Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج قرارگاه شهید احمدی روشن سازمان بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد خطاب به نمایندگان مجلس پیرامون تشکیل و احیای مجدد وزارت بازرگانی بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: از سال ۱۲۸۵ تاکنون ساختار وظایف بازرگانی کشور چندین بار دستخوش تحولاتی از جنس تفکیک و ادغام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه آمده است: در آخرین تحولات این وزارتخانه در سال ۱۳۹۰ با وزارت صنعت و معدن ادغام شد تا از ضرر رسانی واردات بی رویه و غیرضروری به تولید داخل جلوگیری شود. از سال ۹۶ مخالفت ها در برابر اجرای قانون تمرکز در بدنه دولت وقت و تلاش برای احیای وزارت بازرگانی مجدداً آغاز شد.

وزارت بازرگانی با وجود فوایدی از جمله واردات تکنولوژی و کالاهایی که در داخل تولید نمی‌شوند یا فرآیند تولید داخل آنها با مشکلات غیرقابل رفع مواجه هستند اما معایبی نیز دارد که تعدادی از آنها بدین شرح اند:

** ضربه‌ی شدید به تولید و خودکفایی بخش کشاورزی به بهانه‌هایی همچون تنظیم بازار، حقوق مصرف کننده و رقابت پذیری(کافی بودن ابزار فعلی برای کنترل بازار) 

** منفی تر شدن تراز محصولات کشاورزی 

** بهای گزاف تنظیم بازار به وسیله واردات

** افزایش قیمت جهانی و نرخ ارز

** فرآیند طولانی تفکیک و استقرار وزارتخانه جدید 

در ادامه آمده است: رویکرد دولت یازدهم و دوازدهم در دیپلماسی و تجارت خارجی به گونه ای بود که تجارت با کشورهای غیر اروپایی و حتی همسایگان را نیز دشوار می‌ساخت در حقیقت راهبرد نگاه به غرب عملاً اقتصاد و بازرگانی کشور را یک دهه عقب انداخت.

اما رویکرد متفاوت دولت سیزدهم در تجارت و بازرگانی بخصوص با همسایگان نشان داد که توسعه بازرگانی به هیچ عنوان در گرو تشکیل وزارت بازرگانی نبوده و نیست که برخی از این اقدامات عبارتند از:

** فعالسازی راههای ارتباطی بین المللی کشور

**رشد ۹۵درصدی صادرات به کشورهای همسایه و منطقه

** افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات به آفریقا

** توجه به بازارهای جنوب شرقی آسیا که در دولت قبل مورد غفلت کامل بود. 

**خودکفایی و حتی صادرات در برخی محصولات مهم صنعتی مانند لوازم خانگی

دولت سیزدهم در اقدامی مهم ارز ۴۲۰۰ تومانی را از واردات حذف کرد تا یکی از مهمترین موانع رشد تولید را از میان بردارد اما برخلاف طی مسیری مناسب به حمایت از تولید و با رویکردهای کنترل قیمت، حمایت از مصرف کننده و تسهیل و رونق تجارت خارجی به دنبال احیای وزارت بازرگانی است. 

همانطور که رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر با تأکید بر خودکفایی و تقویت پایه های اقتصاد مقاومتی اهمیت موضوع را به خوبی برای مردم و مسئولین بیان کردند بنابراین قرارگاه شهید احمدی روشن با مطالعه ی کم و کیف این مقوله و آثار و تبعات منفی مترتّب بر آن به جد از نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی (سید ناصر حسینی، دکتر مهدی روشنفکر، حجت‌الاسلام سید محمد موحد) می خواهد که نسبت به پیگیری و بررسی دقیق ابعاد این وزارتخانه نهایت تلاش را داشته و واکنشی به موقع و تأثیرگذار در جهت رفع مشکلات اقتصادی استان و کشور نشان دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد خبرگزاری فارس یاسوج وزارت بازرگانی وزارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد از بی توجهی دولت برای اجرای سد آبریز ابراز نگرانی کرد و گفت: بی توجهی به مطالبه مردم پذیرفتنی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌نصیر حسینی در اجلاسیه سرداران و 422 شهید شهرستان کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: واقعیت امر دولت‌های مختلف نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن 10 درصد آب‌های سطحی کشور بی‌مهری می‌کنند که انتظار می‌رود دولت سیزدهم نسبت به این مهم نگاه ویژه و خاصی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه  ما یکی از استان‌هایی هستیم که منابع آب فراوانی داریم، اما متاسفانه به درستی از این منابع برای استان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: برخی سدهای احداث شده در محدوده جغرافیایی استان آورده‌ای برای مردم استان ندارند.

حسینی خاطرنشان کرد: موضوع اجرای سد آبریز را بارها در حضور مسئولان کشوری طرح کردیم ولی طرح این مطالبه مردم بعد از دوساعت به کلی به فراموش سپرده شد، ولی واقعیت امر در صورت بی‌توجهی دولت سیزدهم این مطالبه مردم را به اطلاع دفتر مقام معظم رهبری خواهیم رساند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: 500 هزار بشکه نفت روزانه در این استان برداشت می‌شود، ولی هنوز از محرومیت رنج می‌برد و واقعیت امر ما ثروتمند هستیم اما اجازه نمی‌دهند از جیب خودمان پول برداریم.

سید‌علی احمدزاده تاکید کرد: اجرای سد آبریز به عنوان به یک آرزوی بر دل مانده و پتروشیمی چرام دو مطالبه مردم استان از رییس جمهوری و اعضای هیئت دولت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۷۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران