Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@11:37:56 GMT

افزایش ۳۰ درصدی کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۱۵۱۶

افزایش ۳۰ درصدی کرونا در جهان

آفتاب‌‌نیوز :

موارد جدید ابتلا به کروناویروس در جهان طی دو هفته گذشته نزدیک به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده و در چهار منطقه از جهان آمارها روند صعودی داشته است.

همزمان با افزایش روند ابتلا به کروناویروس در جهان، "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت (WHO) از شرکت داروسازی فایزر درخواست کرد تا دسترسی به داروی ضد ویروسی کووید-۱۹ را تسریع کند و این روش درمانی خوراکی در دسترس کشورهایی قرار گیرد که در تامین آن با چالش روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، در اروپا و آمریکا موارد ابتلا به زیرسویه BA.۴ و BA.۵ موج جدیدی از موارد ابتلا را به همراه داشته است و در برخی کشورها از جمله هند زیر سویه جدیدی موسوم به BA۲.۷۵ شناسایی شده است.

از شش منطقه در جهان، چهار منطقه شاهد افزایش موارد ابتلا بوده‌اند و روند صعودی موارد ابتلا چالشی فراتر از دسترسی به درمان‌های جدید است و تاکید کننده این واقعیت است که مصونیت ناشی از واکسیناسیون در حال از بین رفتن است.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، آدهانوم هشدار داد: در هر موجی از شیوع کروناویروس حتی اگر موارد بستری در بیمارستان و فوتی‌های کرونا کم باشد، باعث می‌شود افراد بیشتری درگیر پیامدهای ناشی از کووید طولانی شوند.

بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (پنج شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۸۹,۹۳۰,۴۶۳ ۱,۰۴۴,۵۵۷
۲ هند ۴۳,۵۶۸,۸۸۴ ۵۲۵,۲۷۰
۳ برزیل ۳۲,۶۸۷,۶۸۰ ۶۷۲,۸۲۹
۴ فرانسه ۳۱,۸۱۳,۳۴۲ ۱۴۹,۸۵۴
۵ آلمان ۲۸,۸۰۸,۶۱۴ ۱۴۱,۶۲۷
۶ انگلیس ۲۲,۸۸۳,۹۹۵ ۱۸۰,۷۱۸
۷ ایتالیا ۱۹,۰۴۸,۷۸۸ ۱۶۸,۷۷۰
۸ کره جنوبی ۱۸,۴۵۱,۸۶۲ ۲۴,۵۹۳
۹ روسیه ۱۸,۴۴۸,۴۵۱ ۳۸۱,۳۹۸
۱۰ ترکیه ۱۵,۱۸۰,۴۴۴ ۹۹,۰۵۷

همچنین ایران با مجموع هفت میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۱۹ مورد ابتلا و ۱۴۱ هزار و ۴۱۳ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه ۱۷ در بین کشورهای دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ موارد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید