Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از احتمال ورود استان کهگیلویه و بویراحمد به پیک کرونا و شرایط خطرناک کرونایی در این استان خبر داد.

"محمدمهدی بانشی" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: در سطح کشور سیر بیماری کرونا صعودی شده که به نظر می رسد در حال وارد شدن به یک پیک جدید هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معمولا استان کهگیلویه و بویراحمد دو سه هفته دیرتر وارد پیک کرونا می شد و اینکه هنوز وارد پیک نشده ایم نباید خیالمان راحت باشد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را کنار گذاشتند و واکسنی هم که تزریق کرده اند ۶ ماه از آخرین دُز آنها گذشته است که با این وضعیت ایمنی پایین می‌آید و  همچون یک فرد واکسن نزده می شود.

بانشی تصریح کرد: احتمالا استان کهگیلویه و بویراحمد طی یکی دو ماه آینده وارد پیک کرونا شویم و شرایط کرونایی استان خطرناک شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مردم کم نمونه می دهند براساس نمونه ها نمی توان نظر داد چراکه مراجعه برای نمونه دادن کاهش پیدا کرده است که دقیق مشخص نمی شود کجای پیک قرار داریم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  عنوان کرد: در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد افزایش نمونه های مثبت کرونایی را در استان شاهد بوده ایم اما خیلی معنا دار نبود.

بانشی تاکید کرد: به مردم استان کهگیلویه و بویراحمد توصیه می کنم هر کدام یک دُز واکسن کرونا تزریق کنند همه مراکز ما در سطح استان آماده تزریق واکسن را دارند.

وی بیان کرد: مردم استان جهت پیشگیری از شیوع دوباره کرونا و وارد شدن به پیک جدید کرونا رعایت پروتکلهای بهداشتی را مدنظر داشته باشند، از حضور در تجمعات خودداری کنند و در فضاهای بسته ماسک بزنند تا بتوانیم ایم وضعیت را کنترل کنیم.

گفتنی است که تاکنون یک میلیون و ۵۱۱ هزار و ۲۷۸ دُز واکسن وارد استان شده که از این تعداد یک میلیون و ۲۸۱ هزار و ۷۸۴ دُز تزریق شده است. تاکنون ۹۱.۳ درصد دُز اول، ۸۳.۴ درصد دُز دوم و ۴۰.۸ درصد دُز سوم را دریافت کرده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد کروناویروس استان کهگیلویه و بویراحمد پیک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است