Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نمایندگان کشورهای مختلف در بررسی‌هایی که انجام می‌دهند مهمترین عامل جنگ‌ها را جهل و عدم‌شناخت از فرهنگ و خرده فرهنگ‌های ملل مختلف عنوان می‌کنند. جشنواره فرهنگ ملل به دنبال شناخت افکار و اندیشه‌های کشورهای جهان است تا با تعامل سازنده به تبادل علم و فرهنگ و تجربه منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسن غفوری‌فرد در نخستین روز از جشنواره فرهنگ‌ملل که امروز ۱۸ تیر ۱۴۰۱ در دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در شهر قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: جشنواره فرهنگ‌ ملل فرصتی است برای تعامل و گفت‌وگو بین فرهنگ‌ها و انتقال این پیام به دنیا که ایران عرصه‌ی صلح و آشتی است. شما دانشجویان غیرایرانی سفیر ایران در کشورهای خود خواهید بود تا ایران را که مهد علم، فرهنگ، صلح و آشتی است به مردم در کشورهای مختلف معرفی کنید.

وی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه فرهنگ در نظام‌ اسلامی و دین مبین اسلام اظهار کرد:  در این مراسم باید به فرهنگ غنی چند هزار ساله ایران اسلامی و نیز خرده فرهنگ‌های مختلف کشور پرداخت و در کنار آن با فرهنگ کشورهای مختلف که نمایندگان آن در حال تحصیل در ایران‌ هستند بیش از پیش آشنا شد.

غفوری‌فرد با بیان اینکه این جشنواره زمینه‌ای برای آگاهی‌بخشی و شناخت فرهنگ‌هاست، خاطرنشان کرد: تفاوت‌های طبقاتی و عدم‌شناخت بین کشورها فاصله ایجاد کرده و همین‌هاست که منجر به جنگ می‌شود. نمایندگان کشورهای مختلف در بررسی‌هایی که انجام می‌دهند مهمترین عامل جنگ‌ها را جهل و عدم شناخت از فرهنگ مردم کشورها می‌دانند.

وی یادآور شد: شناخت نیازها، ظرفیت‌ها و امکانات هر کشوری سبب می‌شود که برای از بین بردن مشکلات فی‌مابین راه چاره مؤثری اندیشیده شود و دیگر جنگی در این میان رخ ندهد. جشنواره فرهنگ ملل به دنبال شناخت افکار و اندیشه‌ کشورهای جهان است تا با تعامل سازنده به تبادل علم و فرهنگ و تجربه منجر شود.

این مسئول گفت: در دنیای امروز که اسلحه حاکم است، کار فرهنگی مؤثر می‌تواند بر کار نظامی چیره شود. باید در این کارزار نظامی، یک کار فرهنگی با چاشنی هنر، فرهنگ ایران را به جهان معرفی کند زیرا انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و اسلام، دین اشاعه فرهنگ است.

وی خاطرنشان کرد: در سطح جامعه بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های اخلاقی که شاهد آن هستیم به دلیل کوتاهی در شناساندن خرده فرهنگ‌ها به‌وجود آمده و آنگونه که شایسته این نظام اسلامی بوده به کار فرهنگی بها داده نشده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان تصریح‌کرد: جنگ هشت‌ساله، تحریم‌های فلج‌کننده و پرداختن به زیرساخت‌ها، ما را از کار فرهنگی دور کرده است. سرود سلام فرمانده، نمونه یک کار فرهنگی با چاشنی هنر بود که در دنیا منتشر شد و اثربخشی خوبی از خود به جای گذاشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فرهنگ ملل جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه قزوین قزوين جشنواره فرهنگ کشورهای مختلف کار فرهنگی فرهنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۵۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم