Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی دارایی نژاد در گفت و گو با الف اظهار داشت: اتحادیه سالهاست که حرف  حساب می زند اما مسئولان حرف حساب  ما را نمی پذیرند.

وی افزود:  حرف اتحادیه به وزارت محترم جهاد کشاورزی این بود که در کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، قزاقستان و ترکمنستان با توجه به اینکه روابط بسیار خوبی با این کشورها داریم، کشت فرامرزی  انجام شود چون زمین های آنها بکر و بهترین زمین برای صیفی کاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 رییس اتحادیه بارفروشان تهران تصریح کرد : باید کشت محصولات آب بر را در آنجا انجام دهیم.  به این ترتیب هم ارز برای کشور وارد می شود و هم کشت محصولات آب بر در خارج از ایران رواج می یابد.

دارایی نژاد با اشاره به اینکه پیشنهادات و صحبت های اتحادیه، علمی و به روز است، عنوان کرد: حرف های کارشناسی را از 20 سال پیش فریاد می زنیم و اکنون به این نتیجه رسیده اند که حرف های ما علمی و کارشناسی است و تازه دارند به آن سمت می روند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در اتحادیه با مسئولان جهاد کشاورزی صحبت کردند تا در مورد نحوه استفاده صحیح و استاندارد از سم و کود و بذر که اهمیت زیادی دارد به صورت رایگان آموزش داده شود.

 رییس اتحادیه بارفروشان تهران خاطر نشان کرد: آموزش به کشاورزان موجب ارائه استاندارد و الگوی کشت به کشاورزان می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط نابسامان اقتصادی در کشور و هزینه بر بودن حمایت از کشاورزان برای دولت در صورتی که هدف از آموزش کشاورزی ارزآوری برای کشور باشد باید این مقوله علمی و به روز شده و قطره ای کردن باغات هم عملی شود.

عدم برنامه ریزی برای کشت موجب بروز مشکلات در صادرات می شود

دارایی نژاد با اشاره به عدم برنامه ریزی برای کشت گفت: به عنوان مثال 5 میلیون تن تولید سیب زمینی در کشور است که از این میزان سه و میلیون تن مصرف داخلی است و این مقوله را نباید به چالش بکشیم.

وی افزود: چند قلم کالا وجود دارد که جزء قوت مردم هستند و مصرف روزانه داریم که سیب زمینی و پیاز و گوجه فرنگی از این دسته محسوب می شود.

رییس اتحادیه بارفروشان تهران بیان اظهار داشت: باید برای میزان کشت سالانه بر حسب مصرف مردم برنامه ریزی کرده و اجازه دهیم تا کشت اضافه و غیر اصولی نشود چرا که کشاورزان متضرر خواهند شد و مصرف داخلی افزایش یافته و قیمت ها شکسته می شود.

دارایی نژاد تصریح کرد:عدم برنامه ریزی برای کشت و تولید محصول موجب بروز مشکلاتی برای تولیدات داخلی و هم صادرات می شود.

منبع: الف

کلیدواژه: رییس اتحادیه بارفروشان دارایی نژاد برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

کیانوش گودرزی درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

به گزارش خبرآنلاین، وی در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

گودرزی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جا است که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس