Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینا بیابانی، مسوول بسیج زنان کشور در حاشیه گردهمایی فعالین زن و خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان، در رابطه با ورود بسیج جامعه زنان در بحث فضای مجازی، اظهار داشت: چند سالی است که در این زمینه فعالیت‌هایی از قبیل تولید محتوا انجام می‌شود، اما فعالیت‌ها سطح مطلوبی نیست و ما راضی نیستیم.

مسوول بسیج جامعه زنان کشور اضافه کرد: توقع ما این است که بسیج بتواند حضور جدی و موثری در بحث فضای مجازی داشته باشد تا بتوانیم پاسخ هجمه‌هایی که در این فضا در حوزه زنان و خانواده صورت می‌گیرد را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هنوز ساز‌ و کار‌ها، تمهیدات و زیرساخت‌های لازم برای ورود بسیج جامعه زنان در فضای مجازی ایجاد نشده است، تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که این موضوع تحقق پیدا کند تا بتوانیم اقدامات فرهنگی را در فضای مجازی به سطح قابل قبولی برسانیم.
بیابانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در کشور به موضوع عفاف و حجاب کم پرداخته شده است، عنوان کرد: متاسفانه قوانین ما به ویژه در مباحث فرهنگی مربوط به پوشش و عفاف و حجاب دستاویز مطامع سیاسیون شده و از آن به عنوان جلب حمایت و نظر دیگران استفاده می‌کنند.
وی به بحث نظارت‌ها اشاره کرد، و گفت: وظایف هر نهاد و سازمانی در چهار چوب مصوبه ۴۲۷ و متمم این مصوبه یعنی ۸۲۰ مشخص شده است و بسیج جامعه زنان در بحث نظارت‌ها وظایفی ندارد، اما بسیج اصناف به این موضوع ورود پیدا کرده است.
مسوول بسیج جامعه زنان از نقشی که رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در تبلیغ و تبیین مباحث فرهنگی دارند انتقاد کردو افزود: در حوزه فیلم و سریال کمتر شاهد این هستیم که به مباحث فرهنگی به ویژه پوشش پرداخته شود و در خیلی از سریال‌ها جای این سوال باقی‌ است.
وی اضافه کرد: همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها که وظایف آنها در مصوبه ۴۲۷ و متمم آن مشخص شده زیر سوال هستند، چرا که به وظیفه خودشان بعد از ابلاغ مصوبه ۴۲۷ که در سال ۸۴ از طریق شوای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد توجه‌ نکرده‌اند.

بیابانی با اشاره به اینکه خود شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به عملکرد دستگاه‌ها و سازمان‌ها که در این زمینه مجری هستند غفلت کرده‌ است، گفت: البته یک غفلت عمومی در این حوزه صورت گرفته که هم اکنون شاهد آن هستیم.
مسوول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه اساسا خود مردم در مباحث فرهنگی به ویژه حجاب زیر سوال نیستند چرا که  متولیان فرهنگی باید در این زمینه پاسخگو باشند، گفت: پوشش از مولفه‌های عینی فرهنگ عمومی هر جامعه است که باید به آن توجه شود.
وی در پاسخ  به سوالی مبنی بر اینکه وظایف و اقداماتی که بسیج جامعه زنان در قرارگاه ۲۱ ستاد امر به معروف و نهی از منکر دارد، چیست؟ عنوان کرد: در این مورد  ستاد امر به معروف و نهی از منکر جلساتی به شکل مبسوط با بسیج جامعه زنان نداشته اما در شرف قرار تفاهم‌نامه هستیم که ستاد در این زمینه وظایف ما را مشخص کند.
انتهای پیام/۷۳۰۲۱
  

منبع: فارس

کلیدواژه: عفاف حجاب گردهمایی بسیج جامعه زنان مباحث فرهنگی فضای مجازی مسوول بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی فعالان حوزه خانواده منطقه ١٠ با عنوان «جامعه پرداز خانواده» با هدف شناسایی، معارفه و هم افزایی فعالان مساله محور حوزه خانواده روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار می‌شود.

در ابتدای این نشست هم اندیشی خدیجه مهدی پور مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۰ و رییس فرهنگسرای عطار نیشابوری گفت: یک تیم ۱۵ نفره، متشکل از کارشناسان فرهنگی هنری ماه هاست در حال شناسایی، ارزیابی و ارتباط گیری با کنشگران فعال حوزه خانواده در منطقه ۱۰ می‌باشند تا بتوانند در رویدادی مساله محور بر اساس بوم این منطقه، فعالین و نوع فعالیتشان را با هم به اشتراک بگذارند. موضوع خانواده از جمله موضوعاتی است که در همه سازمان‌ها و نهادها به عنوان یک رویکرد و از دغدغه‌های اصلی دلسوزان و صاحب نظران فرهنگی و اجتماعی است و این مدیریت هم از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: کنشگران و فعالان حوزه خانواده در این رویداد در محورهای ازدواج، هویت زن، جمعیت، فرزند پروری و طلاق، شناسایی و جهت هم افزایی و حیات مجموعه‌های خود به یکدیگر معرفی خواهند شد تا بتوانند عملیات‌های مشترک تعریف و به حل مسائل خانواده‌های محورهای یاد شده کمک کنند.

مهدی پور در ادامه این نشست گفت: مراکز فعال در حوزه سبک زندگی، مبلغین و گروه‌های تبلیغی، مجموعه‌های علمی و پژوهش محور، مؤسسات، مراکز مشاوره، مساجد و هیأت مذهبی فعال در حوزه‌های اجتماعی، خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، گروه‌ها و کانال‌های مجازی، کنشگران و اساتید برجسته و به نام حوزه خانواده می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و ان شاالله با هم افزایی بتوانیم اقدامات موثری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده در منطقه ۱۰ و شهر تهران انجام دهیم.

نشست مذکور روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در فرهنگسرای عطار نیشابوری واقع در میدان بریانک، خیابان شهید دعوتی، انتهای خیابان شهید امیر قلی برگزار می‌شود.

کد خبر 6091143 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان