Web Analytics Made Easy - Statcounter

«لیندسی فارر»، یکی از نویسندگان این مطالعه و رئیس ژنتیک دانشگاه بوستون، گفت: «این یکی از معدود و شاید قوی‌ترین ارتباط‌ها با یک عامل خطر ژنتیکی برای آلزایمر است که مختص زنان است».

برای مطالعه جدید، محققان با استفاده از دو مجموعه داده‌های نامرتبط و روش‌های مختلف به دنبال ارتباط‌های ژنتیکی بودند.

یک مجموعه داده از خانواده بزرگی از عوامل ژنتیکی تعیین کننده بیماری آلزایمر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه افراد مورد مطالعه برای آلزایمر در این داده‌ها زن بودند.

این تیم همچنین داده‌های ژنتیکی ۱۰۳۴۰ زن را که فاقد APOE ۴ بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این ژن، یک عامل خطر شناخته شده آلزایمر است که حدود ۶۰ درصد از افراد با اصل و نسب اروپایی و حدود ۲۶ درصد از جمعیت عمومی حامل آن هستند.برای مجموعه داده‌ها، ژن جدید MGMT به طور قابل توجهی با ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط بود.

برای درک اینکه چرا MGMT بر خطر آلزایمر در زنان تأثیر می‌گذارد، به مطالعه بیشتری نیاز است. نویسندگان خاطرنشان کردند که این مطالعه اهمیت جستجوی عوامل خطر را که ممکن است مختص یک جنسیت باشد، نشان می‌دهد.

منبع: مدیسن نت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ژنتیک بیماری آلزایمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۹۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند