Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون امور استان‌های مجمع خیران سلامت کشور گفت: نیکوکاران حوزه سلامت حدود ۵۰۰ میلیارد ریال فقط در سال گذشته در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل هزینه کرده‌اند.

اسماعیل غنیان، امروز(شنبه، ۱۸ تیر) در نشست با خیران سلامت کاشان، اظهار کرد: مجمع خیران سلامت کشور در سال ۸۶ آغاز به کار کرد و با همکاری ۱۴۵ هزار خیر سلامت تاکنون۱۲۰ هزار میلیارد ریال در بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجمع خیرین سلامت در ۳۰۰ نقطه کشور فعالیت می‌کند و با وجود تمام مشکلات اقتصادی فعالیت نیکوکاران در حوزه سلامت مانند گذشته، بی‌نظیر است.

غنیان با تجلیل از زنده‌یادان حسن تفضلی و سید عباس گلابچی، به عنوان پیشکسوتان عرصه سلامت، تصریح کرد: اثر اقدام‌های خیران سلامت منطقه کاشان در تمام کشور نمایان است و ساخت بیمارستان در جنوب تهران توسط برادران مطهری از جمله این خدمات است.

به گزارش ایسنا، معاون امور استان‌های مجمع خیران سلامت کشور گفت: ساخت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کوچک، تقویت زیرساخت‌های درمانی در مناطق مختلف و کمک به نیازمندان از جمله خدماتی است که خیران سلامت ارائه کرده‌اند.

وی افزود: باوجود همه‌ کارهای بزرگی که در نظام سلامت کشور انجام شد، ولی هنوز احساس می‌شود که نیازهایی در این بخش وجود دارد که حضور خیران در این بخش برای برطرف کردن نیازها بسیار مؤثر و کارساز بوده است.

همچنین کوروش ساکی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان به اهمیت نجات جان انسان‌ها در عرصه سلامت اشاره کرد و افزود: قرآن کریم وعده کرده است که هـر کـس انسانی را زنـده کـنـد گویا همه مردم را زنده کرده است بنابراین هرگونه مشارکت در حوزه سلامت بسیار ارزشمند است.

وی با تجلیل از خیران حوزه سلامت، تصریح کرد: خداوند حاضر و ناظر بر اعمال نیکوکاران است و وعده داده است که اجری جزیل به شما عنایت خواهد کرد و باید در مدت حیات، تلاشمان برای کمک به دیگران باشد چراکه هیچ تجارتی بهتر از آن نیست که انسان با خدا معامله کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به ظرفیت خیران در این شهرستان‌ها خواستار مشارکت هر چه بیشتر خیرین برای ساخت دو  بیمارستان بقیه‌الله الاعظم(عج) در کاشان و امام حسن مجتبی (ع) در آران و بیدگل،  شد.

ساکی تصریح کرد: خیران سلامت، افتخار این منطقه هستند و حمایت آنها را برای فراهم کردن زمینه‌های لازم بهداشتی و درمانی و خرید تجهیزات بیمارستانی را خواستار هستیم.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کاشان نیز گفت: شناسایی و ساماندهی شهروندان نیکوکار در امر سلامت، برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری صحیح از کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی و هدایت این کمک‌ها به اولویت‌های دانشگاه در حوزه سلامت از اهداف این مجمع است.

حسین نیک‌زاد افزود: مجمع خیران دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرده است اما سابقه انجام امور خیر در حوزه بهداشت و درمان این منطقه مربوط به سال ۱۳۱۷ است که نخستین مرکز درمانی توسط زنده یادحاج محمد صادق نقوی ساخته شد.

وی افزود: زنده یاد حاج علی‌اکبر اخوان در سال ۱۳۲۸ یک باب بیمارستان در کاشان ساخت، زایشگاه کاشان به همت زنده‌یاد حاج محمود فقیهی نراقی در سال ۱۳۳۷، بیمارستان متینی در سال ۱۳۴۱ توسط زنده یادحاج تقی متینی و زایشگاه شبیه خوانی در سال ۱۳۵۶ توسط زنده‌یاد حاج محمد فقیهی نراقی از دیگر اقدام‌های شاخص خیران این منطقه بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها مجمع خیران کشور خیران سلامت سلامت کشور مجمع خیران حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی صبح پنج شنبه در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روزِ این اعضای بزرگوار جامعۀ ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزۀ سلامت و همچنین تأمین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا رؤسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقا یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تأمین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکیِ والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تأمین است و لذا کوچک‌ترین کوتاهی در ارائۀ مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تأمین تجهیزات پزشکی و توانبخشیِ والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها هر چقدر هم مشغلۀ کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوبِ درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تأمین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامۀ دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکیِ مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در بخش ابتدایی این جلسه نیز گفت: امروز توفیق پیدا کردیم تا به خدمت همکاران مان در منطقه ارسباران و دیار ستارخان برسیم. پارسال هر هفته به یک شهرستان سفر داشتیم و امسال، همکاران در شورای معاونین اداره کل برنامه ریزی کردند تا سفرهای شهرستانی در قالب برگزاری نشست‌های منطقه‌ای پیش بینی شود تا در بازه‌های زمانی کوتاه، زود به زود سفر داشته باشیم و به تنها یک سفر در طول سال قناعت نکنیم چون با این روش این امکان ایجاد می‌شود که دست کم هر فصل، یک بار با همکاران تجدید دیدار داشته باشیم.

سلمانی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می‌کند اما گاهاً این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجۀ آسیب شناسیِ سه نشست منطقه ایِ برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی هایِ با تأخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه رؤسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطۀ این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه‌ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزۀ معاونت تعاون» که در اهر به انجام رسید، سرپرست بنیاد شهید استان، معاون تعاون این اداره کل و رؤسای ادارات این معاونت به هم اندیشی با رؤسا و کارشناسانِ متناظر در ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های اهر و کلیبر پرداخته و راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

پیش تر، نخستین جلسه از این سلسله جلسات به میزبانی ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان بنیاد شهید تبریز، دومین جلسه به میزبانی بناب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های مراغه، ملکان و بناب و سومین جلسه به میزبانی سراب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های بستان آباد، هریس وسراب برگزار شده بود و قرار است این جلسات منطقه‌ای به صورت هفتگی در شهرستان‌های دیگر استان تداوم داشته باشد.

کد خبر 6094812

دیگر خبرها

  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • جزئیات اعزام زائران حج تمتع منطقه کاشان اعلام شد
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • مجمع عمومی ورزش چوگوی ایران برگزار می‌شود
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • ملاقات مدیرعامل باشگاه استقلال و شهردار منطقه ۵ تهران
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود