Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حاشیه جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری، با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور و استاندار فارس، رئیس جهاددانشگاهی و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، تفاهمنامه همکاری امضاء و مبادله کردند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در این مراسم، گفت: این نهاد انقلابی سال گذشته توانست بیش از سه هزار نفر را با نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در حوزه مشاغل خانگی به بازار کار متصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مظاهر بابایی گفت: امسال هم با توجه به ظرفیت جهاددانشگاهی، ١٥٠٠ سهمیه دیگر به این استان فارس اختصاص داده شده که پس از ابلاغ دستورالعمل، آموزش متقاضیان آغاز می‌شود.

او، وجود بیش از ١١ برند، استفاده از پشتیبان‌های مختلف، برگزاری دوره‌های آموزشی با بهترین کیفیت و اتصال به بازار را از شاخص‌های مهمی برشمرد که موجب انتخاب جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح مشاغل خانگی در سال ١٤٠١ به اختصاص سهمیه فوق شده است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس گفت: اگرچه ظرفیت آموزش ٣ هزار نفر برای استان فارس در طرح مشاغل خانگی در سال گذشته پیش‌بینی شده بود، اما در فراخوانی که انجام شد، بیش از ٧٥٠٠ نفر مراجعه کردند.

بابایی همچنین گفت: جهاددانشگاهی و کمیته امداد استان فارس همکاری‌های مشترک زیادی داشته‌اند، که برگزاری دوره مهارت‌های عمومی، اشتغال و کارآفرینی ویژه رده سنی ١٨ تا ٣٥ سال، برای ۶۵۰ مددجو طی سال ۱۴۰۰، یکی از آن‌ها بود.

او گفت: امسال هم طی تفاهم‌نامه مبادله شده کمک به مددجویان کمیته امداد در بخش مشاوره، آموزش، حوزه مشاغل آینده، اتصال به بازار کار و ورود به حوزه دانش بنیان در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس معتقد است که نگاه مثبت کمیته امداد در حوزه دانش بنیان بر خروجی مطلوب طرح‌های پیش‌بینی شده بسیار تاثیر گذار است.

بابایی گفت: باید این مهم را مدنظر قرار داد که جامعه هدف چه ظرفیت و استعداد‌هایی دارد و در مقابل با کدام زیرساخت و امکانات می‌توان به بهترین نحو به جامعه هدف خدمات ارائه کرد.

او گفت: البته انتظار است که در حوزه مشاغل عمومی از جمله مشاغل خانگی، اشتغال خرد و ... ابتدا یک شناخت دقیقی از بازار ایجاد و براساس نیاز روز طرح‌های پیشنهادی ارائه شود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس گفت: نیازمند یک نگاه ویژه به مشاغل جدید در عصر ارتباطات هستیم، چرا که با روش‌های سنتی نمی‌توان مشاغل فعلی را مدیریت کرد، به عنوان مثال؛ بستر درآمدزایی در فضای مجازی با استفاده از علم آی تی به روش‌های مختلف ایجاد شده است؛ روش‌هایی که با کمترین هزینه و بالاترین بهره وری در حال اجراست.

بابایی گفت: با ظرفیت خاص در حوزه صنایع خلاق، صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم در کشور رو به رو هستیم، مدیریت منابع، ایجاد یک ساختار مناسب برای عرضه محصولات، برندسازی، استاندارد سازی و ... می‌تواند ظرفیت بسیار بزرگی در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم ایجاد کند.

او در بخش دیگری گفت: در حوزه مشاغل خانگی و خرد مشکلاتی وجود دارد که فروش محصولات از جمله آنهاست، فروش محصولات به صورت حضوری و مجازی یکی از مباحثی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد. به عنوان مثال؛ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حوزه مشاغل خانگی باید راه‌اندازی شود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس گفت: تولیدکنندگان مشاغل خانگی صرفا تولید کننده هستند و بازار کار ندارند، اگر زیرساخت‌هایی نظیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایجاد شود، هم تولیدکننده می‌تواند محصول خود را بفروشد و هم شهروندان می‌توانند محصولات مدنظر را با ارزان‌ترین قیمت و با کیفیت‌ترین کالا، تامین کنند.

بابایی همچنین ایجاد فروشگاه زنجیره‌ای مشاغل خانگی، تعریف برند‌های جدید برای مشاغل خانگی، تامین زیر ساخت فروش ساخت مجازی، استفاده از ظرفیت‌های صنایع خلاق و فرهنگی در حوزه دانش بنیان و راه‌اندازی کارخانه نوآوری صنایع خلاق و فرهنگی در فارس را از پیشنهاداتی عنوان کرد که اثرات مثبتی بر رفع مشکلات حوزه مشاغل خانگی دارند.

تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس باهدف توسعه زمینه همکاری‌های مشترک، بهره مندی از ظرفیت‌های موجود و افزایش تعاملات دوجانبه، با هدف اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات مؤثر و کارآمد در راستای ترویج فرهنگ خیر و احسان و نشر سنت‌های حسنه اسلامی، کاهش فقر و نابرابری و توسعه کمی و کیفی خدمات به گروه‌های هدف به امضاء طرفین رسید و مبادله شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی فارس کمیته امداد فارس امضای تفاهم نامه همکاری رئیس جهاددانشگاهی فارس حوزه مشاغل خانگی حوزه مشاغل کمیته امداد صنایع خلاق استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت