Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@07:48:40 GMT

اف‌بی‌آی: چین به دنبال سرقت تکنولوژی کشورها است

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۱۳۹۲

اف‌بی‌آی: چین به دنبال سرقت تکنولوژی کشورها است

روسای اف‌بی‌آی و ام‌آی‌فایو به رهبران اقتصادی دنیا هشدار دادند که چین قصد دارد تکنولوژی آنها را برای کسب سود رقابتی سرقت کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «کن مک کالم» رئیس سازمان اطلاعات داخلی انگلیس و «کریستوفر ری» رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا به رهبران اقتصادی دنیا هشدار دادند که چین قصد سرقت تکنولوژی آنها را برای کسب سود رقابتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو در یک نشست مشترک بی سابقه با حضور مقامات اقتصادی دو طرف در لندن، هشدار دادند جاسوسان اقتصادی چین سعی دارند تکنولوژی کشورهای پیشرفته را برای کسب سود سرقت کنند.

مک کالم اظهار کرد فشار پنهانی دولت چین بر سراسر جهان به اندازه بزرگترین چالش مربوط به تغییر بازی است که ما با آن مواجه هستیم. تهدید دولت چین ممکن است غیر قابل لمس باشد اما واقعی و فزاینده است و ما باید درباره آن صحبت کنیم و واکنش مناسبی دربرابر آن نشان دهیم.

وی با اشاره به اینکه ام آی فایو عملیات های گسترده‌ای را با تمرکز بر دولت چین ترتیب داده است، مدعی شد ما به تلاش های خود در برابر تهدیدات پنهانی از جانب ایران و روسیه ادامه خواهیم داد.

این مقام انگلیسی تصریح کرد سرویس های اطلاعاتی چین دیدگاهی آرام و صبورانه نسبت به توسعه منابع خود و بدست آوردن اطلاعات دارند. در حال حاضر فعالیت های خصمانه در خاک انگلیس در حال انجام است.

کریس ری نیز با تکرار سخنان مک کالم تاکید کرد اقدامات چین پیچیده، همیشگی و خطری فراگیر برای ایالات متحده، انگلیس و دیگر متحدان آنها است.

وی افزود: چین به دنبال سرقت تکنولوژی صنعتی شما است تا اقتصادتان را تحت فشار قرار داده و بازارتان را تصاحب کند.

ری با اشاره به وعده دولت چین برای اتحاد با تایوان چه به صورت صلح آمیز و یا در صورت لزوم با زور و اجبار، هشدار داد تهاجم چین به تایوان می تواند باعث یکی از وحشتناک ترین شکست ها برای اقتصاد و صنعت جهانی شود. نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد شاید چین با ترسیم درس هایی که از جنگ روسیه آموخته، به دنبال راهی برای بهبود و ارتقای اقتصاد خود در برابر تحریم ها باشد.

این در حالی است که دولت چین در بیانیه‌ای این اتهامات را بی اساس خواند و آنها را تلاش کشورهای غربی برای لکه دار کردن سیستم سیاسی پکن خواند.

در بیانیه دولت چین آمده است آنها هر نوع دروغی را درباره چین می گویند تا سیستم سیاسی چین را لکه دار کرده و توجه عمومی را برای پوشش دادن خواسته های غیرمعقول خودشان، منحرف کنند.

سفارت چین در واشنگتن نیز در بیانیه‌ای موضوع تایوان را موضوعی داخلی و صرفا مربوط به دولت چین دانست و اظهار کرد پکن حق انجام اقدامات لازم برای پاسخ دادن به هر گونه دخالت خارجی را برای خود محفوظ می داند.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • تعطیلی شنبه یا ۵شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده