Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: نوع همکاری دو کشور در مسئله رود ارس بسیار مناسب بوده و می‌تواند از لحاظ بهره‌برداری و مسائل زیست محیطی برای دیگر کشورها نیز الگو باشد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، علی‌اکبر محرابیان شامگاه چهارشنبه در پایان سفر یک روزه خود به باکو پایتخت آذربایجان با اشاره به اهمیت رودخانه مرزی ارس، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم روابط ایران و آذربایجان سرمایه‌گذاری مشترک روی رودخانه مرزی ارس به منظور مدیریت منابع آب و تولید برق از نیروگاه‌های برق‌آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

​وی با تشریح دستاوردهای سفر خود به آذربایجان، بیان کرد: در سفری که داشتیم یک توافق بسیار خوبی حاصل شد و سند مهمی بین دو کشور به امضا رسید که بر اساس این سند عملیات اجرایی باقیمانده دو سد خداآفرین و قیزقلعه‌سی با تامین مالی مناسبی که پیش‌بینی شده سرعت خیلی خوبی خواهد گرفت.

وی با اشاره به جزئیات این سد روی رودخانه ارس اضافه کرد: در مجموع این دو سد ۱.۷ میلیارد مترمکعب آب را می‌تواند ذخیره و تنظیم کند و همچنین ۲۸۰ مگاوات نیروگاه برق‌آبی روی این دو سد احداث خواهد شد.

محرابیان ادامه داد: در رودخانه‌های مرزی با جمهوری آذربایجان و دیگر کشورها منابع آب مشترک داریم و تلاش می‌کنیم بتوانیم از این ظرفیت به صورت قانونی و عادلانه بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به مدل همکاری ایران و آذربایجان در بهره‌مندی از رودخانه ارس گفت: نوع همکاری دو کشور بسیار مناسب بوده و می‌تواند از لحاظ بهره‌برداری و مسائل زیست محیطی برای دیگر کشورها نیز الگو باشد. این شرایط در میان این رودخانه اغلب از طرف برخی کشورها رعایت نمی‌شود و با توافقاتی که با آن کشورها انجام خواهیم داد، امیدواریم بتوانیم شرایط را بهتر از گذشته کنیم.

بنابراین گزارش ‌ وزیر نیرو در سفر به باکو در مذاکرات جداگانه خود با مقامات جمهوری آذربایجان پروژه‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور را به‌ویژه در بخش آب و انرژی پیگیری کرد.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دیگر کشورها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۰۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، از صبح شنبه و با حضور وزیر علوم در شهر یاسوج، چند پروژه زیرساختی حوزه دانشگاه یاسوج مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وزیر علوم تحقیقات فناوری در آئین افتتاح سردر دانشگاه یاسوج گفت: آموزش عالی توجه ویژه به علم و فناوری را در خود جای داده است.

محمدعلی زلفی گل افزود: این مهم از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تقدیر از دست اندرکاران احداث سردر دانشگاه یاسوج اظهار کرد: امید است این سردر نمادی برای دانشگاه یاسوج بوده و همچون خورشیدی بدرخشد.

رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این آئین گفت: با ساخت این سردر ورودی دانشگاه از وضعیت مناسبی برخوردار شد.

بهادر کرمی با اشاره به اجرای چند پروژه عمرانی دیگر در دانشگاه افزود: با انجام محوطه سازی در کنار این سردر، بهره‌برداری از آن را شاهد بودیم.

کرمی افتتاح سردر دانشگاه یاسوج، کلنگ خوابگاه متاهلی و بازدید از چند پروژه را از برنامه‌های عمرانی این سفر دانست.

کد خبر 6089706

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها