Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@14:50:17 GMT

عوامل اصلی ابتلا به آلزایمر

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۴۸۲۲۹

عوامل اصلی ابتلا به آلزایمر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، مطالعات نشان می‌دهد هشت عامل خطرساز قابل تعدیل ازجمله چاقی در میان‌سالی، سطح تحصیلات پایین و کم‌تحرکی، بیشترین ارتباط را با ابتلا به آلزایمر در آینده دارند. آسیایی‌ها و سفیدپوستان کمتر از سایرین در معرض هر یک از این هشت عامل خطرساز قرار دارند، درحالی‌که سیاه‌پوستان و بومیان آمریکا یا آلاسکا بیشترین احتمال ابتلا را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمال بیشتری وجود دارد که مردان فشارخون بالا گزارش کنند، درحالی‌که زنان موارد بیشتری از افسردگی را گزارش می‌کنند.

ده سال پیش، محققان دریافتند که تقریباً یک مورد از هر سه مورد بیماری آلزایمر با عوامل خطرساز قابل تعدیل مانند سیگار کشیدن و عدم فعالیت بدنی مرتبط است.

اکنون همان محققان در دانشگاه کالیفرنیا داده‌های جدیدی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد این عوامل خطرساز در خصوص آلزایمر یا شکل دیگری از زوال عقل به جنسیت، نژاد و قومیت فرد نیز بستگی دارد.

یافته‌های این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که افراد می‌توانند با افزایش سن، اقداماتی را برای کاهش خطر زوال شناختی انجام دهند.

نویسنده اصلی این مطالعه و استادیار اپیدمیولوژی در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید که داشتن سبک زندگی سالم مانند حفظ وزن متعادل یا ورزش منظم که به پیشگیری از بیماری‌های مزمن دیگر مانند بیماری‌های قلبی کمک می‌کند، می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماری آلزایمر داشته باشد. لازم نیست همه این کارها را یکجا انجام دهید و حتی اگر با یک یا دو مورد شروع کنید، در مسیر درستی حرکت می‌کنید.

عوامل خطرساز ابتلا به آلزایمر

مطالعه جدید عوامل خطرساز مرتبط با آلزایمر طی یک دهه پیش را مورد بازبینی قرار داده تا ببیند آیا در طول زمان این عوامل تغییر کرده است یا خیر. همچنین محققان در نظر داشتند بررسی کنند که آیا عوامل خطرساز قابل تعدیل در نژاد، قومیت و جنسیت متفاوت است یا خیر.

محققان دریافتند حدود یک‌سوم افراد مبتلابه آلزایمر، ترکیبی از هشت عامل خطرساز قابل تعدیل را در سبک زندگی خود به همراه داشته‌اند که عبارت است از: چاقی در میان‌سالی، عدم تحرک بدنی، سطح تحصیلی پایین، افسردگی، دیابت، از دست دادن شنوایی، فشارخون بالا در میان‌سالی و سیگار کشیدن.

یکی از یافته‌های جالب مربوط به سطوح فعالیت بدنی بود. در سال 2011، تعداد زیادی از موارد مبتلا به آلزایمر شامل فقدان فعالیت بدنی، افسردگی و استعمال دخانیات بود. بااین‌حال در مطالعه اخیر، بیشتر موارد آلزایمر با چاقی میان‌سالی (17.7٪)، عدم فعالیت بدنی (11.8٪) و سطح تحصیلات پایین (11.7%) مرتبط بوده‌اند.

عوامل خطرساز قابل اصلاحی مانند چاقی میان‌سالی و کم‌تحرکی وجود دارد که می‌تواند به نسبت غیرقابل‌چشم‌پوشی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش داشته باشد و سهم نسبی چندین عامل خطرساز در مورد بیماری آلزایمر در دهه گذشته تغییر کرده است.

عوامل خطرساز آلزایمر بر اساس نژاد و قومیت

در میان همه گروه‌های نژادی و قومی، شرکت‌کنندگان آسیایی کمترین میزان سیگار کشیدن، چاقی میان‌سالی یا فشارخون بالا در میان‌سالی را داشته‌اند. در همین حال، شرکت‌کنندگان سرخپوست آمریکایی و بومی آلاسکا بالاترین میزان را در بین هر سه عامل خطرساز دارا بوده‌اند.

احتمال ابتلا به آلزایمر یا سایر بیماری‌های مربوط به زوال عقلی در افراد مسن آفریقایی-آمریکایی تقریباً دو برابر بیشتر از سفیدپوستان مسن است.

شرکت‌کنندگان سیاه‌پوست و اسپانیایی‌تبار نرخ بالایی از چاقی در میان‌سالی داشتند. شرکت‌کنندگان اسپانیایی‌تبار بیشترین رقم آماری در تحصیلات پایین را دارند و پس از آن‌ها شرکت‌کنندگان سرخپوست آمریکایی و بومی آلاسکا قرار دارند.

با در نظر گرفتن همه عوامل خطرساز قابل اصلاح، محققان دریافتند که شرکت‌کنندگان سیاه‌پوست بالاترین موارد آلزایمر را در میان گروه‌های قومی و نژادی داشته‌اند.

چاقی میان‌سالی بیشترین نقش را در خطر ابتلا به آلزایمر در میان یک گروه نژادی یا قومی دارد و در مقایسه با سایر گروه‌ها، شرکت‌کنندگان سیاه‌پوست بیشتر از سایرین تحت تأثیر چاقی میان‌سالی قرار داشته‌اند.

عوامل خطرساز آلزایمر بر اساس جنسیت

محققان همچنین متوجه شده‌اند که عوامل خطرساز آلزایمر در مردان و زنان یکسان نیست.

زنان بیشتر از مردان دچار افسردگی می‌گردند، اما مردان موارد بیشتری از فشارخون بالا در میان‌سالی را گزارش کرده‌اند. چاقی میان‌سالی بزرگ‌ترین عامل خطرساز آلزایمر در میان مردان شناسایی‌شده، درحالی‌که افسردگی عامل خطرساز در زنان بوده است.

یکی از نتایج تعجب‌برانگیز این بوده که بیشترین موارد ابتلا به آلزایمر در جامعه موردمطالعه در مردان رخ‌داده است. این مسئله می‌تواند با واقعیتی که تقریباً دوسوم آمریکایی‌های مبتلا به آلزایمر زن هستند مغایرت داشته باشد. به این معنی که در بین تمام موارد آلزایمر، نسبت زنان در مقایسه با مردان بیشتر است.

یکی از دلایل یافته فوق می‌تواند این باشد که به‌جز افسردگی و کم‌تحرکی، سایر عوامل خطرساز قابل اصلاح در ابتلا به آلزایمر مانند سیگار کشیدن و فشارخون بالا در میان‌سالی در میان مردان شیوع بیشتری داشته است.

مطالعه‌ای که صورت گرفته بر اساس یک نظرسنجی شامل سؤالاتی در مورد انتخاب سبک زندگی آمریکایی‌ها، شرایط سلامتی و استفاده از خدمات پزشکی بود. در این نظرسنجی افرادی که در مراکز روان‌پزشکی، زندان‌ها یا بیمارستان‌ها بودند، حذف شدند.

داده‌های نظرسنجی از حدود 378615 نفر در این مطالعه گنجانده شد. محققان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا افراد شرکت‌کننده در این مطالعه بیماری آلزایمر، هر نوع دیگری از زوال عقل یا عوامل خطرساز شناخته‌شده برای آلزایمر را دارند یا خیر.

از 378615 نفر، 48.7٪ مرد بودند و 21.1٪ حدود 65 سال یا بیشتر داشتند. از این تعداد نزدیک به 65٪ سفیدپوست، 11.7٪ سیاه‌پوست، 16٪ اسپانیایی‌تبار و 0.9٪ سرخپوستان آمریکایی یا بومی آلاسکا بودند.

آلزایمر در حال افزایش است!

تعداد افراد مبتلا به زوال عقل در حال افزایش است؛ در سال 2022، حدود 65 میلیون آمریکایی در رده سنی 65 سال و بالاتر با بیماری آلزایمر زندگی می‌کنند و حدود دوسوم از افراد مبتلا به آلزایمر زن هستند.

پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050، نرخ ابتلا به بیماری آلزایمر در سطح جهان از 57.4 به 152.8 میلیون مورد و حدود سه برابر گردد.

آینده بیماری زوال عقل ممکن است نگران‌کننده به نظر برسد، اما محققان در حال به دست آوردن درک بهتر از افرادی هستند که در معرض خطر ابتلا به این بیماری به سر می‌برند.

آیا پیشگیری امکان‌پذیر است؟

مردم لزوماً در مورد پیشگیری از ابتلا به آلزایمر ناتوان نیستند. همچنین شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه ترکیب چندین عادت سالم که عوامل خطرساز قابل اصلاح را هدف قرار می‌دهند، می‌تواند تا 40 درصد از موارد ابتلا به زوال عقل پیشگیری یا آن را به تأخیر بیندازد.

بیماری آلزایمر هیچ درمانی ندارد. درحالی‌که سن و ژنتیک دو عامل خطرساز آلزایمر هستند که نمی‌توانید آن‌ها را کنترل کنید، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید خطر کلی زوال شناختی و آلزایمر را کاهش دهید، مانند:

    خوردن یک رژیم غذایی سالم برای قلب

    ورزش منظم

    ازنظر شناختی دقیق و ازلحاظ اجتماعی فعال باشید

    از محصولات حاوی تنباکو استفاده نکنید و در صورت مصرف آن را ترک کنید

    پرهیز از نوشیدن الکل

منبع: فرارو لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر آلزایمر اخبار سلامت اخبار مرتبط برای کاهش و نجات از استرس چی بخوریم؟ ۱۴۰۱/۴/۱۸ استفاده از ماسک ضروری است ۱۴۰۱/۴/۱۸ نشانه آلزایمر در توالت رفتنمان!! ۱۴۰۱/۴/۸ تشخیص آلزایمر از طریق اسکن تراکم استخوان ۱۴۰۱/۴/۷ آلزایمر و ۴ خوراکی بسیار مفید ۱۴۰۱/۳/۲۶ ۵ ترفند فوق العاده که فراموشی را درمان می کند ۱۴۰۱/۳/۱۴ آخرین ویدیو ها بعد از دیدن این ویدیو، نیازی به پزشک ندارید ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۶:۱۸ نام گذاری یکی از مهم ترین خیابان های بولیوی به نام سردار سلیمانی + ویدیو ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۶:۰۳ سلام فرمانده به روسیه رسید + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۵۶ استفاده از ماسک ضروری است ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۳۵ تاثیر گذارترین انیمیشن ۱۳ ثانیه ای! + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۳۴ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۶:۵۸ عوامل اصلی ابتلا به آلزایمر ۱۶:۵۶ با انتخاب یک نماد، پیامی الهام بخش از فرشتگان دریافت کنید ۱۶:۵۵ فال هفتگی خود را بخوانید؛ ۱۸ تیرماه ۱۶:۵۰ وقتی فرد فشار استرس و کار دارد ناخودآگاه خود را مشغول می کند مانند خط خطی کردن کاغذ، خرد کردن پوست میوه، من هم از سر بی حواسی موشک سازی کاغذی انجام دادم ۱۶:۴۳ «سلام فرمانده» بیخ گوش صهیونیست ها اجرا شد + فیلم ۱۶:۴۲ شاخص کل، سطح مقاومتی را از دست داد؟ / ریسک های بورس؛ برجام، بازارهای جهانی و حالا وزارت صمت! ۱۶:۳۵ فیلم لحظه دستگیری معاون سفیر انگلیس ۱۶:۲۵ واکنش نیروی انتظامی به زمزمه های افزایش هزینه صدور گذرنامه؛ شایعه است ۱۶:۱۸ بعد از دیدن این ویدیو، نیازی به پزشک ندارید ۱۶:۱۰ اعمال مخصوص روز عید قربان ۱۶:۰۷ ترامپ: ما در حال سقوط هستیم، به زانو در آمده ایم و بین دیگر کشورها تحقیر شده‌ ایم، مقصر بایدن است ۱۶:۰۶ ممنوعیت قربانی دام خارج از شبکه دامپزشکی/ توصیه های بهداشتی در روز عید قربان ۱۶:۰۳ نام گذاری یکی از مهم ترین خیابان های بولیوی به نام سردار سلیمانی + ویدیو ۱۶:۰۱ بیت کوین ارزان است، اتریوم ارزان تر! ۱۵:۵۶ سلام فرمانده به روسیه رسید + فیلم ۱۵:۴۵ برای کاهش و نجات از استرس چی بخوریم؟ ۱۵:۳۷ هر چه سریع تر این برنامه ها را از گوشی خود حذف کنید ۱۵:۳۵ استفاده از ماسک ضروری است ۱۵:۳۴ تاثیر گذارترین انیمیشن ۱۳ ثانیه ای! + فیلم ۱۵:۳۱ افزایش قیمت گازوئیل در دستور کار نیست ۱۵:۳۰ پیام تبریک سالگرد ازدواج به همسر ۱۵:۲۳ عراقچی در کمال شگفتی گفت اگر چنین بندی را نمی پذیرفتیم توافق نمی شد!/ اگر فقط یک مورد از ۲۸ شرط رهبری عملیاتی می شد ... ۱۵:۲۱ فرود چوب خدا بر کمر حیوان آزار! + فیلم ۱۵:۱۹ دلیل سوء استفاده دیگران از شما چیست؟ ۱۵:۱۵ جرائم بیمه شخص ثالث مشمول بخشودگی ۱۰۰ درصدی می شود؟ ۱۵:۱۵ تمدید قرارداد بیمه آسیا و مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور ۱۵:۰۸ درخواست من از شهروندان این است که به حیوانات غذا ندهند/ سگ های ولگرد بعد از جمع آوری به کجا منتقل می شوند؟ ۱۵:۰۴ وزیر اطلاعات: دشمنان اعتراف می کنند که ایران اسلامی، امروز از استحکام و اقتدار و ثبات برخوردار است ۱۵:۰۴ مجمع عمومی عادی سالانه شرکت گل گهر برگزار شد ۱۵:۰۲ آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی مشخص شد ۱۴:۵۸ کیوان امام وردی به اعدام محکوم شد ۱۴:۵۸ اعلام زمان برگزاری آزمون دوره‌های فراگیر ارشد پیام نور ۱۴:۵۵ بانک کارآفرین مجوز پرداخت یاری گرفت ۱۴:۵۱ تهرانی‌ ها، نگران نیترات آب نباشند ۱۴:۴۵ روایت گران‌ فروشی ٧ هزار میلیاردی! ۱۴:۴۱ عکس هایی زیبا از حیات وحش ۱۴:۳۳ اصولی: تصمیم فعلی فدراسیون، ماندن اسکوچیچ است ۱۴:۳۰ چاره‌ای جز قرعه‌کشی خودرو نداشتیم / چرا خودروسازان خارجی از ایران رفتند؟ ۱۴:۲۹ رییس جمهور نشستن پای درد دل مردم در سیاه چادرها و حضور در روستا را بر جلساتِ ادکلن زده ها و تکیه دادن بر صندلی های تشریفاتی ترجیح می دهد ۱۴:۲۸ سایت نهضت ملی مسکن برای متقاضیان با مشکل مواجه شد ۱۴:۲۷ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۴/۱۸) ۱۴:۲۴ روتین پیشنهادی متخصص پوست برای پوست کف سر ۱۴:۲۱ بایدن هم مانند ترامپ به‌ دنبال دوشیدن گاوهای شیرده منطقه است ۱۴:۱۷ ورود مسافر از تمامی مرزهای کشور باید همراه با تست تشخیص کرونا باشد/ لزوم برنامه ریزی برای برگزاری بهتر مراسم اربعین ۱۴:۱۶ جدیدترین قیمت مرغ در بازار / ۹۰۰ گرم فیله مرغ ۱۲۴ هزار تومان ۱۴:۱۰ فروش اینترنتی دارو ممنوع است ۱۴:۱۰ روزی که قرار بود پنج میلیون تهرانی کشته شوند!!! ۱۴:۰۵ کسب ۴۵ میلیارد تومان سود در بورس با سوء استفاده از رابطه خانوادگی! ۱۴:۰۴ مرحله های زندگی مالی؛ کجایید و به کجا می‌خواهید بروید؟ ۱۴:۰۳ دعای ذبح قربانی عید قربان از مفاتیح و امامان اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آلزایمر اخبار سلامت ابتلا به آلزایمر بیماری آلزایمر شرکت کنندگان فعالیت بدنی سیگار کشیدن عامل خطرساز ۱۴۰۱ ۰۴ ۱۸ داشته اند سیاه پوست زوال عقل ۱۴۰۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • کهنسال‌ترین معلم ایران در این شهر درگذشت + عکس | او در چه سالی بازنشسته شده بود؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت