Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، "رضا داودی" عصر چهارشنبه در حاشیه جلسه بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه های محرومیت زدایی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه که با حضور نمایندگانی از وزارت نیرو برگزار شد، اظهار داشت: پس از مطرح شدن طرح جهاد آبرسانی در وزارت نیرو با محوریت آبرسانی به روستاهای مناطق محروم، قرارداد آبرسانی به ۳۴۹ روستای استان در دی ۱۴۰۰ منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح در قالب یک قرارداد ۳۰ ماهه با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) منعقد و در بهمن ماه ۱۴۰۰ عملیات اجرایی فاز اول آن توسط قرارگاه نجف و سپاه حضرت نبی اکرم(ص) به عنوان معین آغاز شد.

 داودی افزود: پروژه های آبرسانی هشت شهرستان استان که شامل ۱۸۳ روستا است به قرارگاه نجف و پروژه های ۶ شهرستان که شامل ۱۶۶ روستا است به سپاه حضرت نبی اکرم(ص) واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در فاز اول این طرح پروژه آبرسانی به ۱۹۴ روستا با جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر در شهرستان های کرمانشاه، سنقر و کلیایی، اسلام آباد غرب، گیلانغرب، صحنه، پاوه و دالاهو در قالب ۱۲ مجتمع آغاز شد.

وی با اشاره به پیشرفت ۱۰ تا ۴۰ درصدی این پروژه، یادآوری کرد: پیش بینی می شود فاز اول پروژه تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.

داودی اعتبار پروژه جهاد آبرسانی استان را ۳۱۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اکثر روستاهای این پروژه که در مناطق محروم و مرزی استان قرار دارند دارای تنش آبی بوده و با تانکر سیار آبرسانی می شوند.

این مقام مسئول تشکیل قرارگاه جهاد آبرسانی در وزارت نیرو را یکی از پروژه های عظیم عمرانی و حرکتی جهادی جهت رفع مشکلات آب روستایی دانست و گفت: تلاش خواهیم کرد پروژه آبرسانی به ۳۴۹ روستا استان طی ۲ سال به اتمام برسد.

وی در پایان یادآور شد: با بهره برداری از این پروژه شاخص بهره مندی آب شرب روستایی استان نیز از ۸۳ درصد به بیش از ۹۰ درصد خواهد رسید.

پروژه‌های طرح جهادی آبرسانی باید در موعد مقرر به پایان برسد

در ادامه این جلسه "مهدی خان‌احمدی" ناظر عالی پروژه‌های جهاد آبرسانی وزارت نیرو نیز ضمن تشکر از نیروی زمینی سپاه و بسیج سازندگی اظهار داشت: با بررسی هایی که از روند اجرای پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان کرمانشاه داشته ایم، امیدواریم سرعت و کیفیت اجرا آنها با توجه به اهتمام قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در آینده نزدیک به شرایط مطلوب‌تر نزدیک شود.

 وی به ضرورت ارائه برنامه زمانبندی دقیق جهت انجام پروژه های فوق و اتمام پروژه های طرح جهادی آبرسانی تاکید کرد و افزود: پروژه های طرح جهاد آبرسانی که با هدف محرومیت زدایی و ایجاد زیرساخت های آبرسانی لازم در روستاها به اجرا درآمده اند باید به‌ صورت جهادی و بر اساس استانداردهای فنی با سرعت معقول اجرا شوند.

خان احمدی گفت: باید پس از پایان پروژه ها علاوه بر افزایش شاخص بهره مندی آب شرب روستایی شاهد توسعه روستاهای محروم نیز باشیم.

برچسب‌ها شركت آب و فاضلاب كرمانشاه کرمانشاه وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت آب و فاضلاب كرمانشاه کرمانشاه وزارت نیرو شركت آب و فاضلاب كرمانشاه کرمانشاه وزارت نیرو جهاد آبرسانی وزارت نیرو طرح جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان