Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بهداشت ملی بریتانیا اعلام کرده است که ارسال دارو‌های شیمی درمانی از طریق پهپاد به جزیره وایت را آزمایش خواهد کرد.

به گزارش engadget، پرواز‌های آزمایشی این پهپاد قرار است به زودی آغاز شود و امید است که این سیستم، زمان ارسال دارو‌ها و هزینه‌ها را کاهش دهد و همچنین این شیوه بیماران سرطانی را قادر سازد تا از درمان‌های محلی بیشتری استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزیره وایت جزیره‌ای در دو مایلی سواحل جنوبی انگلستان با جمعیتی کمتر از ۱۵۰ هزار نفر است. در این جزیره باید دارو‌های شیمی درمانی به سرعت وارد شوند یا بیماران با کشتی به سایر شهر‌های انگلستان سفر کنند. این سفر می‌تواند تا چهار ساعت طول بکشد، در حالی که پرواز یک پهپاد می‌تواند در نیم ساعت انجام شود.

این اولین بار نیست که از پهپاد‌ها برای تحویل سریعتر دارو‌های حیاتی استفاده می‌شود. قبل‌تر شرکت Merck و شرکت هواپیما‌های بدون سرنشین Volansi آزمایش تحویل دارو‌ها را به بیماران در مناطق روستایی کارولینای شمالی آغاز کرده بودند. باید اشاره کرد که فناوری هواپیما‌های بدون سرنشین به انتقال ذخایر خون در سراسر رواندا، تحویل نسخه به شهروندان سالخورده در فلوریدا و و در بحث COVID-۱۹ نیز کمک کرده است.

همچنین رویال میل بریتانیا با استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین، تحویل خودکار به مناطق دورافتاده را آزمایش کرده است. این موضوع شامل دریافت منابع حیاتی به جزایر سیلی، شتلند، اورکنی و هبرید‌ها می‌شود. رویال میل در این باره گفت که استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین باعث کاهش انتشار کربن و سرعت بخشیدن به زمان تحویل می‌شود، به خصوص در مناطق دوردست که هزینه‌های زیرساختی آنقدر زیاد است که حتی نمی‌توان به آن فکر کرد.

بیشتر بخوانید

ناسا روی پهپاد‌های بی‌صدا سرمایه‌گذاری می‌کند باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشور انگلستان داروهای شیمی درمانی انتقال دارو هواپیما های بدون سرنشین دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه