور مطابقت دارد. به عنوان بخشی از قانون، این شبکه اجتماعی ملزم به استخدام یک افسر داخلی و یک رابط برای مقامات محلی بود.

قبل از این اتفاق، روابط توئیتر با هند در سال 2021 تیره شده بود. در ماه فوریه، دولت کارکنان این پلتفرم را تهدید کرد که اگر محتوای مربوط به اعتراضات کشاورزان در آن سال را حذف نکنند، به زندان خواهند افتاد. دو ماه بعد، هند به توئیتر دستور داد تا توئیت‌هایی را که از کنترل همه‌گیری کرونا انتقاد می‌کردند، حذف کند.

اخیراً، هند به توئیتر دستور داده تا توئیت‌های Freedom House را حذف کند. این سازمان غیرانتفاعی می‌گفت هند نمونه‌ کشوری است که آزادی مطبوعات در آن رو به افول است. این گروه گفت که سازمان ما درباره حذف توئیت ها و دستور دولت به این شبکه اجتماعی نگران است. ما فکر می کنیم که هم دولت ها و هم شرکت های فناوری باید از آزادی بیان، حریم خصوصی و دیگر آزادی های اساسی حمایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توئیتر دولت هند آزادی بیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات