Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه ۱۷ تیر ماه در حرم مطهر رضوی، با اشاره به آغاز حرکت کاروان سیدالشهدا به سمت کربلا، اظهار کرد: سیدالشهدا (ع) به اطرافیان فرمودند «هرکه از شما خون جگرش را در راه خدا بذل کرده و به خودش تلقین نفس کرده تا به لقاءالله بپیوندد، با من بیاید»، این انقلاب، انقلابی نبود که آن‌روز تمام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ما نیز که این نظام را تشکیل داده، مرهون انقلاب کربلا و تداوم انقلاب سیدالشهدا است که در نظام به دست آمده از این انقلاب، نمی‌توانیم در برابر جنگ با خدا و جنگ دین بی‌تفاوت باشیم.

امام جمعه مشهد مقدس با بیان این‌که متأسفانه یک عده مردم در این مملکت انقلاب را فراموش کردند، خاطرنشان کرد: عده‌ای، کسانی که رفتند جان دادند و کشور را از تجاوز دشمن حفظ کردند را فراموش کردند و خیال می‌کنند حالا در این فضا آزادانه گناه و معصیت کنند و تظاهر به گناه داشته باشند، این درست نیست.

وی یادآور شد: باید فضای نظام و کشورمان در یک فضای کربلایی حفظ بشود، تجاهر به فسق و گناه با فضای کربلایی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی درست درنمی‌آید و نمی‌شود با تظاهر به گناه در این فضای کشور و نظام زندگی کنند، امروز «بی حجابی» تظاهر به گناه است.

علم‌الهدی تصریح کرد: بحث حجاب بحث دیگری است که باید با حجاب برخورد فرهنگی شود و با فرهنگ افراد با حجاب شوند یا با زور و تحمیل؛ هیچکس نمی‌گوید با زور و تحمیل باید افراد با حجاب شوند، افراد باید حجاب را بفهمند و به‌عنوان واجب شرعی خودشان عمل کنند، بحث ما در «بی حجابی» است.

«بی‌حجابی» علنی به جامعه آسیب می‌زند

وی با تأکید بر این‌که بی حجابی یک ناهنجاری، تظاهر به فسق و گناه است، گفت: تشکر می‌کنم از نماینده محترم دادستان که با یک حکم قضائی بنا شده از این تجاهر به فسق در مراکز عمومی جلوگیری کند، اگر پیغمبر را قبول دارید، این حرف پیغمبر است که فرمودند «گناه وقتی مخفیانه انجام می‌گیرد، فقط به عامل گناه ضرر می‌زند اما وقتی آشکار انجام بگیرد، کسی جلویش را نگیرد و منع هم نکند، اجتماع آسیب می‌بیند و مردم ضرر می‌بینند»، این بی‌حجابی علنی، گناهی است که در ملأ عام و مراکز عمومی صورت می‌گیرد و به جامعه آسیب می‌زند.

عضو مجلس خبرگان رهبری به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب در روز ولادت صدیقه اطهر در سال ۹۶ اشاره و بیان کرد: رهبری فرمودند «ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسری‌اش را برداشت، او را تعقیب می‌کنیم، خیر، او کار شخصی می‌کند، آن کاری که در ملأ و خیابان انجام می‌گیرد، کار اجتماعی و عمومی است، یک تعلیم عمومی است، این خطا برای حکومتی که به نام اسلام سر کار آمده است، تکلیف ایجاد می‌کند، حرام، کوچک و بزرگ ندارد، آنچه حرام شرعی است نباید به‌صورت آشکار در کشور انجام بگیرد…».

جلوی تجاهر علنی به گناه باید گرفته شود

وی افزود: معاون دادستان، قاضی غیور حکمی را صادر کرده برای مراکز عمومی، مسئولین استان و مدیریت شهری هم به این حکم عمل خواهند کرد که این مسئله باید برای مأموران و مجریان آن تعلیم و تبیین شود تا جلوی تجاهر به گناه را بگیرند.

علم‌الهدی به نقلی از شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و یادآور شد: بعضی‌ها جمله‌ای از شهید بزرگوار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نقل می‌کنند که فرمودند «آن دختر بی‌حجاب مثل دختر خودم هست»، معنای این جمله چیست؟ آیا معنای این جمله این است که بی‌حجابی آن دختر بی‌حجاب را می‌پسندم؟ از بی‌حجابی او مثل دختر خودم خوشم می‌آید یا معنای جمله حاج قاسم سلیمانی این است که «من دغدغه و اضطرابی که نسبت به این دختر بی‌حجاب دارم، مثل دغدغه و اضطراب خودم نسبت به دختر خودم هست»؟

وی اضافه کرد: آن جمله شهید سلیمانی به این معنا نیست که از بی‌حجابی حمایت می‌کنم، یعنی این دختر در معرض خطر و آسیب است؛ این دختر بی‌حجاب به‌عنوان ناموس مردم مورد تیر نگاه‌ها قرار گرفته و مثل بچه من است، او مثل دختر خودم است که نسبت به او دغدغه و نگرانی دارم، این حرف خود ما و رهبری هم هست و واقعأ دغدغه داریم نسبت به این افراد، این بیان دغدغه است، در مقام تأیید بی‌حجابی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز عفاف و حجاب در ۲۱ تیرماه، گفت: حکومت آمد و دستگاه قضائی حکم صادر کرد، شما مردم چقدر پای این حکم ایستاده‌اید، شما چقدر راضی می‌شوید هویت امام رضا (ع) از بین برود و یک بی‌حجاب با تجاهر به فسق جلوی گنبد امام رضا (ع)، به ایشان دهن‌کجی کند؟

کد خبر 689159 منبع: فارس برچسب‌ها نماز جمعه ائمه جمعه - امام جمعه خبر ویژه زنان - حجاب سید احمد علم الهدی مشهد قاسم سلیمانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نماز جمعه ائمه جمعه امام جمعه خبر ویژه زنان حجاب سید احمد علم الهدی مشهد قاسم سلیمانی قاسم سلیمانی دختر بی حجاب علم الهدی دختر خودم بی حجابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم
  • «طرح نور» نیروی انتظامی مورد حمایت است
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم