Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر کارکنان بهداشتی بدون استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مناسب برای جلوگیری از انتقال، با یک مورد در تماس باشند، خطری برای آن ها وجود دارد. در حالی که خطر بیماری‌های مرتبط با مراقبت‌های بهداشتی در این اپیدمی مشاهده نشده است، اما در گذشته وجود داشته است.

سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد که اگر آبله میمونی به گروه‌های آسیب‌پذیرتر سرایت کند، می‌تواند تاثیر بیشتری بر سلامتی بگذارد؛ زیرا خطر ابتلاء به بیماری‌های شدید و مرگ و میر در افراد دارای نقص ایمنی، مانند افراد مبتلا به HIV که تحت درمان ضعیف هستند، بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آخرین به روز رسانی سازمان جهانی بهداشت، ۴۲ کشور ۲۱۰۳ عفونت را در مکان‌هایی که آبله میمونی به طور معمول گزارش نمی‌شود، گزارش کرده‌اند که ۸۵ درصد موارد در اروپا رخ داده اند. بر اساس آخرین اطلاعات، یک مورد مرگ بر اثر آبله میمونی گزارش شده است.

سازمان جهانی بهداشت به همه کشورها توصیه می‌کند در صورت بروز علائم آبله میمونی در حالت آماده باش باشند. برخی از بیماران حتی ممکن است عفونت‌های مقاربتی داشته باشند که باید در صورت لزوم بررسی و درمان شوند.

آبله میمونی ویروسی است که در موارد نادر از حیوانات وحشی مانند موش‌ها به انسان سرایت می‌کند. این بیماری مربوط به آبله است و از خانواده ویروس‌های مشابه است. طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، افراد مبتلا به آبله میمونی ممکن است تا چهار هفته مسری باشند و باید تا بهبودی کامل ایزوله شوند.

منبع: هلث سایت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبله میمون سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جارنیوز، این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود،سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • قیمت رحم اجاره‌ای؛ ۴۰۰ میلیون تا ۹۰۰ میلیون تومان!
  • قیمت رحم اجاره‌ای
  • بازار داغ اجاره رحم در بین دهه هفتادی‌ها
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند