Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از تشکیل کارگروه شناسایی ساختمان‌های ناایمن از منظر سازه خبرداد.

به گزارش ایران اکونومیست، علی نصیری با اعلام تشکیل کارگروه‌های شناسایی ساختمان‌های ناایمن از منظر سازه در تهران گفت: این کارگروه‌ها در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران با حضور نهادهای ذیربط تشکیل می‌شوند و نسبت به شناسایی ساختمان‌هایی با سازه ناایمن اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تلاش‌های سازمان آتش‌نشانی برای تهیه آمار ساختمان‌های ناایمن در برابر حریق گفت: این ساختمان‌ها صرفا از نظر مقابله با حریق ناایمن شمرده شده‌اند و لیست تهیه شده درباره ساختمان‌های ناایمن در برابر زلزله نیست. بنابراین آمارهایی که دائما درباره ساختمان‌های نا ایمن در تهران بیان می‌شود درباره ناایمنی در حوزه حریق است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه دادستانی در زمینه رسیدگی به مسئله ساختمان‌های ناایمن خیلی مسئولانه عمل کرده است، اظهارکرد: دادستانی تهران هم اینک در خصوص ساختمان‌های ناایمن در برابر حریق ورود کرده و در زمینه بازار تهران هر هفته در جلسه شرکت می‌کند و شخصا این مسئله را دنبال می‌کند.

وی درباره ایمنی سازه‌ها نیز اظهارکرد: در جلسه مشترکی که با حضور معاون دادستان کل کشور و سازمان‌های ذیربط برگزار شد، تصمیم گرفته شد با محوریت و هماهنگ کنندگی سازمان مدیریت بحران شهر تهران در سطح پایتخت، کارگروه‌هایی در حوزه شناسایی ساختمان‌هایی با سازه ناایمن شکل بگیرد. دبیر کارگروه، سازمان مدیریت بحران خواهد بود و اعضای آن را آتش‌نشانی و شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و وزارت کار و همچنین نظام مهندسی تشکیل می‌دهند.

نصیری که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، افزود: تیم‌های عضو این کمیته در سطح ۲۲ منطقه شهرداری تهران شکل می‌گیرند. درحال حاضر در مرحله عقد تفاهم نامه هستیم و دستگاه‌ها در حال کار کردن روی متن تفاهم نامه هستند. قرار است تیم‌های میدانی و عملیاتی در سطح مناطق شهرداری شکل بگیرد و نسبت به شناسایی ساختمان‌های پرخطر از نظر سازه اقدام شود.



رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره نحوه شناسایی ساختمان‌های ناایمن از منظر سازه در تهران نیز گفت: اطلاعات زیادی در این زمینه در دستگاه‌ها به شکل پراکنده وجود دارد. البته ممکن است تغییراتی ایجاد شده باشد و ساختمانی که قبلا تصور می‌شد ایمن است به دلایلی از جمله یک گود پرخطر که جدیدا احداث شده است، ناایمن شده باشد. همچنین برعکس این مسئله نیز امکان دارد و در واقع ساختمانی که تصور می‌شد نا امین است به تازگی ایمن شده باشد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تهران ، سازمان آتش نشانی ، سازمان مدیریت بحران شهر تهران ، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرتهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تهران سازمان آتش نشانی سازمان مدیریت بحران شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر مدیریت بحران شهر تهران شناسایی ساختمان ساختمان های ناایمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت : پیرو گزارش‌های شهروندان در خصوص احتمال تخریب منازل مسکونی مجاور یک گودبرداری ناایمن در منطقه ۶ شهر کرمانشاه در محل حاضر و از عملیات ساختمانی جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه پانزدهم اردیبهشت _ در بازدید از یک ساختمان ناایمن در منطقه ۶ شهر کرمانشاه، اظهار کرد: پیرو گزارش‌های شهروندان در خصوص احتمال تخریب منازل مسکونی مجاور یک گودبرداری ناایمن و دستور استاندار کرمانشاه، در راستای پیشگیری و روند رفع خطر از بناهای ناایمن به محل گودبرداری مورد نظر رفتیم.

وی گفت: در رابطه به این گودبرداری از چهار ماه قبل تذکرات مکرری به شهرداری منطقه ۶ اعلام شده که متأسفانه عدم توجه و پیگیری از سوی مرجع مذکور منجر به این وضعیت فعلی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه توجه به رفع موارد ناایمن و بحران‌ساز در سازه‌ها یکی از الزامات است و باید ناایمنی‌ها رفع شود، تصریح کرد: پیرو حادثه قبلی در شهرک ظفر و ورود دادستان و دستورات قضائی در مورد آن موضوع، طی بازدید صورت گرفته از ساختمان ناایمن با همراهی نمایندگان سازمان‌های مرتبط، وضعیت آن بررسی و رفع خطر و نکات الزامی و قضائی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: جلوگیری از حوادث در جهت ایمنی و حفاظت از جان مردم و حفظ حقوق شهر برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است که با همکاری بین دستگاهی قابل پیشگیری هستند.

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از کرمانشاه اظهار کرد: پس از دریافت گزارش تخلف و ناایمن بودن ساختمان مزبور با صدور دستور فوری به مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری و مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری اقدام به توقیف عملیات ساختمانی تا رفع خطر گردید.

وی گفت: عوامل پیشگیری و رفع تخلفات شهری با حضور در محل ساختمان از ادامه فعالیت ساختمانی جلوگیری کردند.

کد خبر 750462

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد