Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت پیگیری‌ها برای مهار گرد و خاک ایران باید کشورهای همسایه باشد، گفت: تا زمانی که کانون‌های ریزگرد خارجی تثبیت نشود در ایران گرد و خاک خواهیم داشت.

سید کریم حسینی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برای مهار کانون‌های خارجی سفرهایی به دو کشور عراق و سوریه انجام شده است تا در این خصوص شاهد اقداماتی از سوی دولت‌های این دو کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش تاثیرگذار ترکیه در وقوع ریزگردها

وی افزود: کشور ترکیه نقش تاثیرگذاری در بحث محبوس کردن آب به سمت کشور عراق و وقوع پدیده ریزگردها دارد و از این رو صحبت‌هایی با سفیر این کشور انجام شده است تا موارد را به دولت ترکیه اطلاع دهد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: قرار است تا در نشستی با حضور کشورهای دخیل در بحث کانون‌های ریزگرد، مساله تثبیت و مهار کانون‌های خارجی ریزگرد مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری نهایی انجام شود.

اولویت پیگیری‌ها برای مهار گرد و خاک کشور باید کشورهای همسایه باشد

حسینی با بیان اینکه اولویت پیگیری‌ها برای مهار گرد و خاک کشور باید کشورهای همسایه باشد، ادامه داد: تا زمانی که کانون‌های ریزگرد خارجی تثبیت نشود در ایران گرد و خاک خواهیم داشت.

وی در خصوص مهار کانون‌های ریزگرد داخلی بیان کرد: صحبت‌هایی در این زمینه در داخل کشور انجام و اعتباراتی برای مهار کانون‌های ریزگرد در داخل کشور برای سال ۱۴۰۱ درنظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بحث واگذاری برخی از نقاط کانون ریزگردهای داخلی به مردم و کشت در این کانون‌ها و همچنین آبرسانی وزارت نیرو به این اراضی در حال پیگیری است تا شاهد تثبیت این کانون‌های داخلی باشیم.

حسینی عنوان کرد: همچنین قرار است از ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای انجام کشت گیاهان دارویی در کانون‌های ریزگرد استفاده شود. اقدامات مقدماتی در این زمینه انجام شده اما متاسفانه دستگاه‌های داخل استان، از جمله استانداری همکاری خوبی با این سرمایه‌گذاران ندارند و روند این مساله کند شده است.

وی ادامه داد: این گیاهان که قرار است در عرصه‌های کانون ریزگرد در داخل خوزستان کشت شوند بسیار کم آب‌بر و همچنین با راندمان بالایی هستند و می‌توانند به مهار کانون ریزگرد و همچنین ایجاد اشتغال کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان گرد و غبار سید کریم حسینی نماینده اهواز کانون های ریزگرد مهار کانون برای مهار گرد و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود

محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ درخصوص مصوبات، تصمیم‌گیری‌ها و نتایج حضور رئیس و برخی اعضای هیات دولت در منطقه ۱۸ پایتخت، اظهار کرد: شروع حضور رئیس‌جمهور در منطقه با بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد بود که ایشان درخصوص توسعه بیمارستان، دستورات لازم را صادر کرد.

وی با بیان اینکه با حضور وزیر کشور، استاندار و فرماندار تهران از مجموعه ۳۰۰ هکتاری شن چاله‌های منطقه ۱۸ بازدید شد، افزود: از آنجایی که ما یک سری توافقات با مالکین شن چاله‌ها داشتیم و روند آن در کمیسیون ماده ۵ در حال طی شدن است، طرحی که مدنظر شهرداری برای شن چاله هاست را برای وزیر کشور تشریح کردیم تا مقدمات تسریع آن فراهم شود.

خسروی ادامه داد: شن چاله‌ها هم مشکلات زیست محیطی دارند و هم مشکل ایمنی، یعنی مشکل ریزگرد‌ها را در زمان وزش باد دارند و از آنجایی که در مجاورت رودخانه کن واقع شده اند می‌توانند در زمان سیلاب خطر آفرین باشند. می‌توان با اجرای طرح مناسب این مشکلات را حل کرد و از فرصتی که برای شهر تهران ایجاد می‌کند، استفاده کرد.

شهردار منطقه ۱۸ اضافه کرد: توافقات خوبی در این دوسال در خصوص شن چاله‌ها انجام شده و مراحل کار کمیسیون ماده پنج آن در حال انجام است تا در این پروژه فرصت گردشگری برای شهر تهران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه بازار آهن شادآباد دیگر نقطه‌ای بود که وزیر کشور به صورت میدانی از آن بازدید کرد، بیان کرد: جزو دستور کار‌ها این بود که بتوانیم نسبت به ساماندهی مناسب بازار آهن با کمک استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران و مساعدت قوه قضائیه در کوتاه مدت اقدام کنیم و بعد از آن در فاز دوم فرآیند انتقال بازار را داشته باشیم.

خسروی عنوان کرد: همچنین بازدیدی از فاز دوم پروژه شهید بروجردی داشتیم که وزیر کشور در این بازدید نسبت به تسریع رفع معارضین تاسیساتی پروژه نکات لازم را تاکید کرد تا بتوانیم امسال این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

شهردار منطقه ۱۸ با اشاره به بازدید وزیر کشور از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) گفت: این پروژه در دو منطقه ۱۷ و۱۸ واقع شده که قریب به ۹ کیلومتر است که حدود ۶ کیلومتر آن در منطقه ۱۸ قرار دارد. از وزیر کشور در خواست کردیم که صحبت‌هایی با مجموعه مرتبط در دولت و وزیر راه و شهرسازی داشته باشد تا با همراهی و کمک آنها این پروژه را زودتر به نتیجه برسانیم.

وی در پایان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هکتار از مساحت منطقه ۱۸ در بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور، وزرا و شهردار تهران بحث بافت فرسوده دو منطقه ۱۷ و ۱۸ نیز مطرح و قرار شد بررسی‌هایی درخصوص ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده انجام و روند نوسازی آن تسریع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران