Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرضه سیمان در بورس کالا ماجرای عرضه خودرو در بورس و مخالفت با آن چه بود؟ لغو عرضه خودرو در بورس مخالفت دولت با طرح مجلس

به گزارش اقتصادآنلاین؛ جواد جهرمی، معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالا ایران، با اشاره به عملکرد بورس کالا در سال گذشته گفت: برای سال ۱۴۰۱ نیز، برنامه‌های مختلف و متنوعی در بورس کالا در نظر گرفته شده است تا علاوه بر ایجاد بازارهای جدید، بخشی از بازارها و معاملاتی که سال قبل در بورس آغاز شد را در سال جاری به سمت اهداف مورد نظر سوق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه اندازی معاملات گواهی سپرده و آتی شمش طلا، نویدبخش اتفاقات خوبی است.

به گفته وی، بورس کالا تنها یک پلتفرم معاملاتی است که گزارشگری بازار و قیمت می‌کند تا سیاست‌گذار بتواند با اطلاعات به دست آمده از معاملات بورس و با توجه به اهداف تعریف شده در چارچوب عرضه و تقاضای بازار، تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کند.

عرضه سیمان در بورس کالا

معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران، با اشاره به فراز و فرودهای بازار سیمان در سال گذشته، اظهار داشت: سال گذشته با عرضه‌های پرحجم سیمان در بورس کالا، بازار به تعادل رسید و سیاست‌گذاران امر نیز بر این موضوع تاکید داشتند. اما طی هفته‌های گذشته که به دلیل انتظارات از کاهش عرضه سیمان به دلیل قطعی برق کارخانه‌ها با افزایش قیمت مواجه هستیم، متاسفانه به جای ایجاد اطمینان خاطر برای مصرف کننده و مدیریت عرضه‌ها، بورس کالا مورد اتهام در زمینه کاهش عرضه سیمان قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: درخواست ما از سیاست‌گذار، قبول مکانیزم بازار و حرکت در همین مسیر است. متاسفانه در همین برهه، مکاتبات خلاف واقعی با تصمیم گیران درخصوص بازار سیمان انجام و اعلام شد که بورس موجب کاهش عرضه‌ها شده است. اما آمارهای شفاف بورس گویای این مسائل است. همچنین طی مذاکره با تولیدکنندگان تقاضا شد که عرضه‌ها کاهش نداشته باشد که خوشبختانه این اتفاق افتاد.

ماجرای عرضه خودرو در بورس و مخالفت با آن چه بود؟

جهرمی گفت: در مورد این موضوع باید اعلام کنیم که بورس کالا، ریسک‌های معامله خودرو در بورس را به طور کامل می داند. زیرا جامعه هدف، تمامی افراد جامعه هستند و قطعا این موضوع هزینه و گرفتاری‌های بورس کالا را دو چندان می‌کند، اما پس از بررسی‌های زیاد به این نتیجه رسیدیم که صنعت خودرو برای خروج از بحران کنونی، هیچ راهی جز ورود به بورس کالا ندارد.

وی افزود: با همین دیدگاه و براساس برنامه‌ریزی که از قبل شکل گرفته بود و تقریبا با معاونان قبلی وزارت صمت هماهنگی‌‌های لازم صورت گرفته بود، قرار شد این فرآیند با خودروهایی آغاز شود که مشمول قیمت‌گذاری و مصوبات شورای رقابت نیستند و از سوی دیگر ستاد تنظیم بازار در مورد آنها مصوبه‌ای ندارد. به این منظور ابتدا با ایران خودرو مذاکرات را برای عرضه "هایما" و "تارا" آغاز کردیم، اما مدیرعامل این شرکت تغییر کرد. همچنین با شرکت سایپا نیز برای عرضه شاهین به توافق رسیدیم که این مذاکرات به پذیرش این خودرو در بورس انجامید.

به گفته معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران، خودروسازی گروه بهمن نیز با توجه به خودروهایی که در بازار عرضه می کرد و اختلاف قیمتی که همواره برای محصولات آن وجود داشت، جذابیت زیادی برای حضور داشت. با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که این خودروها مشمول قیمت‌گذاری نبوده و مانعی برای عرضه در بورس نداشتند. لذا طبق دستورالعمل‌های قانونی و فرآیندهای مقرراتی که وجود داشت، پذیرش این خودروها صورت گرفت و عرضه وانت کارا به عنوان اولین خودرو انجام شد. اما از این مرحله به بعد اتفاقاتی رقم خورد و جزییات متفاوتی از این موضوع منتشر شد که البته بورس کالا در این باره سکوت کرد تا چالشی در فضای رسانه‌ای برای تیم اقتصادی دولت ایجاد نشود؛ اما حقیقت آن است که روایت‌های شکل گرفته‌شده، دقیق و کامل نبود.

لغو عرضه خودرو در بورس

وی تصریح کرد: زمانی که از قوانین صحبت به میان می‌آید، یک بحث ماده ۱۸ قانون ابزارها و نهادهای مالی است که دولت را مکلف می‌کند کالای پذیرش شده در بورس را از شمول قیمت‌گذاری خارج کند و دیگری بند ج قانون ۳۶ احکام دائمی است که اعلام می‌کند کالاهایی که در بورس‌های کالایی به عنوان بازار متشکل و سازمان یافته و تحت نظارت پذیرفته و مورد دادوستد قرار می گیرند، طبق قوانین و مقررات آن بورس‌ها عرضه و مورد معامله قرار گیرند.

جهرمی اضافه کرد: لذا با بررسی این قوانین، با عرضه‌کنندگان برای پذیرش صحبت شد و خودروهایی که قرار بود عرضه شود مشمول قیمت‌گذاری دستوری نبودند. زمانی که خودرو "کارا" عرضه و مورد معامله قرار گرفت، فارغ از اینکه تاثیر آن بر بازار خودرو چگونه بود، روز بعد از آن وزارت صمت در تماسی درخواست کرد که معاملات خودرو عدم تایید شود.

به وزارت صمت توضیح داده شد که طبق قوانین و مقررات، امکان عدم تایید معاملات وجود ندارد و معاملات طبق قانون صورت گرفته و همان روز معامله مورد تایید قرار گرفته است. اما وزارت صمت اعلام داشت بورس کالا کار خلاف قانون انجام داده است و این موضوع پیگیری خواهد شد. در آن زمان بورس کالا به وزارت صمت اعلام کرد اگر قوانین و مقرراتی در این حوزه وجود دارد به بورس اعلام شود تا مورد بررسی قرار گیرد که این اتفاق نیفتاد.

معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران خاطرنشان کرد: پس از پذیرش خودروهای فیدلیتی و دیگنیتی نیز، وزارت صمت اعلام کرد که جلسه‌ای در این زمینه برگزار می‌شود، اما بورس کالا هر چه منتظر ماند جلسه‌ای از سمت وزارت صمت هماهنگ نشد. اطلاعیه عرضه این دو خودرو که بر روی سایت قرار گرفت، شاهد فشارهایی از سوی وزارت صمت بودیم و حتی مواضعی از سوی وزارت صمت مطرح شد که بورس کالا عامل مشکلات بازار خودرو بوده است. در این برهه شاهد بودیم که به هیات مدیره بورس کالا نیز فشار آورده شد و درخواست شد هیات مدیره نسبت به لغو عرضه خودرو اقدام کند که در این زمینه هیات مدیره پیشنهاد داد که روال قانونی دنبال شود.

وی گفت: پس از همه فشارهای رسمی و غیررسمی و همینطور مکتوب و غیرمکتوب از سمت وزارت صمت، مدیرعامل بورس کالای ایران در نامه به این وزارتخانه درخواست کرد چنانچه موارد قانونی درخصوص عدم عرضه خودرو در بورس وجود دارد، اعلام شود. زیرا موارد قبلی ارسالی به بورس کالا از جایگاه قانونی برخوردار نبود و خودروهایی که پذیرش شدند نیز، مشمول قیمت گذاری نبودند. درنهایت روز سه شنبه یعنی روز قبل از عرضه خودرو، جلسه‌ای در دفتر وزیر صمت به صورت محدود شکل گرفت و وزیر، نامه ای را به ما ارائه کردند که براساس مفاد آن خودرو نباید در بورس عرضه شود. بخشی از این نامه که بحث تعزیرات بود، روال قانونی آن طی نشده بود که در همان جلسه به وزیر اعلام شد که این بخش جایگاه قانونی ندارد. اما در مورد نامه دومی که ارائه شد و مربوط به مصوبه سران قوا بود، باید به لحاظ قانونی مورد بررسی قرار می‌گرفت.

جهرمی اظهار داشت: این رویدادها چند ابهام بزرگ ایجاد کرد. اول آنکه چرا مصوبه‌ای که مربوط به سال گذشته بود، به هیچ دستگاهی ابلاغ نشد و در وزارت صمت مانده بود که در نتیجه دستگاه‌ها از ماهیت و وجود چنین مصوباتی اطلاع نداشتند و دقیقا روز قبل از عرضه خودرو در بورس، سخن از آن به میان آمده است. از سوی دیگر در مورد همین مصوبه نیز، قرائت‌های متفاوتی وجود داشت و برخی صاحب نظران بحثشان این بود که اصلا ملاک برای ورود وزارت صمت در موضوع خودرو، ورود به همه خودروها نبوده بلکه خودروهایی مدنظر است که در اختیار شورای رقابت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: ابهام دوم این است که نامه‌هایی که پیش از این مدیرکل‌های وزارت صمت برای بورس کالا ارسال کرده بودند، فاقد وجاهت قانونی بود و از سوی دیگر در این مدت به مواردی برخورد شد و از آن جمله می‌توان به عدم تشکیل کمیته تنظیم بازار خودرو برای تصمیم‌گیری در مورد خودروهای مشمول قیمت‌گذاری اشاره کرد. یعنی وزارت صمت از زمانی که این مصوبه را در اختیار داشت، می‌توانست کمیته تنظیم بازار خودرو را تشکیل دهد و خودروهای مشمول قیمت‌گذاری را اعلام کند. در حالی که طبق بررسی‌ها، آخرین باری که این کمیته تشکیل جلسه داده سال ۹۹ بوده است که در مورد خودروهای پرتیراژ تصمیم‌گیری و قیمت‌گذاری صورت گرفته بود.

به گفته معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران، ابهام مهم‌تر این است که چرا از جیب سهامداران برای فروش خودروسازانی تصمیم‌گیری می‌شود که آنها زیان‌ده هستند. یا ابهام دیگر آنجاست که قانون می‌گوید اگر دولت کالایی را کمتر از قیمت واقعی بازار قیمت‌گذاری کند، باید مابه التفاوت آن را در همان سال به شرکت مورد نظر پرداخت کند. اکنون اگر سهامداران بخواهند مابه‌التفاوت را دریافت کنند، وزارت صمت چه عکس العملی نشان می‌دهد. همچنین ابهام دیگر آنجاست که بخاطر اشتباه سیستمی در سامانه فروش خودرو، به دستور وزارت صمت یک شبه تعداد خودروهایی که به افراد اختصاص پیدا می‌کند، افزایش می‌یابد. اما چرا هزینه آن باید از جیب سهامدار یا خودروساز پرداخت شود؟

وی گفت: اینکه اعلام می‌شود عرضه خودرو در بورس ایجاد رانت می‌کند، حرفی غیرمنطقی محسوب می‌شود و به نظر می‌رسد که رانت در فرآیند فعلی قرعه‌کشی است. هر عقل سلیم اقتصادی، این موضوع را تایید می‌کند که عرضه خودرو در بورس کالا و کشف واقعی قیمت این محصول، رانت را حذف می‌کند. اما در مقابل قیمت‌گذاری دستوری و ادامه قرعه‌کشی، توزیع رانت را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: تاکید داریم که توزیع رانت چه با کنترل تقاضا یا قیمت‌گذاری دستوری، هر دو یک پیام دارد و آن اینکه سفته‌بازی و دلال‌بازی را در بازار خارج از بورس افزایش خواهد داد و سبب ضرر و زیان برای سهامداران و فعالان همان صنعت خواهد شد. این موضوع در دولت‌های قبل نیز تجربه و آزموده شده و نتیجه ای جز شکست نداشته است.

مخالفت دولت با طرح مجلس

جهرمی در بخش پایانی اظهارات خود به طرح مجلس و سپردن نبض معاملات بورس کالا به کارگروهی اشاره کرد و گفت: این طرح از قدیم بود و در صحن نیز مطرح و مصوب شده بود. اما در طرح جدید بندهایی به آن اضافه شد که این بندها مساله‌ساز است. از لحاظ منطقی، بورس کالا زیرمجموعه سازمان بورس است و بالاتر از آن شورای عالی بورس قرار دارد. لذا چنانچه نیازمند سیاست‌گذاری یا نظارت باشد، در شورا قابل طرح است. اینکه قانونی تصویب شود که اختیار کالاها را به کارگروهی بدهیم، تجربه نشان داده که این موضوع همانند رفتار سلیقه‌ای با بازار است و چیزی جز دور نزدن قواعد و قوانین نیست. سوال مهم این است که آیا سازوکارهای فعلی پاسخگو نیست؟ زمانی که می‌توان از سازوکارهای فعلی استفاده کرد و فرآیندهای نظارتی آن نیز وجود دارد، چرا از آن بهره نگیریم.

جهرمی در پایان گفت: خوشبختانه این طرح زمانی که در دولت مطرح شد، با پیگیری‌های رییس سازمان بورس و وزیر اقتصاد، دولت مخالفت خود را در جلسه ۵ تیرماه اعلام کرد و امیدواریم نمایندگان مجلس هم این موضوع را مورد بررسی قرار دهند و این طرح که می تواند مشکلات جدی را برای بازار سرمایه و شرکت‌های تولیدی ایجاد کند، مورد اصلاح قرار گیرد.

لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر بورس کالا اخبار بورس امروز اخبار مرتبط ماجرای نامه نگاری عشقی به قالیباف / وزارت صمت بر بورس کالا تسلط می یابد؟ ۱۴۰۱/۴/۱۵ سامانه جدید عرضه در بورس کالا را بیشتر بشناسید ۱۴۰۱/۴/۱ داستان عرضه خودرو در بورس کالا؛ پیچیده، مبهم و متناقض ۱۴۰۱/۳/۲۲ رقابت سیمانی در بورس کالا/ قیمت سیمان افزایش خواهد یافت؟ ۱۴۰۱/۳/۱۹ خودروهای جدید در راه بورس کالا / عرضه خودرو در بورس چگونه به صنعت خودروسازی کمک می کند؟ ۱۴۰۱/۳/۱۶ تسویه قرارداد‌ها با استفاده از حساب های وکالتی مشتریان الزامی است ۱۴۰۱/۳/۱۶ آخرین ویدیو ها اگر با اولین یارانه ۴۵ هزار تومانی بیت کوین خریده بودید... ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۸:۳۵ آهنگ خواندن لیلا اوتادی پشت فرمون! + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۸:۳۳ اجرای بامزه فشن شوی سردار آزمون که خنده همه را درآورد! + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۷:۴۹ با دیدن این ویدیو دیگر هرگز به سوسیس لب نخواهید زد! ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۷:۴۲ پایان کار یک پوپولیست دیگر ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۷:۳۲ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۸:۵۵ دولت هم با طرح وزارت صمت در خصوص بورس کالا مخالف است ۱۸:۵۰ انتشار اولین پیوست عدالت برای هوشمندسازی یارانه آرد ۱۸:۴۲ بازدید استاندار کرمان از کارخانه کرمان موتور ۱۸:۳۹ متقاضیان نگهداری سگ باید مجوز بگیرند/ از صادرات سگ حمایت می کنیم ۱۸:۳۵ اگر با اولین یارانه ۴۵ هزار تومانی بیت کوین خریده بودید... ۱۸:۳۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه تا آخر هفته ۱۸:۱۷ افرادی که روزی کبدشان چرب می شود + درمان طب بوعلی سینا ۱۸:۰۷ بیمه سرمد به مجمع می‌ رود ۱۸:۰۴ آخرین قیمت دلار و یورو ۱۸:۰۲ روش صحیح حمام کردن یا دوش گرفتن پس از عمل جراحی ۱۸:۰۱ صیادمنش به هال‌ سیتی پیوست + عکس ۱۷:۵۷ ارائه بسته ترکیبی با تخفیف ویژه توسط همراه اول به مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۷:۴۶ سالانه ۷ واحد درصد از تورم و حداقل ۲۰ درصد از نرخ رشد نقدینگی کاسته شود ۱۷:۴۲ با دیدن این ویدیو دیگر هرگز به سوسیس لب نخواهید زد! ۱۷:۳۶ شرایط دریافت دز یادآور واکسن کرونا اعلام شد ۱۷:۳۲ پایان کار یک پوپولیست دیگر ۱۷:۳۰ تشدید تحریم ها علیه روسیه، در بازار انرژی فاجعه می آفریند ۱۷:۲۴ آب تنی در کاخ ریاست جمهوری! + فیلم ۱۷:۲۳ واکنش دادستان تهران به اظهار نظرهای پرحاشیه حسن عباسی ۱۷:۲۲ بهترین راه جلوگیری از افتادگی پوست بعد از لاغری ۱۷:۱۲ اثبات وجود حیات در مریخ با کشف جدید ۱۷:۰۹ افزایش سه میلیونی قیمت تیبا در روزی که بازار خودرو عملاْ تعطیل بود ۱۷:۰۵ خسرو حیدری مربی تیم فوتبال استقلال شد ۱۷:۰۴ اصول دم کردن یک چای خوشمزه ۱۷:۰۳ پیمان بابایی با قراردادی دو ساله به استقلال پیوست ۱۶:۵۸ عوامل اصلی ابتلا به آلزایمر ۱۶:۵۶ با انتخاب یک نماد، پیامی الهام بخش از فرشتگان دریافت کنید ۱۶:۵۵ فال هفتگی خود را بخوانید؛ ۱۸ تیرماه ۱۶:۵۰ وقتی فرد فشار استرس و کار دارد ناخودآگاه خود را مشغول می کند مانند خط خطی کردن کاغذ، خرد کردن پوست میوه، من هم از سر بی حواسی موشک سازی کاغذی انجام دادم ۱۶:۴۳ «سلام فرمانده» بیخ گوش صهیونیست ها اجرا شد + فیلم ۱۶:۴۲ شاخص کل، سطح مقاومتی را از دست داد؟ / ریسک های بورس؛ برجام، بازارهای جهانی و حالا وزارت صمت! ۱۶:۳۵ فیلم لحظه دستگیری معاون سفیر انگلیس ۱۶:۲۵ واکنش نیروی انتظامی به زمزمه های افزایش هزینه صدور گذرنامه؛ شایعه است ۱۶:۱۸ بعد از دیدن این ویدیو، نیازی به پزشک ندارید ۱۶:۱۰ اعمال مخصوص روز عید قربان ۱۶:۰۷ ترامپ: ما در حال سقوط هستیم، به زانو در آمده ایم و بین دیگر کشورها تحقیر شده‌ ایم، مقصر بایدن است ۱۶:۰۶ ممنوعیت قربانی دام خارج از شبکه دامپزشکی/ توصیه های بهداشتی در روز عید قربان ۱۶:۰۳ نام گذاری یکی از مهم ترین خیابان های بولیوی به نام سردار سلیمانی + ویدیو ۱۶:۰۱ بیت کوین ارزان است، اتریوم ارزان تر! ۱۵:۵۶ سلام فرمانده به روسیه رسید + فیلم ۱۵:۴۵ برای کاهش و نجات از استرس چی بخوریم؟ ۱۵:۳۷ هر چه سریع تر این برنامه ها را از گوشی خود حذف کنید ۱۵:۳۵ استفاده از ماسک ضروری است ۱۵:۳۴ تاثیر گذارترین انیمیشن ۱۳ ثانیه ای! + فیلم ۱۵:۳۱ افزایش قیمت گازوئیل در دستور کار نیست ۱۵:۳۰ پیام تبریک سالگرد ازدواج به همسر ۱۵:۲۳ عراقچی در کمال شگفتی گفت اگر چنین بندی را نمی پذیرفتیم توافق نمی شد!/ اگر فقط یک مورد از ۲۸ شرط رهبری عملیاتی می شد ... ۱۵:۲۱ فرود چوب خدا بر کمر حیوان آزار! + فیلم ۱۵:۱۹ دلیل سوء استفاده دیگران از شما چیست؟ ۱۵:۱۵ جرائم بیمه شخص ثالث مشمول بخشودگی ۱۰۰ درصدی می شود؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا اخبار بورس امروز عرضه خودرو در بورس مشمول قیمت گذاری بورس کالا وزارت صمت بازار خودرو عرضه سیمان تصمیم گیری ۱۴۰۱ ۰۴ ۱۸ سال گذشته قرار گرفت صورت گرفت عرضه ها ۱۴۰۱ ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول

در مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه ۵ خودروی برقی شامل هوندای برقی معین خودرو، هونگچی E-QM۵ و لونا برقی ایران‌خودرو، خودروی هیبریدی لاماری آرین پارس و نیسان سانی بنزینی عرضه شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فروش خودروهای وارداتی از  16 تا 18 اردیبهشت‌ماه جریان دارد البته این طرح فروش مشمول آن دسته از متقاضیانی است که در اسفندماه 1401 در سامانه یکپارچه پول بلوکه کرده بودند.

در این مرحله سه خودروی برقی شامل هوندای برقی معین خودرو، هونگچی E-QM5 و لونا برقی ایران‌خودرو عرضه می‌شود. خودروی هیبریدی لاماری آرین پارس و نیسان سانی بنزینی هم در لیست خودروهای عرضه شده هستند.

ازمیان خودروهای برقی عرضه شده قیمت 2 محصول به نام های هونگچی و کی ام سی EJ7 نهایی شده است. البته قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند