Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش دریافتی روز جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه در جلسه پیگیری مشکلات خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اوتیسم اظهار داشت: همزمان با سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) کلنگ ساخت این کلینیک به زمین زده خواهد شد.

وی ادامه داد: در استان فارس چندین هزار کودک مبتلا به اوتیسم داریم که مشکلات این بیماران سبب ناتوانی خانواده‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس در این نشست ضمن شنیدن مسائل و مشکلاتی که در حوزه اوتیسم در استان وجود دارد دستور پیگیری مصوباتی را صادر کرد. 

ایمانیه در پایان این جلسه گفت: بر اساس مصوبات این جلسه شهرداری سریع‌تر باغ خانواده‌ای که قرار است به طور اختصاصی به خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم اختصاص یابد را به هیأت امنا تحویل دهد. 
وی افزود: همچنین نیاز است هیأت امنایی با همکاری بهزیستی و معاونت اجتماعی استانداری شکل گیرد. 
او گفت: الحاق سه هزار مترمربع زمین مجاور به این باغ در دستور کار قرار گیرد. 
 ایمانیه تاکید کرد: اختصاص مدارسی به کودکان اوتیسم و غربالگری نوزادان و کودکان از نظر اوتیسم پزشکان خانواده نیز لازم است.

اوتیسم ( Autism) یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود و علایم این اختلال تا پیش از سه‌ سالگی بروز می‌کند و علت اصلی آن هنوز ناشناخته است.
به افرادی که این اختلال را دارند اوتیستیک یا درخود مانده گفته می‌شود. این اختلال در پسران شایع‌تر از دختران است و وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد.
این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد و کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیرکلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند و ارتباط با دیگران و دنیای خارج برای آنان دشوار می‌شود.
آمارها در سطح بین‌المللی نشان می‌دهد که ازهر ۶۸ کودک یک تن به یک اختلال طیف اتیسم (ASD) مبتلا است.اختلال طیف اوتیسم، در خود فرورفتن، بی‌توجهی به جهان خارج، ناتوانی در رشد و گسترش مهارت های اجتماعی است که می‌تواند باعث ایجاد ارتباطات اجتماعی قابل توجه و چالش‌های رفتاری شود.

دستیار استاندار فارس در امور توسعه فعالیت‌های قرآنی منصوب شد

استاندار فارس همچنین با صدور ابلاغی دستیار خود در امور توسعه فعالیت‌های قرآنی را منصوب کرد.

در متن ابلاغ  محمد هادی ایمانیه خطاب به عطاالله امیدواری آمده است: با توجه به اهمیت اشاعه فرهنگ قرآنی در تعمیق و پیشبرد بن‌مایه‌های دین مبین اسلام و سیره حضرات معصومین(ع) در سطح جامعه و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ شما را که از قاریان و مدیران قرآنی ممتاز و با سابقه و دارای تجربیات ارزشمند در زمینه خدمت به ساحت مقدس قرآن کریم می باشید به عنوان دستیار استاندار در امور توسعه فعالیت‌های قرآنی منصوب می نمایم.
در بخش دیگری از این حکم انتصاب آمده است: برقراری ارتباطات لازم به منظور ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای متولی فعالیت‌های قرآنی با هدف ارتقاء، ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی از طریق حضور در جلسات تصمیم گیری امورات قرآنی در استان، ساماندهی و فعال‌سازی تشکل‌های قرآنی مردم‌نهاد و انجام بازدیدهای مرتبط و اقدامات مقتضی در راستای تسهیل فعالیت موسسات قرآنی و ارائه نقطه نظرات لازم در این زمینه به مراجع ذیربط و برنامه ریزی و اجرایی نمودن طرح آموزشی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم ویژه ویژه کارکنان دستگاه های دولتی و ارائه گزارش منظم آن به اینجانب از جمله مواردی است که رعایت و نظارت بر آن‌ها مورد انتظار و تاکید است.

برچسب‌ها شیراز استانداری فارس اوتيسم قرآن کریم فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس اوتيسم شیراز استانداری فارس اوتيسم قرآن کریم فارس فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی زاده دبیر پویش طرح ملی زندگی با آیه ها و رییس سازمان دارالقرآن در نشستی که پیرامون بحث و بررسی طرح زندگی با آیه ها امروز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با حضور جامعه قرآنی و تمامی دستگاه های مشارکت کننده در مجمتع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف فرهنگی بود. نظر سنجی قبل از ماه مبارک انجام شد و بعد از آن نیز مجدد آن را تکرار کردیم تا اثر بخشی فعالیتهای انجام شده را دریابیم. در این عملیات تولیدات مکتوب، تولیدات فضای مجازی و فعالیتهای که در صدا و سیما شکل گرفت و اتفاقاتی که در زیر ساخت ها اتفاق افتاد و تبلیغات محیطی یکی دیگر از ارکانی بود که سعی کردیم در تصویر کردن بهتر این طرح از آن کمک بگیریم.

وی ادامه داد: در نامه ای که حجت الاسلام قمی بهمن ماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به دفتر رهبر معظم انقلاب ارسال کردند نظر معظم له را برای اجرای چنین طرحی در ماه مبارک جویا شدند که پاسخ به این نامه رهبر انقلاب این چنین آمده است: «کار قرآنی در شمار مبارک ترین کارهای جهادی و اسلامی است مراقب باشید در نیمه راه رها نشود و پیگیری نکردن و برنامه ریزی نکردن آفت برنامه های شوق انگیز است.»همه فعالیتهای قرآنی را رهبری در راستای فهم و تدبر می بینند که در این زمینه حفظ قرآن تاثیرات خودش را دارد.

رییس سازمان دارالقرآن اظهار داشت: ما حفظ آیات موضوعی را به عنوان نقطه کلیدی مطرح کردیم که با نگاه کارشناسی به تمامی مراحل از تصحیح و جریان حفظ و عمل و قرآنی شدن را دنبال کرد. فلذا توجه ویژه ای به حفظ موضوعی داشتیم. ما با این نگاه هدف از طرح زندگی با آیه ها را گفتمان سازی و تببین معارف قرآنی نیاز جامعه در راستای فریضه جهاد تبیین با این طرح مورد توجه قرار دادیم.

تقی زاده ادامه داد: در ماه مبارک رمضان چهار سطح عملیاتی طراحی شد.گفتمان سازی زندگی با آیه ها از عنوان تا مفهوم اینکه قرآن به دنبال سامان بخشی زندگی است، به عنوان نخستین سطح برشمرده شد. همچنین شکل گیری هم افزایی بین جریان های مردمی و دستگاه ها با این تناسب که فعالیت خودمان تقویت میدان باشد. مخاطب محوری که معیار اصلی ما بوده در تفکیک مخاطبان با عنوان های مختلف بانوان و نوجوان در این طرح مورد توجه واقع شده است.

دبیر پویش طرح زندگی با آیه ها با اشاره به اینکه نظرسنجی قبل و بعداز فعالیتهای قرآنی ماه رمضان داده های خوبی میدهد، اظهار داشت: نظر سنجی با سنجش دو هزار نفر از استانها و تهران انجام شد در این نظر سنجی بالغ بر ۷۵ درصد حسرت حفظ نکردن قرآن را دارند. اکثر افراد در خانه از قرآن شخصی استفاده می کنند که با آمدن نظر سنجی دوم که روزهای آینده نتایجش مشخص می شود میتوان تحلیل های خوبی در این زمینه انجام داد.

کد خبر 6092100 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • شهید ملک مکان، شهید شاخص بسیج هنرمندان فارس
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد