Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا بزرگی روز پنجشنبه در بازدید از مراسم عملیات اجرایی احداث بزرگترین مجتمع گلخانه ای کردستان در شهرستان قروه در جمع خبرنگاران افزود: عزم دولت در تقویت امنیت غذایی کشور جدی است و وزارت جهاد کشاورزی در توسعه شهرک های کشاورزی برنامه جدی به ویژه در استان های مرزی،کم برخوردار و استان هایی که چالش آب دارند مدنظر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی این پروژه باید از لحاظ مدل اجتماعی، مشارکتی و هم زیرساختی درست و به موقع کار شود و انتظار می رود طی مدت کمتر از یک سال زیرساخت ها تکمیل شود.

بزرگی با اشاره به اینکه برای شهرک های کشاورزی باید اولویت با تکنولوژی و دانش بنیان باشد،افزود: با برنامه ریزی درست این مجتمع می تواند به شهرک فناورانه تبدیل و به عنوان الگویی مناسب در کشور آن را معرفی کرد.  

وی با بیان‌ اینکه کردستان ظرفیت خوبی در حوزه کشاورزی به ویژه در توسعه شهرک ها دارد،گفت: مجتمع گلخانه ای روستای دوسر از توابع شهرستان قروه یکی از شهرک های شاخص در استان و کشور خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی تاکید کرد: برای این مجتمع از اعتبارات سفر رئیس جمهوری و منابع داخلی در نظر گرفته شده و جزو پروژه هایی بود که به سرعت وارد فاز اجرایی شد.

 وی اظهار داشت: با شروع این پروژه می توان در حوزه بهره وری آب و اشتغال کار کرد و باتوجه به ظرفیت های منطقه در حوزه صادرات هم کارهای شاخصی را انجام داد.

شهرک های کشاورزی نقش مهمی در افزایش بهره وری آب کشاورزی دارد

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید گفت: با توجه به دشت های ممنوعه و کسری آبخوان ها، شهرک های کشاورزی نقش مهمی در افزایش بهره وری آب کشاورزی دارد.

پرویز اوسطی افزود: توسعه شهرک های کشاورزی نقش مهمی در امنیت غذایی و کاهش نرخ بیکاری دارد و این ۲ راهبرد اساسی در قروه و دهگلان دنبال می شود.

به گفته وی بزرگترین زیرساخت گلخانه استان کردستان در روستای دو سر شهرستان قروه آغاز شد و یکی از مهمترین راهبردهای آن در تأمین امنیت غذایی و تحقق اشتغال مولد،احداث شهرک های کشاورزی است.

اوسطی با بیان اینکه در بحث افزایش بهره وری آب باتوجه به خشکسالی منطقه گلخانه نقش مهمی دارد،افزود: شهرک های کشاورزی می تواند بیش از یک دهم مصرف آب کشاورزی را کاهش دهد و باعث تخصیص اراضی فضای آزاد به ویژه در کشت های پرآب و محصولات اساسی و زمینه صادرات شود.

وی با بیان اینکه نهضت ساخت گلخانه در قروه و دهگلان شروع شده است،افزود: چهار لکه برای احداث مجتمع گلخانه ای در نظر گرفته شده است و باید احداث عملیاتی مجتمع گلخانه ای مشمول زمان نشود و در بازه زمانی کوتاه مدت اجرایی شود.

برچسب‌ها کردستان شرکت شهرک های کشاورزی ایران قروه گلخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان شرکت شهرک های کشاورزی ایران قروه کردستان شرکت شهرک های کشاورزی ایران قروه گلخانه شهرک های کشاورزی مجتمع گلخانه ای توسعه شهرک ها بهره وری آب نقش مهمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در بازدید از پارک علم و فناوری استان گفت: این استان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.
محمد کرمی با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها گفت: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل استان انجام شده و به دستگاه‌ها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.
استاندار سیستان وبلوچستان اذعان کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه‌ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه‌های متنوع دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استان‌های دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوز‌های که مختص استان سیستان و بلوچستان است داریم که با توجه به این پتانسیل‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد نمود.
کرمی با بررسی دلایل تشکیل نشدمن شرکت‌های دانش بینان در استان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.
استاندار تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.
وی به اهمیت پتانسیل و آموزش‌های انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشور‌های آسیای میانه و همچنین کشور‌های اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.
استاندار در پایان به همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کار‌ها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد