Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای  شهرمشهد گفت: به منظور برطرف کردن دغدغه‌های مردم برای پرداخت بهای ناوگان حمل‌ونقل عمومی، راهکارهای مختلف و متعددی پیش‌بینی شده که با جدیت پیگیر آن هستیم تا شرایط پرداخت کرایه را تسهیل کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از پایگاه خبری شورای شهر مشهد مقدس، ایمان فرهمندی، با اشاره به جلسه فوق‌العاده اخیر کمیسیون عمران، حمل‌‎ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، اظهارداشت: اختلالات و اشکالات شبکه شارژ "من‌کارت" به یکی از دغدغه‌های اخیر مردم در حوزه حمل‌ونقل تبدیل شده بود و از سوی دیگر، با تغییر قیمت در خدمات اتوبوسرانی و قطارشهری، تقاضا برای شارژ "من‌کارت" افزایش داشت؛ از همین رو پیام‌ها و مسائلی از سوی شهروندان داشتیم که منتج به برگزاری این نشست فوق‌العاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این جلسه، نمایندگان سازمان‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطارشهری حضور داشتند گفت: در ابتدا، مجدداً گزارشی از اختلالات اخیر در شبکه شارژ من‌کارت ارائه شد و به بحث و تبادل نظر در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وارد آمدن آسیب‌های احتمالی مشابه به این سیستم پرداختیم.

فرهمندی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی، نیاز مردم برای شارژ من‌کارت باید به مناسب‌ترین شکل پاسخگویی شود افزود: در این جلسه مقرر شد تعداد مراکز شارژ من‌کارت به حدود 700 مرکز افزایش یابد و شهرداری نیز مکلف شد موقعیت مکانی این مراکز و سایر روش‌های موجود شارژ من‌کارت را به اطلاع عموم برساند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: همشهریان عزیز مستحضرند که غیر از شارژ مستقیم من‌کارت، روش‌های دیگری چون شارژ با موبایل و همچنین پرداخت هزینه سفر با استفاده از گوشی‌های تلفن‌همراه هوشمند، بدون نیاز به من‌کارت نیز وجود دارد؛ ضمن اینکه امکان پرداخت نقدی کرایه نیز در ناوگان اتوبوسرانی و بلیت تک‌سفره در قطارشهری وجود داشته و اطلاع‌‎رسانی می‌شود.

فرهمندی گفت: به خوبی می‌دانیم که علی‌رغم این روش‌های مختلف، عموم مردم خواستار تنوع بیشتر در روش‌ پرداخت بهای خدمات هستند و لذا این موضوع هم در دستور کار جلسه امروز کمیسیون قرار گرفت.

وی افزود: یکی از ضروریات، گام برداشتن در مسیر ایجاد این تنوع است و باید به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که روش‌های مختلف در کنار هم فعال بوده و اگر در آینده برخی سیستم‌ها مختل شدند، روش‌های جایگزینی داشته باشیم که بتواند نیاز مردم را پاسخ دهد و زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی علیه‌السلام مشکلی برای پرداخت هزینه سفر خود نداشته باشند.

فرهمندی با بیان اینکه تسهیل پرداخت کرایه و تعیین سیاست‌ کلان در این حوزه، دیگر موضوع مطرح شده در جلسه امروز بوده اظهار کرد: نقشه راه مشخصی باید در این زمینه پیش روی مدیریت شهری قرار گیرد و بدانیم که قرار است «من‌کارت» را در طولانی مدت حفظ کنیم و یا به سمت روش‌های جایگزین و ابزارهای دیگری چون کارت‌های بانکی و ... برویم.

وی گفت: در این خصوص نیازمند بحث‌های فنی و تخصصی جامعی هستیم که بر همین اساس مقرر شد این موضوع در کمیته‌ای که ذیل معاونت حمل‌ونقل شهرداری مشهد تعریف شده و نماینده‌ای از شورای شهر نیز در آن حضور خواهد داشت مورد بررسی قرار گیرد.

در چهل‌و‌پنجمین جلسه علنی شورای شهر مشهد مقدس چه گذشت؟گزارش تسنیم از شورای شهر مشهد مقدس / احداث بوستان جهانشهر و شهربانو در اراضی پادگان/ مدیریت شهری پیگیر اختصاص اعتبارات ملی باشدگزارش شورای شهر مشهد مقدس/ شهردار ‌5 تذکر از اعضای شورای شهر گرفت

فرهمندی در ادامه با بیان اینکه یکی از چالش‌های پیش روی حوزه حمل‌ونقل، فرسودگی تجهیزات مورد استفاده در ناوگان اتوبوسرانی است افزود: عمدتاً این تجهیزات از تکنولوژی روز فاصله گرفته‌اند؛ شورای شهر مصوبه‌ای در خصوص نوسازی این تجهیزات دارد که این موضوع نیز پس از پایش در کمیته یاد شده، ظرف 2 هفته آینده تعیین تکلیف و وارد فرایند اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/282/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر مشهد مقدس شارژ من کارت حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال

آفتاب‌‌نیوز :

فرخ‌لقا امینی با اعلام این خبر عنوان کرد: تعداد روزهای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ ، ۱۰ روز کمتر بوده است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد در سال گذشته اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۲۶ روز هوای پاک داشت، همچنین هوای شهر مشهد در سال گذشته ۲۳۶ روز قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس، ۹ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها و ۳ روز بسیار ناسالم بوده است.

امینی با بیان اینکه تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۰ روز کمتر بوده است، گفت: در سال ۱۴۰۱، تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد ۳۶ روز گزارش شده است، کیفیت هوای سایر روزهای سال نیز، ۲۳۳ روز هوای قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۶ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها بوده است.

 کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بروز پدیده گرد و غبار را یکی از مهمترین دلایل افزایش آلودگی هوا در سال گذشته ذکر کرد و گفت: مشهد در سال گذشته به دلیل بروز پدیده گردوغبار یکی از کلانشهرهای آلوده کشور بود و کارگروه‌های مختلفی در این زمینه برگزار شد.

 وی ادامه داد: به طور کلی در فصل سرد سال انتظار پدیده آلودگی بیشتر است، اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل خشکسالی‌های متوالی که اثرات آن را در مشهد دیدیم، شهر مشهد بسیار بیشتر از قبل تحت تاثیر پدیده گرد و غبار بود و علاوه بر آلودگی هوا در فصل سرد سال، بیشتر با پدیده گرد وغبار در فصل گرم سال، مواجه بودیم.

امینی افزود: در سال ۱۴۰۲ روزهای بسیار ناسالم در ماه‌های تیر، مرداد و دی بود و کیفیت هوا در این روزها با شاخص بیشتر از ۲۰۰ گزارش شده بود، همچنین، در سال ۱۴۰۱، ۶ روز هوای ناسالم داشتیم، اما در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۹ روز درگیر هوای ناسالم بود.

وی با بیان اینکه شهر مشهد چه از کانون‌های داخلی و چه خارجی تحت تاثیر پدیده گرد و غبار است و نتیجه و تاثیر آن در کیفیت هوا را در سال گذشته شاهد بودیم، خاطرنشان کرد: مبارزه با عوامل آلودگی طبیعی هوا از جمله گرد و غبار زمانبر است و لازم است که پیگیری‌ها و اقدامات مستمری انجام شود که در حال انجام است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های متولی کیفیت هوای بهتری برای شهر مشهد در سال ۱۴۰۳ داشته باشیم.

کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در رابطه با تعداد ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در شهر مشهد گفت: در حال حاضر در مشهد ۲۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوای داریم که ۱۲ ایستگاه متعلق به محیط زیست و ۱۱ ایستگاه مربوط به شهرداری مشهد است.

امینی در پاسخ به این سوال که هوای کدام منطقه از شهر آلودگی بیشتری دارد، توضیح داد: به طور کلی و در مجموع، عموماً مناطق شرقی و مرکزی مشهد نسبت به مناطق غربی کیفیت هوای نامناسب‌تری دارد و این الگویی است که در سال‌های قبل نیز وجود داشته است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت: بنا بر گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهر مشهد، در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون کیفیت هوای شهر مشهد، ۷ روز هوای پاک، ۲۰ روز قابل قبول، و ۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان