Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان روزهای گرم‌ تابستان با خنکای نسیم دریا و چادرهای رنگارنگ مسافران خبر از سرزندگی و شوق سفر می‌دهد ولی برپا کردن بعضی از چادرها در محل‌های پرتردد و نامناسب شهری، ساز کوک میزبان مهربان را ناکوک می‌کند.

هر سال با گرم شدن هوا خنکی آب دریا یکی از جاذبه‌های گردشگری شهرهای ساحلی در شمال کشور است و شهرستان بندر انزلی نیز با دارا بودن بیش از ۴۷ کیلومتر نوار ساحلی از دریای زیبای خزر پذیرای خیل عظیمی از گردشگران از نقاط کشور عزیزمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انزلی‌چی‌های مهمان‌نواز با روی گشاده و سعه صدر نه تنها در تابستان بلکه در همه ایام پذیرای هم‌میهنان عزیز هستند ولی اخیرا نصب چادرها در برخی از معابر عمومی و بی‌توجهی به رعایت حقوق سایر شهروندان با ایجاد مناظر ناخوشایند از سوی برخی مسافران باعث ایجاد دلخوری شهروندان گشاده‌رو و مهمان‌نواز بندر انزلی شده است.

در همین رابطه شعبان جعفری، رئیس شورای اسلامی شهر انزلی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شب‌مانی مسافران در پارک‌ها و معابر عمومی و برپایی چادر مختص به انزلی نیست و در سراسر کشور و شهرهایی که جاذبه‌های گردشگری دارند و با خیل مسافران روبرو هستند شاهد این اتفاق هستیم.

وی با تاکید بر اینکه قلبا تمایل به شب‌مانی مسافران در پارک‌ها و معابر نداریم، افزود: باید زمینه تسهیل برای اسکان مسافران در مراکز اقامتی از جمله مهمانپذیرها، هتل‌ها و مسافرکاشانه‌ها فراهم شود که انجام اقدامات لازم و نظارت‌ها در این زمینه بر عهده میراث فرهنگی و اداره صمت است.

جعفری در خصوص نارضایتی برخی شهروندان از اتراق مسافران و چادرهایی که در معابر عمومی نصب می‌شود، تصریح کرد: در فرهنگ ما مهمان حبیب خداست و هر گردشگری که وارد انزلی می‌شود عزیز ما محسوب می‌شود ولی انتظار داریم مسافران نیز در انتخاب محل‌های اسکان دقت لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه دو پارک در بندر انزلی برای استفاده مسافران از امکانات اولیه بهداشتی و رفاهی فراهم شده، تصریح کرد: پارک جنگلی در ورودی انزلی از سمت رشت؛ همچنین پارک شهرداری در انتهای خیابان پاسداران برای مسافرانی که قصد اتراق و تجدید قوا دارند فراهم شده است.

رئیس شورای شهر بندر انزلی گفت: شورای شهر و شهرداری یکی از بازوهای معرفی جاذبه‌های گردشگری و ایجاد زمینه ماندگاری مسافر همچنین تامین زیرساخت‌های رفاهی برای گردشگران هستند.

جعفری با بیان اینکه مهم‌ترین نقش را میراث فرهنگی در این زمینه دارد، افزود: میراث فرهنگی به دلیل نداشتن اعتبار و نیروی کافی در این زمینه نتوانسته به طور کامل به وظیفه ذاتی خود عمل کند.

وی با بیان اینکه شهرداری در دوره پنجم شورای اسلامی در محوطه شهرداری و روبه‌روی حافظیه انزلی محلی به عنوان دفتر گردشگری در نظر گرفته، افزود: در همین دوره نیز کمیسیون‌ گردشگری به کمیسیون‌های شورا اضافه شد و در حال حاضر نیز فعالیت دارد؛ همچنین زمینه حضور و فعالیت‌ سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در این حوزه فراهم شده است.

رئیس شورای شهر انزلی گفت: دریا و تالاب پتانسیل گردشگری بندر انزلی هستند ولی عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها و نداشتن بودجه کافی و لازم بسیاری از ماموریت های ادارات را مختل کرده است؛ علاوه بر آن یک سری محدودیت‌ها توسط دستگاه‌های دولتی وجود دارد که فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را از ما گرفته است.

جعفری تصریح کرد: ما نمی‌توانیم بلند مرتبه‌سازی کنیم و همچنین برخی دوگانگی‌ها که در حرایمی که در خصوص دریا تعریف شده است اجازه کار به شهرداری نمی‌دهد.

وی استفاده از ظرفیت دریا را یکی از ظرفیت‌های جذب گردشگر دانست و گفت: متاسفانه شاهد دوگانگی در حوزه تعیین حریم دریا هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها چادر مسافرتی بندر انزلي دريا بندر انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! | ببینید