Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم سوریه در سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی گفت: این سازمان به ابزار سیاسی برخی از کشورهای غربی علیه بعضی از اعضای این پیمان تبدیل شده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) میلاد عطیه در جلسه افتتاحیه صدمین دوره شورای اجرایی سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی افزود: متاسفانه از سال ۲۰۱۸ این سازمان از سوی برخی از کشورها برای اتهام زنی، باجگیری و اعمال فشار بر دیگر کشورها مورد سوء استفاده قرار گرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در صورتی که این روند ادامه یابد آینده این سازمان و اهداف فنی آن در معرض خطر قرار می گیرد بویژه اینکه این سازمان هم اکنون دچار تفرقه و چند دستگی قرار دارد.

عطیه گفت: سوریه از وارد کردن و دخالت دادن این سازمان فنی به موضوعات سیاسی و امنیتی منطقه ای و بین المللی و منحرف کردن آن از اهدافی که برای آن ایجاد شده است متاسف است.

وی بیان کرد: آمریکا و برخی کشورهای غربی هم اکنون درحال اجرای همان سناریویی برای روسیه هستند که در ۱۰ سال گذشته در اتهام زنی به سوریه اجرا کردند.

نماینده دائم سوریه در سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی گفت: در گزارش اخیر دبیرخانه فنی، اتهامات بی اساسی علیه سوریه مبنی بر سنگ اندازی در کار این دبیرخانه و مخالفت با برگزاری دور جدیدی از گفت و گوها مطرح شده است.

عطیه افزود: سوریه به خاطر اصراری که بر پایان یافتن مسائل باقیمانده دارد، بارها از پیشنهادهای دبیرخانه فنی استقبال و تسهیلات لازم را برای انجام ماموریت های هیات حقیقت یاب ارائه کرده است ولی این هیات از آزمون های خود موفق خارج نشد و اسناد و مدارک این ناکامی موجود است.

وی گفت: هیات حقیقت یاب بارها بی طرفی خود را زیر سوال برده است و در گزارش های مختلف مانند گزارش حوادث خان شیخون، حلب، دوما، کفرزیتا و سراقب به جعل واقعیت ها اقدام کرده است و این شیوه به نتایج واقعی و حرفه ای منجر نمی شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان منع سلاح های شیمیایی ، سوریه ، حلب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان منع سلاح های شیمیایی سوریه حلب سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی