Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سیدمحمود واعظ پور در جریان بازدید جمعی از مسوولان استان از بخش زایمان بیمارستان شهید بهشتی تفت و قدردانی از عوامل این بخش افزود: کاهش زایمان به صورت سزارین یکی از اهداف دولت در راستای موضوع صیانت از جمعیت است که بیمارستان شهید بهشتی تفت در این زمینه عملکرد موفقی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در موضوع صیانت از جمعیت تلاش می شود تا جوانان مجرد به تأهل و خانواده های فاقد فرزند، به فرزند آوری تشویق شوند که در این زمینه با توجه به بالا بودن نرخ سالمندی در شهرستان تفت، تشویق به فرزند آوری بسیار مهم است.

واعظ پور ادامه داد: بخش قابل توجهی از جمعیت شهرستان تفت را روستاییان تشکیل می دهند که  در دسترس بودن پزشک و پرستار و خدمات دهی مناسب به این قشر باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

مدیر بیمارستان شهید بهشتی تفت نیز گفت: بخش زنان و زایمان این بیمارستان از پزشکان و ماماهای با تجربه ای بهره می برد و به لحاظ رسیدگی به بیمار در استان از مراکز درمانی موفق است.

روح الله عرب افزود: اینکه مادر در کنار همسر و همراهان بتواند در کمال آرامش فرزند خود را به دنیا بیاورد از ویژگی ممتاز این بخش است.

در این برنامه از زحمات مسوول بخش زنان و زایمان شهرستان، پزشکان و پرستاران این بخش قدردانی شد.

عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، محور فعالیت دور چهارم مجامع سلامت استان است

یزد-ایرنا- مشاور امور اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: اندیشگاه سلامت استان یزد عوامل اجتماعی موثر بر سلامت را تدوین کرد که این امر محور چهارمین دوره مجامع سلامت استان است.

به گزارش ایرنا، محمدحسن لطفی در نشست مجمع سلامت شهرستان تفت افزود: مجمع سلامت نمادی برای شهرستان و استان است که هر سال یک بار با حضور بزرگان شهرستان و استان برگزار می شود.

مشاور امور اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: علل و عوامل مختلف فرهنگی و اجتماعی بر سلامتی افراد اثر دارد بنا بر این داشتن پیوست سلامت برای فعالیت های همه حوزه ها ضروری است.

وی ۱۴ محور عوامل اجتماعی موثر بر سلامت را ارائه عادلانه خدمات سلامت، تکامل دوران ابتدای کودکی، اشتغال و امنیت شغلی، سلامت معنوی و روانی، تغذیه و امنیت غذایی، حمایت اجتماعی، آموزش، آگاهی و تحصیلات، مسکن و محله سالم، محیط سالم، شیوه زندگی سالم، سوانح و حوادث، توزیع عادلانه درآمد و امنیت اقتصادی، حاشیه نشینی و مناطق محروم و دور افتاده و گروه های ویژه جنسیتی عنوان و اضافه کرد: نقش انجمن های مردم نهاد و دستگاه های مختلف در سلامت غیرقابل انکار است و هرچند متولی اصلی سلامت وزارت بهداشت است ولی ۸۰ درصد سلامت مردم وابسته به عوامل بیرونی می باشد.

لطفی ادامه داد: نقش پزشک خانواده در جامعه امروز بسیار مهم است و مسوولان باید برای تأمین پزشک خانواده اقشار مختلف مردم برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

در ابتدای این نشست رییس شبکه بهداشت و درمان تفت به ارائه گزارشی از فعالیت های شورای سلامت شهرستان پرداخت و گفت: در دوسال گذشته موضوع کرونا بحث اصلی شورای سلامت شهرستان تفت بود.

سید محمود واعظ پور افزود: برنامه ما در سال جاری برای شورای سلامت بیماری های غیرواگیر دار و موضوع صیانت از جمعیت است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها یزد تفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زایمان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد تفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یزد تفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زایمان بهداشت و سلامت شهرستان تفت بر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • چند خبر کوتاه از ورزش قزوین
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند