Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلمان امیدوار است کانادا را متقاعد کند توربینی را که برای خط لوله گازی «نورد استریم» روسیه و با هدف کاهش بحران انرژی با این کشور فراهم شد، برگرداند. این در حالی است که کی یف، برلین را به تسلیم شدن در برابر کرملین متهم می‌کند.

در حال حاضر، این توربین در کارگاه‌های گروه آلمانی «زیمنس» در کانادا تعمیر و نگهداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت «گازپروم» روسیه به دلیل کاهش تحویل گاز خود به آلمان از طریق خط لوله گازی نورد استریم در نیمه ژوئن، این تعمیرات را درخواست کرده بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت آلمان اعلام کرد از چند هفته گذشته در تماس دائم با کاناداست تا با وجود تحریم‌ها علیه روسیه، این تجهیزات به اروپا بازگردد.

سخنگوی دولت آلمان گفت: برلین جمعه «نشانه‌های مثبتی» از طرف کانادا دریافت کرده است.

آلمان به علت فنی که گازپروم برای توضیح درباره کاهش تحویل گاز به آن استناد می‌کند، اعتقاد ندارد. اما معتقد است بازگشت توربین، روسیه را از این بهانه که بخواهد قطع انتقال گاز را تمدید کند، محروم می‌کند. ادامه قطع انتقال گاز تهدیدی برای تبدیل شدن به یک بحران انرژی بزرگ است. اوکراین به نوبه خود به طور مداوم از کانادا می‌خواهد توربین را برنگرداند.

«سرگئی ماکاگون»، رئیس اپراتور حمل و نقل گازی اوکراین، پنجشنبه در «فیس بوک» خود نوشت: «ما از کانادا درخواست کردیم توربین گازپروم را به آلمان برنگرداند، بلکه آن را به اوکراین برگرداند.»

به گفته او، خط لوله گازی اوکراین قادر است به مقدار کافی گاز به سمت آلمان انتقال دهد تا کاهش تحویل روسیه را جبران کند.

ماکاگون گفت: «اوکراین می‌تواند کل حجم نورد استریم را انتقال دهد، در حالی که هنوز خط لوله گازی غیر فعال «یامال» وجود دارد که از لهستان می‌گذرد. ما نباید در برابر باج خواهی‌های کرملین تسلیم شویم.»

وزارت اقتصاد آلمان جمعه اعلام کرد: «در حال حاضر، کانادا این موضوع را بررسی می‌کند که آیا تحویل توربین با تدابیر مرتبط با تحریم مغایرت دارد یا خیر؟ چنانچه به لحاظ حقوقی، مشکلی وجود نداشته باشد، تصمیم گیری برای کانادایی‌ها آسان‌تر می‌شود و آلمانی‌ها به اوتاوا پیشنهاد می‌کنند به جای تحویل دادن توربین به روسیه، آن را به آلمان تحویل دهند.»

کرملین جمعه اطمینان داد چنانچه توربین پس از تعمیر بازگردانده شود، این امکان به وجود می‌آید که حجم تحویل گاز از طریق نورد استریم افزایش پیدا کند.

آلمان از آن بیم دارد که پس از تعمیرات معمول و دوره‌ای خود خط لوله گازی، که قرار است دوشنبه آغاز شود و ۱۵ روز طول بکشد، روسیه انتقال گاز را به طور کامل قطع کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلمان تنش روسیه و اوکراین انتقال گاز به اروپا خط لوله گازی نورد استریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین

کشور یونان اعلام کرد که با توجه به نیازهای خود نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت یا اس ۳۰۰ را برای اوکراین تامین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، اوکراین برای حفاظت از حریم هوایی خود به سامانه‌های دفاع هوایی اضافی متحدان خود متکی است. یونان اکنون به وضوح این درخواست اوکراین را رد کرده است.

به این ترتیب یونان سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت یا اس-300 را به اوکراین عرضه نخواهد کرد. این را کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی یونانی Skai گفت. میتسوتاکیس گفت: یونان اس-300 یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. وی تاکید کرد: کشور او قبلاً با انواع دیگر از تجهیزات دفاعی به اوکراین کمک کرده است. وی افزود: آتن نمی‌تواند سیستم‌های تسلیحاتی را که برای خود کشور حیاتی است برای اوکراین تامین کند.

اخیراً گزارش‌هایی در رسانه‌های بین‌المللی منتشر شد مبنی بر اینکه کشورهای بزرگ اتحادیه اروپا بر یونان برای تامین سامانه‌های دفاع هوایی به اوکراین فشار آورده‌اند. میتسوتاکیس تایید کرد که تحقیقاتی صورت گرفته است. او اظهار داشت که آتن آماده تامین تجهیزات مازاد از نوع دیگری است. میتسوتاکیس افزود: «تا حدی که بتوانیم چنین مطالباتی را پیدا کنیم انجام خواهیم داد.

یکی از دلایل این موضع گیری نخست وزیر یونان احتمالا این است که دوره‌های تنش جدی بین شرکای ناتو یونان و ترکیه بر سر حقوق حاکمیتی در دریای اژه و بهره‌برداری از میادین احتمالی گاز طبیعی در شرق مدیترانه وجود دارد. علاوه بر این، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه سال گذشته بارها حاکمیت یونان بر جزایر متعدد - از جمله رودس، ساموس و لسبوس - را زیر سوال برد.

با توجه به افزایش حملات هوایی روسیه، اوکراین ماه‌هاست که درخواست سیستم‌های ضد هوایی اضافی را از متحدان غربی کرده است. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اخیرا در پلتفرم ایکس نوشت بر اساس اطلاعات بدست آمده ، پنج تا هشت سامانه پاتریوت دیگر برای حفاظت از حریم هوایی کشور با درجه ای از قابلیت اطمینان مورد نیاز است. در آغاز هفته، لهستان نیز تحویل سیستم های پاتریوت از سهام خود به این کشور را رد کرده بود.

آلمان هم همچنان بر موضع مخالف خود برای تحویل موشک های تاروس به اوکراین تاکید دارد.

"اولاف شولتز"،صدر اعظم آلمان اخیرا در اظهاراتی گفته است که همچنان می‌خواهد به مخالفت خود با تحویل موشک‌های کروز تاروس به اوکراین ادامه دهد حتی اگر ایالات متحده موشک‌های ATACMS خود را با برد 300 کیلومتر به این کشور تحویل دهد. هنگامی که از وی در کنفرانس مطبوعاتی با سوناک در این مورد پرسیده شد، گفت: در مورد ارسال این موشک‌ها "تصمیم من تغییر نخواهد کرد."

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یفتقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • معافیت ایرباس از تحریم های روسیه