Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رئیس بیمارستان نوشهر از آغاز عملیات اجرایی راه اندازی نخستین مرکز ناباروری دولتی غرب مازندران در این بیمارستان خبر داد و گفت: کمبود نیروی متخصص و کادر درمان و همچنین درآمد پایین و هزینه های گزاف از چالش های بیمارستان دولتی شهید بهشتی نوشهر است.

شهرام حسین زاده در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از سیاست های وزارت بهداشت فرزندآوری و فراهم نمودن زمینه های کاهش ناباروری است، اظهار کرد: بعد از پیگیری های زیادی که از سوی شبکه بهداشت، بیمارستان و نماینده مجلس صورت گرفت، مجوز سطح ۲ مرکز از وزارت بهداشت دریافت شد اما با توجه به اینکه بخش اورژانس قبلی بیمارستان که حدود ۴۴۰ متر بود به این مرکز اختصاص می یابد، بنابراین زمینه ارتقا به سطح یک را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر ساری و بهشهر دارای مرکز ناباروری هستند، افزود: یک مرکز درجه یک به اتاق عمل و کادر تخصصی مجرب نیاز است و از این نظر پزشک تخصص نازایی یکی از نیازهای ضروری شهرستان است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر به اختصاص حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از بخش دولتی برای ساخت و تجهیز این مرکز اشاره کرد و گفت: نقشه این مرکز طراحی شده است و پیمانکار در حال تخریب بخش قدیمی اورژانس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر است.

حسین زاده در ادامه به انعکاس مشکل سیستم سرمایشی بیمارستان شهید بهشتی نوشهر اشاره کرد و گفت: ساختمان شماره یک بیمارستان شهید بهشتی که اکثر بخش ها در آن قرار دارد مربوط به سال ۸۶ است که به صورت سیستم مرکزی چیلر بوده و هر از چند گاهی نیاز به سرویس دارد و طبق قرار قبلی این سرویس برای بهبود وضعیت سرمایش بیمارستان در اوایل تیرماه انجام شد که به مدت یک هفته این عملیات طول کشید و طی این مدت همراهان برخی بیماران با خود پنکه آوردند که همین موضوع موجب انعکاس منفی در رسانه ها و فضای مجازی شد. 

وی در ادامه کمبود نیروهای متخصص را یکی از مشکلات و چالش ها عنوان کرد و یادآور شد: ماندگاری پزشکان متخصص در این بیمارستان کم است بنابراین کمبود نیروهای متخصص یکی از چالش ها است.

رئیس بیمارستان نوشهر تصریح کرد: با توجه به اینکه این بیمارستان دولتی است، درآمدی که دارد از سوی دانشگاه علوم پزشکی پرداختی می شود و از سوی دیگر به خاطر کمبود برخی امکانات ضریب اشغال تخت ها کم است و درآمد بیمارستان با هزینه هایی که دارد یکسان نیست.

حسین زاده به کم بودن پرداختی بیمه به بیمارستان در برخی از فصول بخصوص در زمان کرونا اشاره کرد و گفت: در مرداد و شهریور سال گذشته در زمان اوج خیز پنجم کرونا، با توجه به کمبود فضا و بیمارن زیادی که داشتیم مجبور به بستری تعداد زیادی از بیماران کرونایی در بخش اورژانس شدیم که هزینه هایی را برای بیمارستان دربرداشت و حتی برخی بیماران تا ۶ روز در بخش اورژانس بستری شدند اما با توجه به قانون و تبصره ای که بیمه ارائه می دهد تنها تا ۶ ساعت بستری را پرداخت کرد که این موضوع بار سنگینی را به بیمارستان وارد کرد.

وی در ادامه به غیر بومی بودن ۳۰ درصد از کادر درمان استخدامی این بیمارستان اشاره کرد و ادامه داد: به خاطر ضعف هایی که در آزمون استخدامی وجود دارد نیروها از سایر شهرها جذب بیمارستان نوشهر شده اند و بعد از چند ماه تقاضای انتقال به شهر خود را می کنند که همین موضوع کمبود کادر درمان را در این بیمارستان فاحش تر کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانی شهرستانها مرکز ناباروری کمبود نیروی متخصص بیمارستان شهید بهشتی شهید بهشتی نوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال