Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل گفت: در سال گذشته یک هزار و ۷۲۵ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد که یک هزار و ۷۳۱ مورد از پرونده ها مورد رسیدگی قرار و مختومه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدعلی مجتهدی‌نیا ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد به همکاری 31 دستگاه اجرایی در راستای مبارزه با قاچاق اشاره کرد و اظهار داشت: همکاری و مشارکت جدی دستگاه‌های اجرایی با قاچاق قطعا باعث افزایش اشتغال، افزایش تولید داخلی، ارتقای انگیزه سرمایه‌گذاری، کاهش فقر و تشویق واردکنندگان قانونی کالا در کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص پرونده‌های تشکیل شده در زمینه قاچاق کالا در سطح استان اذعان کرد: در 3 ماهه اول سال جاری تعداد 319 پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شده که 317 فقره از این پرونده‌ها مختومه شد که متهمان این پرونده‌ها به میزان 18 میلیارد تومان جریمه شدند که از این میزان تاکنون 2 میلیارد و 500 میلیون تومان وصول شده است.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل ادامه داد: در سال گذشته نیز یک هزار و 725 فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد که یک هزار و 731 مورد(تعدادی از پرونده ها نیز مربوط به سال 99 بود) از پرونده ها مورد رسیدگی قرار گرفته و مختومه شد که از این تعداد متخلفان به 72 میلیارد تومان جریمه محکوم شدند که میزان مبالغ وصولی از این جرایم تاکنون به 16 میلیارد تومان رسیده است.

مجتهدی‌نیا افزود: خوشبختانه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند کالاها از ورودی تا مرحله عرضه در فروشگاه‌ها و مراکز توزیع به صورت دقیق رصد می‌شوند که در این خصوص لازم است تا دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل این سامانه‌ها همکاری لازم را داشته باشند.

وی نظارت بر 5 گروه از کالاها را جزو اولویت‌های ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور برشمرد و گفت: نظارت و بازرسی از ورود و خروج لوازم خانگی، داروها و مکمل‌ها، لوازم یدکی، پوشاک و منسوجات و همچنین دخانیات در حوزه این 5 گروه کالای مهم هستند که در این میان نگاه دولت به بخش لوازم یدکی نگاهی ویژه است که بر این اساس لازم است تمامی کالاهای مربوط به لوازم یدکی دارای کد شناسه و کد رهگیری باشند. مهمترین مزیت شناسه‌دار کردن لوازم یدکی این است که باعث می‌شود عرضه کالا از مبدا تا مقصد شفاف‌سازی شده و از هر گونه دخل و تصرف در اطلاعات و کیفیت کالا جلوگیری شود.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر احراز هویت و اصالت کالاها و رویت اطلاعات آن با سامانه‌های مختلفی نظیر سامانه جامع تجارت، سامانه یکپارچه اعتبارسنجی، سامانه ارزی، سامانه جامع حمل و نقل، سامانه پنجره واحد گمرک، سامانه پرونده های قاچاق کالا و ارز و همچنین سامانه ماده 41 و 42 مربوط به شرکت نفت امکان پذیر است و طبق دستور ستاد مرکزی تولیدکنندگان لوازم یدکی موظف هستند تا 10 شهریورماه امسال تمامی تولیدات خود را شناسه‌دار کرده و پس از آن به بازار عرضه کنند.

وی از فراهم شدن انباری برای اموال تملیکی و کشف شده قاچاق در شهرستان بیله‌سوار خبر داد و گفت: این انبار با ظرفیت یک هزار و 250 تن با همکاری فرمانداری، جهاد کشاورزی و شرکت تعاونی روستایی در این شهرستان فراهم شده که مشکل شهرستان‌های شمال استان اردبیل در خصوص نگهداری اموال ضبط شده با این اقدام به کلی برطرف شد.

دهقانی نیا: گردش مالی قاچاق لوازم یدکی خودرو 2 میلیارد دلار است/ مردم چطور اصالت لوازم یدکی را تشخیص دهند؟یارانه‌ها باید به جامعه هدف برسد/25 درصد یارانه توزیعی قاچاق می‌شدمحموله 1.7میلیارد تومانی قاچاق لوازم خانگی در استان بوشهر کشف شد

مجتهدی‌نیا در رابطه تصمیم جدید کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مبنی  با کشف و ضبط نهاده‌های دامی و در نهایت نحوه عرضه آن نیز بیان کرد: فروش نهاده‌های دادمی قاچاق در استان به روش مزایده‌ای به کلی ملغی شد که بر این اساس با اقدامات انجام شده قرار شد این نهاده‌های دامی که دولت نیز برای آن یارانه پرداخت می‌کند در صورت کشف و ضبط در داخل استان بین دامداران و عشایر توزیع شود.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی ، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در پایان از رصد دوره‌ای تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز عرضه کالا و نمایندگی‌های فروش در سطح استان خبر داد و گفت: این بازدیدها به صورت ماهانه انجام می‌شود؛ لوازم یدکی و لوازم خانگی جزو اولویت‌های ما در بازرسی‌ها قرار دارد و خوشبختانه با برنامه‌ریزی و اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگ‌سازی مبارزه با قاچاق، کارگروه فرهنگی و تبلیغاتی دبیرخانه کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان از نظر عملکرد در سال گذشته رتبه اول را در سطح کشور کسب کرد.

انتهای پیام/140/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان دبیر کمیسیون برنامه ریزی تعزیرات حکومتی میلیارد تومان استان اردبیل لوازم یدکی پرونده ها یک هزار تشکیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه لقمانی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این پرونده در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق و کالا و ارز تعزیرات حکومتی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رسیدگی شد.

لقمانی تصریح کرد: مأموران سازمان اطلاعات فراجا محموله سوخت قاچاق را از یک دستگاه خودروی تک کشنده کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی بیان داشت: شعبه به دلیل ارائه ندادن مدارک قانونی اتهام انتسابی را محرز، دانسته و علاوه بر ضبط سوخت قاچاق، متهم را به پرداخت پنج میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

لقمانی افزود: همچنین پرونده یک واحد صنف قصابی به دلیل گران فروشی در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج بررسی شد که شعبه با بررسی و شواهد و مستندات پرونده و با احراز تخلف علاوه بر نصب پارچه بر سر درب واحد، متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال محکوم کرد و با قطعیت رأی صادره پرونده تخلف به اجرای احکام تعزیرات یاسوج ارجاع و با وصول جریمه مختومه شد.

وی اظهار داشت: پیشگیری از تخلفات اقتصادی و پایش بازار همواره در اولویت بوده و بدون هیچ گونه اغماضی در این زمینه ورود می‌شود.

کد خبر 6092008

دیگر خبرها

  • جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد