Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به نزدیک شدن به سفر رئیس جمهور به استان همدان نماینده مردم شهرستان نهاوند از سفر وزیر جهاد کشاورزی برای حضور در نهاوند خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، در آستانه سفر آیت الله رئیسی رئیس جمهور به استان همدان با دعوت رسمی نماینده نهاوند ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی به عنوان نماینده دولت در نهاوند حضور

خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا شهبازی نماینده نهاوند در دیدار با وزیر جهادکشاورزی ضمن دعوت رسمی از وی گفت: نهاوند به واسطه وجود سراب های متعدد و آب و هوای مساعد، پتانسیل بالایی در حوزه کشاورزی دارد.

شهبازی افزود: نهاوند در چندین محصول از جمله گشنیز، چغندر قند، محصولات جالیزی و باغی دارای رتبه کشوری است که توسعه دراین زمینه مستلزم حمایت همه جانبه است.

وی بیان داشت: امیدواریم در سفر ریاست جمهور به استان شاهد اتفاقات خوبی در حوزه های مختلف و در بخش کشاورزی استان و شهرستان باشیم.

نماینده نهاوند گفت: با تخصیص اعتبارات مناسب زمینه توسعه و کاهش مشکلات کشاورزان نهاوندی فراهم می شود.

ساداتی نژاد وزیر جهاد کصاورزی نیز در این جلسه ضمن تشکر از دعوت رسمی نماینده نهاوند گفت: در سفر به نهاوند تلاش می‌ کنیم با برنامه ریزی اصولی تر در حوزه های مختلف علی الخصوص کشاورزی به این شهرستان کمک

ویژه داشته باشیم.

مدیریت بهینه آب و آبخیزداری و بتن انهار اصلی و فرعی شهرستان از سایر مباحث مطرح شده در این دیدار بود.

شهرستان نهاوند با توجه به داشتن استعدادهای مختلف در بخش کشاورزی نیازمند جذب اعتبارات ملی در این بخش است.

کشاورزان نهاوندی منتظرند با سفر رئیس جمهور به استان اتفاقات مثبتی در حوزه های مختلف باغی، زراعی و کشت گلخانه ای رخ بدهد.

تکمیل سد گرین نهاوند به عنوان مهمترین مطالبه کشاورزان نهاوندی درخواست دیگر کشاورزان این منطقه از مسئولان است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده نهاوند جمهور به استان وزیر جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات بابل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی بابل از آغاز برداشت گل محمدی در سطح ۲ هکتار از گلستان‌های روستای الله رودبار بابل خبر داد.

آهنگری افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰ هکتار از اراضی شهرستان بابل زیر کشت گل محمدی قرار دارد که از این مقدار زمین زیر کشت صد درصد به صورت نهال است.

وی میزان تولید گُلِ‌تَر از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان را حدود ۳۰ تُن بیان کرد و گفت: هر سال صد‌ها لیتر گلاب در مناطق مختلف این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

آهنگری افزود: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو گرم است.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: از ۹۰ درصد محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

وی افزود: ۶ کارگاه تولید گیاهان دارویی در شهرستان بابل فعال است.

آهنگری با اشاره به حمایت اداره جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی کم آب بر و مفید گفت: رویکرد این اداره برای افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول می‌باشد.

وی تصریح کرد: حدود ۲۸۰ هزار و ۸۵۵ اصله، گلدان، بوته، شاخه بریده انواع گل و گیاه در فضای باز شامل گیاهان آپارتمانی، گل‌های فصلی، درخت و درختچه‌های زینتی و گل شاخه بریده، پارسال در شهرستان بابل تولید و به بازار عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: این مقدار تولید در مساحت ۳۵ هزار و ۷۲۰ مترمربع در فضای باز مناطق مختلف تحت پوشش مراکز ۹ گانه جهاد کشاورزی این شهرستان تولید شد.

وی گفت: میزان تولید گل و گیاه در فضای باز شامل ۱۲۶ هزار و ۳۲۵ اصله درخت و درختچه‌های زینتی، ۴۸ هزار و ۴۳۰ گلدان گیاهان آپارتمانی، ۳۶ هزار و ۷۵۰ بوته گل‌های فصلی و ۶۹ هزار و ۳۵۰ گل شاخه بریده است.

آهنگری افزود گل محمدی با دارا بودن مزایای بسیار گیاهی با اهمیت محسوب می‌شود و این گیاه نسبت به کم آبی مقاوم است و مناطق باز و آفتاب‌گیر را ترجیح می‌دهد.

وی گفت برداشت گل محمدی از صبح زود و قبل از طلوع آفتاب و در هوای خنک شروع و باید تا قبل از گرم شدن هوا انجام گیرد و بلافاصله به بیرون از مزرعه منتقل شود.

آهنگری افزود: استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور بوده به طوری که هر ساله گلاب تولید شده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: کاشت گل محمدی در مناطق خشک و کم‌آب با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی منطقه و نیازی که به کاشت محصولات کشاورزی کم‌آب احساس می‌شود سبب شده تا کاشت گیاهان دارویی و به‌ویژه گل محمدی بهترین جایگزین برای محصولات پرمصرف آبی شود.

وی افزود: تحقیقات پژوهشگران نشان داده که استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

آهنگری خاطر نشان کرد: گل محمدی حاوی ویتامین‌ثها و آنتی اکسیدان‌های مفید برای بدن از جمله ویتامین C است و برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکه‌های پوستی و چین و چروک می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل