Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار بستری‌های مبتلا به بیماری کووید ۱۹ بعد از تقریبا بیش از ۲ ماه آرامش از هفته جاری آرام رو به افزایش است به طوری که بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، مجموع بسترها از ۲۰ نفر در جمعه گذشته به ۵۷ نفر در زمان حاضر رسیده‌است.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، تعداد بسترهای روزانه نیز که تقریبا تک رقمی شده بود رو به افزایش است به طوری که طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۹ بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان گیلان بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموع بستری‌های کرونا در بیمارستان های استان گیلان روزهای هفتم و هشتم امسال با ۱۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ به کمترین میزان بستری‌ها از ابتدای شیوع ویروس کرونا رسیده بود اما متاسفانه پس از چند روز، بار دیگر افزایشی شد.

فوت ناشی از بیماری کووید ۱۹ که به صفر رسیده بود، بر اساس آمار امروز "پنجشنبه" معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به یک نفر رسیده‌است ضمن اینکه هشت بیمار بدحال نیز در مراکز درمانی استان بستری هستند.

بر اساس تازه‌ترین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که جمعه گذشته اعلام شده بود، ۱۴ شهرستان گیلان شامل آستارا، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، خمام، رودبار، رودسر، سیاهکل، صومعه‌سرا، تالش، فومن، لاهیجان، رضوانشهر و لنگرود در وضعیت آبی کرونایی و ماسال، شفت و املش در رنگ بندی زرد قرار دارند.

این درحالی است که کارشناسان بهداشتی گیلان با توجه به افزایش تدریجی تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان طی هفته جاری و در صورت ادامه عادی انگاری ها و کوتاهی در رعایت توصیه های بهداشتی، تغییر رنگ شهرستان‌های آبی به سمت زرد کرونایی را احتمال می‌دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: متاسفانه طی هفته جاری شاهد افزایش نسبی بستری‌های مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان هستیم که این مهم هشداری جدی در رعایت توصیه‌های بهداشتی است.

دکتر اسماعیل نورصالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی باید بیش از پیش به توصیه‌های بهداشتی از جمله واکسیناسیون پایبند باشیم، افزود: در زمان حاضر بر اساس آخرین آمار که هفتگی مشخص می‌شود، میانگین رعایت توصیه‌های بهداشتی به ۴۰ درصد رسیده‌است.

وی تزریق واکسن را برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش مرگ ناشی از بیماری کووید ۱۹ موثر دانست و اظهار داشت: افراد حتما نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند و در این ارتباط کوتاهی نکنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تزریق ۹۶ درصدی دُز اول واکسن کرونا به تعداد ۲ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۲۸۰ نفر به گروه‌های هدف در گیلان افزود: تزریق دُز دوم نیز به ۹۲ درصد به تعداد ۲ میلیون و ۵۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسیده‌است.

وی با بیان اینکه تنها ۴۹ درصد از جمعیت هدف استان گیلان به تعداد یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۲۱ نفر برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا اقدام کرده‌اند، افزود: از مردم درخواست می‌شود که برای تکمیل واکسیناسیون به پایگاه های تزریق واکسن کرونا مراجعه کنند.

گیلان دومین استان درگیر بیماری کرونا بود.

منبع: ایرنا

 

منبع: فردا

کلیدواژه: گیلان کرونا دانشگاه علوم پزشکی توصیه های بهداشتی بیماری کووید ۱۹ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد