Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین مهدوی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی گفت: زمانی که خانواده‌ای عزیزی را از دست می‌دهد نباید علاوه بر ناراحتی از دست دادن آن عزیز، گرفتار تشریفات اداری و طولانی شدن روند صدور جواز دفن شود و دادپزشکی نیز با همین هدف و جهت جلوگیری از ارجاع غیرضروری اجساد به سالن‌های تشریح ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در سال ۱۳۷۲ با تصویب مجلس شورای اسلامی، سازمان پزشکی قانونی در کشور راه اندازی شد و شاید این اولین گام تحولی در ارائه خدمات پزشکی قانونی در کشور بود.

او گفت: پس از تشکیل سازمان با یک شروع تدریجی و زحمات همه روسای سازمان، شاهد توسعه خدمات پزشکی قانونی در کشور بودیم به نحوی که امروز ۳۱ اداره کل پزشکی قانونی در مراکز استان‌ها دایر و به بخش‌های مختلف از جمله آزمایشگاه‌های پیشرفته مجهز هستند.

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: خوشبختانه امروز همان خدمات آزمایشگاهی که در آذربایجان شرقی ارائه می‌شود در استان‌های کوچک‌تر کشور نیز در دسترس است و این به معنای آن است که مردم در هر استان می‌توانند به خدمات پزشکی قانونی دسترسی داشته باشند.

مهدوی گفت: اکنون ۱۰ آزمایشگاه ژنتیک نیز در کشور وجود دارد و به مردم در این بخش ارائه خدمت می‌کند که یکی از این آزمایشگاه‌ها در آذربایجان شرقی قرار دارد.

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان می گوید: در کشور هشت استان قطب پزشکی قانونی داریم که آذربایجان شرقی هم یکی از آن‌هاست و این نشان دهنده جایگاه ویژه و توسعه و پیشرفت پزشکی قانونی استان است.

به گفته او وی، مدیریت در این اداره کل برای تامین و نگهداشت نیروی انسانی و تجهیزات کار دشواری است و به همین دلیل شایسته است که علاوه بر ستاد سازمان دستگاه‌های استانی از جمله استانداری و دادگستری حمایت‌های بیشتری از آن به عمل آورند.

مهدوی گفت: مواد مصرفی و تجهیزات مورد استفاده پزشکی قانونی بسیار هزینه بر است و هر چند با وجود تحریم‌ها بخشی از این مواد در داخل تولید و ارائه می‌شود، اما همین تولیدات داخلی نیز هزینه‌های بالایی به همراه دارد و به همین دلیل نیازمند حمایت های بیشتر در تامین این مواد مصرفی هستیم.

در ادامه این مراسم موسی خلیل اللهی، رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی در سخنانی ضمن تقدیر از مدیرکل سابق پزشکی قانونی استان گفت: فلسفه وجودی همه ما به عنوان خادمان مردم و کارگزاران نظام، ارائه خدمت بی منت به مراجعین است، خدمتی که توأم با حفظ کرامت انسان‌ها باشد.

او گفت: هر فردی که به دستگاه قضایی مراجعه می‌کند باید عزت و کرامتش حفظ شود چرا که حفظ کرامت انسان ها از برنامه‌های راهبردی قوه قضاییه و تاکیدات قابل توجه رییس قوه است.

خلیل اللهی گفت: دسترسی راحت مردم به خدمات قضایی نیز جزئی از همین حفظ کرامت محسوب می‌شود.

او گفت: یکی از طرح های خوب اجرا شده توسط پزشکی قانونی طرح دادپزشک است که از ارجاع غیرضروری اجساد به پزشکی قانونی جلوگیری می‌کند چراکه در بسیاری موارد ارجاع غیرضروری اجساد از بیمارستان به پزشکی قانونی علاوه بر داشتن هزینه های بالا وقت زیادی نیز از مردم می‌گیرد.

 رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: فعالیت دادپزشک به نفع مردم است و تقویت هرچه بیشتر و احیای جدی آن می‌تواند از اطاله صدور جواز دفن و ارسال غیر ضروری اجساد به پزشکی قانونی جلوگیری کند.

او گفت: در حال حاضر اداره کل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی در ساختمانی استیجاری با شرایط نامناسب به مردم ارائه خدمت می‌کند در حالی که شرایط این ساختمان به هیچ وجه در شأن همکاران پزشکی قانونی که باید از حداقل‌ها برخوردار باشند، نیست.

به گفته خلیل اللهی پزشکی قانونی به شدت با کمبود نیرو و فضای فیزیکی مواجه است، شهر تبریز نیز شهری گسترده با جمعیت بالا است و به همین دلیل در این شهرستان به چندین مرکز معاینات پزشکی قانونی نیاز داریم .

او گفت: پزشکی قانونی با مشکل کمبود تالار تشریح نیز مواجه است و مردم ناچار هستند اجساد را برای صدور جواز دفن به تبریز منتقل کنند در حالی که باید در شهرستان‌های بزرگ استان تالار های تشریح ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پزشکی قانونی جواز دفن پزشکی قانونی آذربایجان شرقی او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بدحالی چند تن از هواداران تراکتور
  • کارگران مایه رشد و شکوفایی کشور هستند
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی